Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 pro 10 kasimda satisi nerelerde olucak teknisa vatan media mark gibi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92


    Arkadaşlar PSN Store da PS4 Pro ya özel oyun satış alanı bulunmayacak değil mi? Yani forumda kardeşlik konusunda Pro yada normal Ps4 kullananlar arasında sorunsuz ortaklaşa oyun alıp kullanma durum devam edecek mi? Yoksa sadece Pro kullananlar ile mi kardeşlik yapıp psn den oyun almak zorunda kalacağız?

    bulunur buyuk ıhtımal ayrı bır bolumu pro enhanced dıye desteklıyen gelısmıstırılmıs oyunlar lıstelenır.ama gene ps4 sahıbıyle aynı oyunu almıs olursun sadece pro sahıplerıne kolaylık olsun dıye hemde reklam ıcın bır satıs ekranı olabılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 4 Kasım 2016; 14:22:43 >
  • Samsung tv lerin hdr yi tam vericeğini düşünmüyorum renk lerle oynadıkları için hdr yi tam almak istiyorsanız led tv alın en gerçekci renk onlar veriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar uzun zandir almayi bekledigim ps4 proyu almalimiyim? daha once evimde 65inch samsung marka 4k tv almistim memnun olmadim degistirdim ve hatirlayanlar bilir formdan 12500 tlye almistim daha sonrada ledlerin en son hdr ozellikli bir tvsini ama sonuc husran cikti isik sizmalari bandingler felan onuda iade ettim ve bu saatten sonra led ekranlara para verilmeyecegini anladim oledlerde fiyatlar cokdaha yuksek beklemedeyim ama suan evimde 1080 106 tv var alsam beni memnun edermi illa 4k sartmi tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Senin o güzel parmaklarını yiyeyim ben adamsın.
  • 55E6V alacağım o zaman dostum sağolasın bilgilendirme için pahalı bir TV ama hakkını veriyor anladığım kadarıyla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    55E6V alacağım o zaman dostum sağolasın bilgilendirme için pahalı bir TV ama hakkını veriyor anladığım kadarıyla...

    Benim dükkanda ki ürünü vereyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi tv şuan icin zd9 sony dir türkiyede satılmıyor xd94 de süper ama pahalı ve sadece 75 inch var şuan pro icin tv arıyo olsam 65xd93 alırdım uygun bişi alsam 65x8505c gecen yılın tv sini alırdım bu yılki xd85 serisi ips oldugu icin siyahlarda başarılı degiller oled panel ekbetteki süper yanlız sony yaparsa lg den uzak durun logo yanık izi görülmekte ve garantiye girmiyor illa oled alcak olsan arçelik oled alırım panel ve diger parcaları lg den alıyor aynısı zaten neden 5 6 bin fazladan lg ye veriyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 4k tvlerde 1.700-2.000 tl arasında vestel ve Philips markları var. Tvye çok para harcamak istemiyorum. Ps4 pro alınca bana sorun yaratır mı görüntü kalitesi olsun fps olsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led tv'ler de özellikle edge led tv'ler de problemden bol bir şey yok. Lakin gerek fald tv'lerin gereksede oledlerin, hem fiyatları çok yüksek hemde fazla seçenek sunmuyorlar.
    Ayrıca oledlerin hem fiyat açısından hemde gelişim açısından zamana ihtiyacı var. Oledlerin ömürleri hem kısa hemde tıpkı plazmalar gibi ekran yanıkları oluşabiliyor.
    Yine ömürden dolayıda parlaklık konusunda coşamıyorlar ki bu da hdr için önemli bir handikap... Sonuç olarak oledler bazı konularda çok üstün olsada hala zamana
    ihtiyaç duyuyorlar. Özellikle ülkemizdeki fiyatları ile oled tercihinde bulunmak cesaret işi.

    Aldığınız tv'nin panel özelliklerine ve lag değerlerine dikkat edin.Edge led tv'lere de çok aşırı paralar ödemeyin. Şimdilik fald tv'ler fiyat haricinde en sağlıklı seçenek...
    Ama almasıda, bulmasıda zor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=988908

    Yönetici burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter be kardeşim.

    Ben pro alacağım. PS4ü dün sattım. Muhtemelen de ilk çıkan partide alacağım. Ps4ü satıp üzerine 800 tl vereceğim için beni çok zorlamadı açıkçası belirli bir gelirim olduğu için. Uzun süredir de her gün takip ediyorum forumu. Önce normali satıp Pro alacağız diye yola çıktı insanlar. Sadece 1080p Tv olsun evinizde o bile kafi denildi. Şimdi birde görüyorum Pro'yu falan geçmiş olay. Resmen Televizyon sayfasına dönmüş !!!!

    https://forum.donanimhaber.com/m_77863003/tm.htm bu linke tıklayın burada birbirinize tavsiyelerde bulunun kardeşim ! Playstation 4 PRO konusu burası. PRO ile ilgili paylaşacak bir şeyin varsa buyur. Yoksa linke tıkla Televizyon yorumlarını orada yap. Yok HDR'si, yok 4k'sı yok fps'si. Bu ne ya. Birazcık yavaş gidin. Aldın PRO Hdr'siz oyna o zaman. Neyin eksilecek. Hani 1080p Tv yetiyordu bunu oynamak için, kaliteli görüntü almak için?

