Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark.king

    Dün ben de içerenköy carrefourdaki sony centera adımı yazdırdım. Bakalım alabilirsem alıcam, ps4'u de hediye edicem artık kardeşime.

    Bende oraya yazdırdım perşembe oğlanı okula bırakıp 11 gibi oradayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk


    quote:

    Orijinalden alıntı: dark.king

    Dün ben de içerenköy carrefourdaki sony centera adımı yazdırdım. Bakalım alabilirsem alıcam, ps4'u de hediye edicem artık kardeşime.

    Bende oraya yazdırdım perşembe oğlanı okula bırakıp 11 gibi oradayım

    Ben öğle arasında 12:00 - 12:30 gibi gidebilirim anca da bilmiyorum acaba kaç kişinin ismini yazdılar oradakiler. Bir kağıda yazıp koyuyorlar kenara, sıraya koyma falan da yoktu sanki.




  • şimdi arkadaşlar biz birkac oyunlarda ps4 ile pro farkını resim ve videolar ile bakıyoruz ama bu satten sonra cıkan oyunda belli olur bu , sonucta tom raider dedigimiz oyuna güncelleme geliyor ama bu güncelleme yanı komple sıfırdan bir değişim değil
    asıl farkı bu 10 kasımdan sonra bir oyun cıkar baba bir oyun o zaman ps4 le pro yan yana getirdiğimizde farkını az cok daha iyi anlarız düşüncesindeyim

    bu arada proya destekli oyunlarda yavas yavas spotta ve nette fiyat artışı başlamış
  • Aranızda ps4 zamanını hatırlayan yok mu? Çıkışından kaç gün önce teknosa vatan gibi sitelerden sipariş verilebiliyordu? Biz ilk partiyi kaçırmış Ocakta almıştık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etihadb

    Ps4 sahibi biri Pro almasina gerek yok.2 yila kalmaz Ps5 cikar zaten. Xbox Scorpio ps4 dan cok daha guclu

    PS4 sahibiyim Pro alıyorum o sorun değilde cihazla ilgili beklentim sarsıntıya uğramadı desem yalan olur.gerçi PS4'ü sattım bu saaten sonra ne tartışsak boş alınacak o cihaz, bi gelsin bakalım bazı arkadaşların dediği gibi TV'de görmek lazım ama şu ss'leri karşılaştırınca fark göremedim gördüm dersem yalan söylemiş olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Sony XD93 ya da XD94 serisi için ne dersiniz?

    xd93 un input lag degeri kotu...ozellikle hdr acikken fecaat...xd9405 75 inc ve 19000tl...55inc oled c6v al bence...tartismasiz en iyi televizyon oyun film smart her acidan...daha ucuz yollu ks8500/9500 de iyi oyun bakimindan ama isik sizmasi problemleri falan beni cok soguttu led tv almam sahsen ben olsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 4 Kasım 2016; 13:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony nin kesinlikle ps4 sahiplerine kazık atacaklarını bütün enerjilerini pro ya harcayacaklarina inanmıyorum bence siz de inanmayin. Alana tabii ki hayirli olsun. 4k tv ile beraber mükemmel olacaktir. Ama bana vr ve pro hiç ilgimi cekmedi. Ps4 ile gayet mutluyum. Almak istesem elimdeki cihazi satip kesinlikle alirim ama dediğim gibi ilgimi cekmedi.

    Pro nun yerine tahminimce en gec 2 sene sonra çıkacak olan Ps5 almak daha mantikli geldi bana ya da şöyle soyleyim pro nun adi ps5 olsa alirdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • Çıktığı ilk günden beri ps4 kullanıyorum. Gece satışından almıştım. Pro haberini duyar duymaz değişmeye karar verdim. Şöyle ki şu an 4k tv sahibi değilim. Onu da alacağım ama bir türlü karar veremedim. Şöyle yapmayı düşünüyorum. 10 Kasım günü stoklarda bulduğum takdirde Pro'yu hemen alacağım. En fazla 1 ay 1080p TV ile devam edeceğim. O sırada Bir sürü insan ve bir sürü teknoloji sitesi PS4 Pro'yu çeşit çeşit 4K TV ile test edecek ve incelemeler yayınlayacaklardır. Onların ışığında alacağım TV'ye karar verip Aralık başı gibi 4k TV'ye de kavuşacağım.

    Sanırım en iyisi TV için acele etmemek. Sizler ne düşünüyorsunuz?
  • Hocam paraya kıyıp 55E6V alıcam da LG önermiyorlar yazılımlarının kötü olduğu ve oyun modunda çok matlaştığı falan söyleniyor yoksa gönlümden geçen Oled paneller...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PSN Store da PS4 Pro ya özel oyun satış alanı bulunmayacak değil mi? Yani forumda kardeşlik konusunda Pro yada normal Ps4 kullananlar arasında sorunsuz ortaklaşa oyun alıp kullanma durum devam edecek mi? Yoksa sadece Pro kullananlar ile mi kardeşlik yapıp psn den oyun almak zorunda kalacağız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hozes


    quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

    Ps4 ya da pro ya da xbox1, kesinlikle parasını hakeden cihazlar. Karşılaştırmalara bakıyorum, öyle aman aman farklar yok.. Gölgede okadar iyi olmasın ya da çok hafif flu olsun.. Konsol=f/p
    Tabi Türkiye'de oyundan yerleştiriyolar ayrı mesele.. Sırf bundan dolayı bütün konsolcular birbiriyle kardeş olacak neredeyse

    En iyi karşılaştırma canlı göz ile yapılır. Youtube'dan , videolardan, resimlerden tam bir karşılaştırma yapamayız.Youtube'dan bakarsan, pc ultra ayarları ile ps4 arasındaki farkı bile göremezsin. Misal 4k karşılaştırma yapılmış, ama baktığın ekran full hd, farkı nasıl göreceksin mesela. İkisi de otamatikman 1080p oluyor.
    Aslında benim kendi çektiğim ve burada paylaştığım bf 1 resimleri farkı daha iyi görmemizi sağlıyor. Aynı yerden ss alıp,uzak mesafeye zoom yaptığım zaman sonuç böyle oluyor.

