Şimdi Ara

PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
43.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
493 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızın tamamını okudum. Normalde aklen mantıken vicdanen ahlaken olan birşeyi yazmak toplumu otoriteye karşı kışkırtmak olmaz. Ancak hukukta bazen akıl mantık vicdan dışı siyasi uygulamalar olabileceği için hak veriyorum yazdığına. Sony şimdi olan durumu yazsa söylediğin gibi devlet sony e ceza kesmeye kalkablir saçma şekilde.

    Netfilix te geçen aylarda türkiyeden çekilme kararı falan aldı bişeyler oldu sanıyorum o mevzunun altında da bu konuda baştan sona yazdığın şeyler yatıyor.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Sony'nin PS5 ile birlikte PS Now sistemini ülkemizde sunması gerekiyor ama Microsoft gibi rekabetçi bir fiyat ile sunmaları gerekiyor. Ayrıca video oyunları ülkemizde olmasa bile özü itibari ile aslında eğlence sektöründeki en ucuz eğlence araçlarından biri hal böyleyken ülkemizde ekonomik durumun el versin veya vermesin bir video oyunu için 400-500-600 lira gibi astronomik meblağlar ödemek her daim akıl ve mantık dışı geliyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Kalitenin bir fiyatı vardır. Kalite istiyorsan bedeli neyse ödemek zorundasın.

    Alıntıları Göster
    Abd, asya ve pek çok avrupa ülkesinde ortalama gelire sahip bi insanın rahatça sahip olabileceği şeylere kat kat yüksek fiyat ödemek üstüne de bu zor dönemde fırsatlar sekmesinin kaldırılması kalite değil enayiliktir. Onlar insan da sen değil misin? Kendini hayvan olarak mı görüyorsun? Mesela koyun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 25 Mart 2020; 21:37:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA zamanında sevmezdik şimdi EA Access ile bütün oyunlarını oynuyoruz, rezalet PS'den daha iyi çıktı adamlar, hoş EA Access de Xbox'da olduğundan pahalı ama ne yapalım
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Direkt blokla geç hocam. En güzeli...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xP4RSx X kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one s onerir misiniz ? Netflix kullaniliyor mu bide.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    yani burda konu sony değil sadece

    booking.com neden çıkarıldı piyasadan?

    best buy, electro world, la senza neden çıktı piyasadan? ya formula 1 in en güzel pistlerinden birisi neden takvime alınamıyor fia tarafından?

    senin araban olsa arabayı satmaya karar versen, bulduğun müşteri noter parasını sen ver ben ödemem yada anlaştığın fiyatın içnde olsun derse ne dersin?

    %6 trt payı. Hangi ülkede resmi kanal vergisi, yada buna benzer vergi alıyor? bAK O VERGİYLE yapılan yapılmayan hizmet vs. olayına girmiyorum.

    yerli yada yabancı olsun, herhangi bir ticari firma devletin koyduğu vergileri nasıl sübvanse edip maliyete eklememesini bekleyebilirsin? dahası buna nasıl faşizanlık diyebilirsin anlamış değilim.

    farklı fiyat politası yapıyor zaten ama bunu yaparken eğer hizmet verdiği ülkenin devletinin vergi, harç, bandrol ücreti varsa bunu eklemek durumundadır. kuru o ülkenin para değerine göre yapmalıdır.

    diğer bir yolu var devlet sübvanse edebilir yada vergi oranları nominal seviyeye çekebilir.

    kur farkı nedeni ile yapılan fiyat politikasının insan hakları ile nasıl bir bağı var kuramadım ama eğer aykırı bir durum varsa burada suçlu sadece sony olarak demiyorum, kur farkını uygulamak durumunda olan ticari kurum değil, kuru belirleyen otorite suçludur bence. paranın değerini belirleme, nominal seviyeye getirme ve onu koruma görevi ülke otorotisidir.

    belirlenmiş rakamları uygulamamak, uygulamaktan feragat etmesini beklemek biraz çocuksu bir hayal. Kur farkından oluşan durumda firma zarar edecekse neden ticaret yapsın ki? yada neden bunu üstlensin, senin memnuniyetin için mi?

    firmalar için müşteri memnuniyeti önemlidir. üzerinde durması gereken bir durumdur, ama kar etmesi esas hedefi.
    Dediğini ben de 3 gündür yazıyorum.

