Binbaşı
13 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 408 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Telefonum Samsung A20. En son güncellemelerini yaptım, daha hafif launcher kurdum, gereksiz uygulamaları sildim vesaire ama herhangi bir oyun oynarken arama gelince telefon sapıtıyor. Mesela Pes oynuyorum bir arama geliyor, telefon çalıyor ama 6-7 saniye bir şey görünmüyor. Bildirim panelini açıyorum oradan cevaplıyorum ama oradan da yavaş oluyor. Açıkçası bıkkınlık geldi, var mı çözümü?

Bilgisayar böyle duruyor. Aslında önden havalandırma deliği var ama öndeki kapaktan dolayı yok. Açık olan kapağın hemen arasında. Onun dışında yandan soğutma ızgarası var ama masaya dayalı olduğundan hava pek girmiyor. Arkadaki fandan bahsetmiyorum zaten. Bu şartlarda pek sıcaklık sorunu yaşamadım ama bilgisayarın yan kapağını açsam bilgisayarın sağlığına faydalı olur mu?
Suv
Elektrikli Suv
Küçük Suv
Büyük Suv
Hatchback Suv
Station Suv
Suvsuvsuvsuv

Örnek
Önceden bunun gibi mükemmel araçlar yapabilen Mitsubishi

Artık sadece bunu yapıyor.

Yazık harbiden. Önceden çok güzel arabalar yapan Mitsubishi artık müteahhitlerin altına araba diye veriliyor sadece.

İki kişilik zirvede önemli şeyler konuşmuş reisss
1) Forum genelinde arama yapıyorum ve önüme konular çıkıyor. Herhangi bir konuya tıklamama rağmen giriş yapmıyor, sanki orası boşmuş gibi hiç tepki vermiyor uygulama.
2) Emojiler hareket etmiyor. Sadece sayfayı kaydırırken hareket ediyor ancak kaydırmayı bıraktığımız an emojiler de duruyor.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.
Anlamıyorum yahu. Adam diyor ki bana 3tb harddisk lazım. Yok 5 tb lazım ben arşivciyim falan. Ne var la bu disklerin içinde? 3 tb dosya, ne bu kozmik odadaki dosyalar mı?
Demişler ya. İnsanlar, insanların içinde, insana hasret yaşarlar. Onu yaşamak bazen saçmalık bazen de anlamlı geliyor.
Dünya şampiyonası var yahu, açın Eurosport'u izleyin bi güzeldir.
Adamlar yazılım yapıyorlar araca, değerlerle oynuyorlar anladık. Nasıl hem yakıt tasarrufu hem de güç artışı oluyor? Evet artık teknik servisler bile yazılım satıyor ancak ikisinin de artması biraz saçma değil mi?
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Casper
Otomobil
Renault Clio 3
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
turkcell-superonline
Oyun Platformu
Xbox Game Pass
Takım
Beşiktaş
TV
Sony
Tablet
Samsung
Xbox Live GamerTag
Xbox Live GamerTag
Dünyadan Futbol
Leicester City
Kulaklık - Amfi
sony
Clash of Clans
DIMBILLAN REYİZ
İşlemci
Intel
Sabit Disk
Wd
Milli Takımlar
Türkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.066
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 93.492 (Bu ay: 844)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.295 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.