    PC 4K


    PS4


    bunu oynarken zoom yapıp durup inceliyorsanız helal olsun zaten



    4k için verilen paralar ile 1080p için verilen paraları da karsılaştırmak lazım, f/p hedef ise sadece hardware bazında konsollar daha ucuzdur herzaman.

    Zoom yapıp oynamıyorum tabi, burda demek istediğim şey, resmin bütününe canlı göz ile baktığın zaman farkı görüyorsun.Bunu da göstermek için zoom yaptım resime. Özellikle 4k 60 inç tv'de bu fark kabak gibi ortaya çıkıyor. Proda yüksek çözünürlük ve 1080p'de supersamling ile uzak mesafeler daha net olacaktır.Onu demek istiyorum. Ps4 pro tabiki fiyat performans canavarı bir konsol.Ona kimsenin itiraz ettiği yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Şurdaki arkadaş PS4 Pro ya erken erişmiş. Ürün çok sessiz çalışıyormuş.

    Fotoğraf paylaşıyor. Dileyen bakabilir:https://twitter.com/JuniperMaxRoth





    Twitter hesabından uncharted 4'ün pro görüntüsü paylaşılmış grafikler çok etkileyici pro alasım geldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 4 Kasım 2016; 13:29:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Hocam paraya kıyıp 55E6V alıcam da LG önermiyorlar yazılımlarının kötü olduğu ve oyun modunda çok matlaştığı falan söyleniyor yoksa gönlümden geçen Oled paneller...

    onu diyenler muhtemelen lgnin dandik ips panel led tvlerini kullananlar bence...e6v ye kim ne diyebilir cok merak ediyorum anca gulerim valla kimin ne dedigini bosver yabanci kaynaklari testleri bir incele kararini kendin ver...ben eg920v kullaniyorum tv efsane...senin dedigin e6v hem hdr10 hem dolby vision tam destekliyor benimki kadar lag degerleri yuksek degil...response time mukemmel bu sayede motion blur denen olay kusursuz gibi hareketli sahnelerde buharlasma vs olmuyor...oleddeki renklerin dogalligi ve renk gecislerinin keskinligi karanlik performansi harika zaten...butce sikintin yoksa e6v al tabi aka c6v de yeterli bence curved olmasi da sikinti yaratmiyor...smart ozelligi cok iyi bu arada androidden de tizenden de cok daha iyi lg bu konuda...he desen ki lg uh serisi alacagim falan diye aman uzak dur derdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baya uzun zamandir bende konsol almayı düşünüyorum bir türlü alamadim. Ama pro'yu kesin alacağım kasım ayında. Sizce n11'den 11 kasimda alabilirmiyiz uygun fiyata? Şu kuponlar bir ise yarar mi fikriniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Burada Sony'in ps4 proyu çıkarmadan önce söylediği şey oyunlar standart ps4'e göre yapılacak ve ps4 pro için yama çıkacak.Ayrıca diğer söylemlerine de bakarsak ps4 ve ps4pro arasındaki farklar 60 fps ve 4k farkı olacaktır.Bence abartılacak bir texture vs farkı da olmayacaktır.Tabi ben sony'in açıklamalarına göre konuşuyorum.
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    hocam diğer türlü söylerse şuankı ps4 kullanıcılarına ayıp olur örnek
    tf2 al sımdı pro ıcın guncelleme yok içinde varmış güncelleme zaten deniyor
    yada ff15 tam cıkacakken pro söylentileri çıkınca bsc haberide yapılmıştır ertelendi vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92


    Arkadaşlar PSN Store da PS4 Pro ya özel oyun satış alanı bulunmayacak değil mi? Yani forumda kardeşlik konusunda Pro yada normal Ps4 kullananlar arasında sorunsuz ortaklaşa oyun alıp kullanma durum devam edecek mi? Yoksa sadece Pro kullananlar ile mi kardeşlik yapıp psn den oyun almak zorunda kalacağız?

    su anda bile istedigin oyunu alabilirsin kardeslikle ve pro geldiginde indirir oynarsin. hic bir degisiklik olmayacak.
  • İlk partide almak lazım. İkinci parti kur böyle devam ederse zam yememesi sürpriz olur. 2-3 gün önce 3,39 du bugün 3,5 görmek üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli gel gitler yaşıyorum şu pro konusunda yorumlarimdanda anlarsınız 180 derece farklı yorumlar atabiliyorum Yani bakalım görelim hele bir çıksın analizleri, yorumlari, uzman görüşleri ondan sonra almayı düsünürüm şahsen. Yani şu aşamadada yapılan yorumlar ki kendi yaptığım yorumlarda buna dahil tamamen boş yorumlar. 4k tvim yok full hd var. 4k tv de şu aşamada düşünmüyorum. İsterim ki bir fark olsun ve önemli değil aradaki fiyat farkini verirken 100-200 düsünmem bile ha tahminim en azından 1000 kağıdı gözden çıkarmam gerekebilir seklinde. İşte mesele değil ama değer mi işte onu cihaz çıktıktan sonra göreceğiz... Ayrıca ilk sürümler genelde sorunlu olur diye bir genel kanı var sizce bu bir risk mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 4 Kasım 2016; 13:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.