    Yani bu yaptıklarının pazarı xbox a bırakmak olduğunun farkındalar.Bu milletin 400-500 liradan oyun almayacağının da farkındalar.Benim aklıma microsoft ile pazar paylaşımı yaptığı fikri geliyor.

    Yani gerizekalı birisine şu durumu yorumla desen, sony nin yaptığına müşteri hediye etmek der.Bu adamlar fırsatçılık yapmayı çalışsalardı bu kadar tepkiden korkup bir adım atarlardı.Bugün küçük esnafa gitsen eski müşterisini kaybetmek istemez.Dediğim gibi arka planda bir şeyler döndü kesin.

    Sony bizi gözden çıkarmışa benziyor,biz de onu gözden çıkaracağız yapacak bir şey yokç




  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor rahatça izliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi!

    Maile gelen cevap.

    Hani Playstation Türkiye, İngiltere'ye bağlıydı?

    Adam bildiğin her ülkede farklı indirimler var demiş. Boşuna Ps İngiltere'ye mail atılıyor. Aynı kampanya fiyatlar zamlandığında da yapıldı ve bir sonuç alınamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIG10 A kullanıcısına yanıt
    Cevap kisaca bizden umudu kesin diyor. Farkli ulkelerde farklı kampanyalar yapılıyormuş. Ne zamandan beri? Göstere göstere aptal muamelesi yapılıyor. Bu kibir cezasız kalmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AIG10



    Maile gelen cevap.

    Hani Playstation Türkiye, İngiltere'ye bağlıydı?

    Adam bildiğin her ülkede farklı indirimler var demiş. Boşuna Ps İngiltere'ye mail atılıyor. Aynı kampanya fiyatlar zamlandığında da yapıldı ve bir sonuç alınamadı.
    @madsenpa1

    İngiltereye bağlı hocam.Daha önceki bütün indirimlerde UK psn deki indirimlerin aynısı yapılıyordu.Her ülkede farklı indirimler olabilir ama bizdeki indirimler Uk psn deki indirimlerin birebir aynısı olurdu,daha önce indirimleri takip eden biri olarak bunu biliyorum.Şimdi geçiştirmek için böyle bir cevap vermişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kafamda hep ps4 almak vardı ancak az önce xbox one x aldım. Şu dönemde yapılan çok büyük ayıp bunun hesabını sorun işte her şey bizim elimizde.
  • Yayinciliktan para kazanan herkes dolandırıcı para veren herkeste dolandirilmistir benim gözümde. Ne is yapiyorsun ki para kazaniyorsun ? Yayincilik bence sosyallesme amaciyl yapilmasi gereken birsey meslek olarak degil. Ama veledler para atıyor babalarinin kredi kartlarini calip. Iq cok düşük

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Korona ev hapsinden dolayı benden konsol önerisi isteyen kardeşime ve arkadaşıma birer adet xbox aldırttım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackshow

    Kafamda hep ps4 almak vardı ancak az önce xbox one x aldım. Şu dönemde yapılan çok büyük ayıp bunun hesabını sorun işte her şey bizim elimizde.
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı Plus parasını bende geri istedim..
  • Yav biraz yeni aldım konsolu ve butun gün evdeyim

    Persona 5 ve Witcher 3 oynamalik tek boş zamanım
    PlayStation 4 benim için sondu.

    Exclusive ler için ps now var arkadaşlar inek gibi sağıyorlar Sony de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 26 Mart 2020; 1:59:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.