Binbaşı
31 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 192 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, ev içerisinde kullanılacak. Maksimum odadan odaya taşınır. Genel de office programları, film/dizi izleme, online eğitim ve en önemlisi Dota2 kasmadan oynatacak bir laptop tavsiyesine ihtiyacım var :) SSD olmasını ve uzun yıllar sorun çıkarmamasını istiyor ve temenni ediyorum :). Bütçe 10bin ₺

Az önce hesabıma giriş yapamıyordum ben girmeye çalıştıkça İnstagram başkasının eline geçmiş olabilir diyerek beni şifre değiştirme ekranına atıyordu. Her seferin de aynı sorunla karşılaştım ve bir şekilde duraksadı ve hem mail hem İnstagram şifremi değiştirdim puan bir sorun göZükmüyor. SiZce güvene almış mıyımdır? Bu saatten sonra sorun olur mu. Mail’e gelen uyarı da Eskişehir den giriş yapıldığı yazıyordu ben başka il deyim.

Yaklaşık 2.5 hafta önce belirti gösterdim ve ilaç tedavisiyle iki hafta karantina da kaldım. Ağrı ve sızı geçtikten sonra tat ve koku hissi kayboldu. Üç dört gün sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Şuan hiç bir belirtim yok gayet sağlıklıyım fakat hala tat ve koku %70 seviyelerin de alabiliyorum.

Çok can sıkıcı bir durum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tam olarak ne zaman %100 e çıkacak bu oran? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bir kez daha düşünün arkadaşlar. 02.05.2020 tarihin de AOC 24G2U marka monitör satın aldım. Bir adet çok belirgin şekilde kırmızı renk de ölü piksel tespit ettim. Hemen değişim kaydı oluşturdum. Yetkili servisle görüşün bizle alakası yok dediler. Yetkili servisleri arıyorum ulaşamıyorum. Teknobiyotik müşteri hizm. Aradım ve temsilci arkadaş da aynı şekilde biz birşey yapamıyoruz servisle görüşün diyerek başından savmaya çalıştı. Şuan iade talebi oluşturdum tekrar dan, dönüş bekliyorum.
Konuyu açma sebebim teknobiyotik.com adlı siteden alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa kendilerine bir fikir oluşturması içindir.
Saygılar.
Merhaba arkadaşlar,
Bütçe de sınır yok ama ihtiyacım dahilin de almak istiyorum. İlla en iyisi olacak diye birşey yok. Sadece oyun, film amaçlı kullanılacak. Uzun yıllar sistemi değiştirmeme gerek kalmayacak bir sistem olsun istiyorum. Mause/kalvye/monitör eksiğim de var. Ekstra olarak bunlara da tavsiye de bulunabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
1.0 greentec style paket 2017 model benzinli 110bin tl
1.6 multijet lounge plus 2016 model hb dizel 125bin TL ikisinin de km max 40bin de.
Bu iki araç arasın da kaldım. Siz değerli abilerimden, kardeşlerim den tavsiyelerinizi istiyorum.
Dolar ve euro dan tersteyim 6.5 dan bekliyor uzun süredir bankada. Şimdiye faize yatırsaydım zararı çıkardı ama beklettim erittik parayı orda. TL olarak 20bin var kenarda bunu nasıl değerlendirebilirim faiz e mi yatırayım altın mı alayım al sat mı yapayım tavsiyeleriniz nelerdir?
Araç otomatik vites 77bin km de, sağ kapı sacı değişik sol çamurluk boyalı 6bin tramer. 75bin TL e satılıyor. İcon modeli en dolusu diye geçiyor. Eşim ve ben kullanacağız çocuk yok. Az yakan temiz otomatik araç bulmak 2 aydır işkence oldu ve clio icon a yöneldim. Bu aracı buldum sizden de son tavsiyeleri almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Acer 5741g model bilgisayarımla YouTube veya herhangi bir sitede dolaşırken aniden donuyor hiçbir bileşen çalışmıyor fakat fan sürekli devrede çalışır vaziyette. Ekran kapanmıyor anca güç tuşuna uzun basın. Kapatabiliyorum pc i. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
Merhaba arkadaşlar, kız kardeşim üniversite öğrencisi. Bazı programlar kullanması için 3bin tl bütçe ile diz üstü pc bakıyoruz. 3 yıl daha öğrenci olarak okuyacak bu süre zarfın da üzmeden okulu bitirtecek kadar donanımlı olsun yeter. Sizlerin de tavsiyesi ile bu gece sipariş vermem gerekiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Gecelerin Yargıcı
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
iMac
Mobil cihaz
iPhone
Mobil cihaz
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Fenerbahçe
TV
TV
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Acer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.592
İkinci El Bölümü Mesajları: 290
Konularının görüntülenme sayısı: 29.142 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.479 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.