    PRO alanlara kızan, enayi diyen arkadaşlara da var bir iki çift lafım. Size ne kardeşim??? Para benim cebimden çıkıyor, enayi yerine konan kişide benim. SİZE NE??? Benim cebimden çıkan paranın size faydası ne zararı ne? Benim almayı düşündüğüm PRO yüzünden mi koca SONY 3 yılda bir konsol çıkarıyor. Dünyada kaç kişi var haberin var mı senin? Dünyayı bu forumdan ibaret mi sanıyorsun sen? 3 yıl sonra 5 çıkar, onu da satarım eğer ki durumum var ise üzerine koyar 5 alırım. 5 PROyu da alırım 6yıda alırım. Durumum yoksa da canımı sıkmadan keyfimi kaçırmadan eski cihazla oynamaya devam ederim. Size ne ya?? Kedi - ciğer ilişkisine döndü olay. Alanlara hayırlı olsun, alamayanlar 4 ya da 3 neyse oynamaya devam etsin. Senin beğenmediğin burun kıvırdığın öldü bu cihaz diye kenarı attığın 4, şu an bir çok kişinin hayali. Çok şükür bizim alabilecek gücümüz var alıyoruz ve "enayi" yerine konuyoruz. Burada ki arkadaşlarında parmaklarını yoruyoruz. Madem almayacaksın bu konuda işin ne İŞSİZ arkadaşım?

    Hiç kimse bu mesajı üzerine alınmasın. Günlerin patlaması oldu artık bu. Tekrar ediyorum değeri düşeceğini anladığım için ps4ü sattım. İlan verildikten 10 dakika sonra satıldı hemde. Sayemde "enayi" olduğum için bir insan tertemiz bir cihazı 800 tl'ye aldı. Bende maddi gücüm el verdiği için gidip PRO alacağım. Bu kadar basit.

    İyi forumlar







  • Sahibinden ps4 pro bölümü açmış ilanları gördüm normal ps4 ude pro bölümüne ilan koymuşlar

    https://www.sahibinden.com/oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-4-pro#/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Kasım 2016; 15:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    Yalnız 65x 85 c olan hdr değil ayrıca bu yıl ki 85 ler siyahı daha iyi tam tersine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarasa446 -- 4 Kasım 2016; 15:31:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yarasa446

    Yalnız 65x 85 c olan hdr değil ayrıca bu yıl ki 85 ler siyahı daha iyi tam tersine

    çok pardon yazmak zorundayım burası tv bölümü değil ama X8505C seiris hdr destelidir( hdmı 2.0a güncellemesinden sonra aktif olmustur)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 4 Kasım 2016; 15:45:19 >
  • Youtube a yine girmiyor varmı bildiğiniz güncel dns falan beyler?
  • Konuya geriye doğru göz attım biraz ve şunu anladım (bugüne kadar PS ile hiç ilgisi olmayan biri ve mevcutta XBox 360 kullanıcısı olarak)

    Çıkacak olan Pro modeli PS4'ün elden geçirilmiş ve güçlendirilmiş hali. PS5 bambaşka bir cihaz olacak dolayısıyla XBox Scorpio ile PS4 Pro'nun başa baş rakip olması zaten mümkün değil. Bu nedenle bence PS kullanıcılarının eğer ani bir karar değişikliği ile XBox'a geçme ihtimalleri yok ise (PS fanı ise yani kişi)PS-PS4 karşılaştırması yapması ve bütçelerini göz önünde bulundurmaları en mantıklısı. Scorpio deli bir makine olacak, acaba beklesem mi kafa karışıklığına müdavim PS kullanıcıları için gerek yok bence.

    Benim gibi hali hazırda XBox kullanan ve yeni konsol alma arefesinde olanların işi bir nebze daha kolay gibi. Zaten PS alma niyetin varsa ve eldeki konsol eski ise elden çıkartır hazır güncel PS gelmişken gider onu alırsın (bütçe de müsaitse) Ama yakın sayılacak zamanda PS4 alan biri şimdi satıp Pro alsa ve tam onun tadına varacakken PS5 falan çıkarsa yandı gülüm keten helva.




  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim diyorum ki senin söylediğin neden mutlak gerçek oluyor? Ben aksini söylüyorum ve desteklemek icin video atıyorum ama sen hem videoyu hem benim söylediğimi reddediyorsun. Bu işin tv input lagi var,ısınma problemli ps4 olma ihtimali var. Koyduğum videoda adamlar farkli farkli sahneler cekerek test etmişler düşmüyor işte fps. Gtx970 im olduğunu ve çıkan sonraki high end kartlarida alacağımı söyledim ama pek tinlamamissin ve hala fanboyluktan bahsediyorsun. İşte dediğim aynen bu tek gerçeği ben bilirim kafa yapısında olmasan azcık dikkatli okurdun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euro oldu 3.50 bir daha ki partide cihazın fiyatı 1799 veya 1899 olur söyleyeyim
  • Buda DigitalFoundry den

  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.