< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 14 Mayıs 2017; 14:53:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 14 Mayıs 2017; 14:53:15 > |
Eskiden konsolu alır oyunu takardın olur biterdi, sonra işin içine internet girdi xbox aylık ücrete bağladı online oyun oynamak isteyenleri adamlar bunu haklı buldu parayı bastılar, PS3 de bedava olacak denildi ki zaten oyunu aldıysan sana bu hizmeti sunmaları gereklilik olmalı.
Sonra geldik DLC saçmalıklarına, millet yine oo süper yeni içerikler haritalar bilmemneler aldılar aldılar , sonra online password çıktı bir süre bu vurgunu da yaptı firmalar sonra kaldırdılar. Günümüzde tam olarak çıkması gereken oyunun nerdeyse yarısını kilitleyip bu herşeyi haklı görüp para veren aptal kitle sayesinde dlc olarak satıyorlar. Oyun duyurulmadan DLC ler duyuruluyor , Unutmadan Sony de baktı bu kadar çok aptal insan var bende Plus ı zorunlu kılayım nasılsa aptal bunlar PS4 ile gözlerini boyar itelerim dedi haklı çıktı herkes kuzu kuzu plus alıyor ne için ? satın aldığın oyunu online oynamak için (süper sebep) DLC lerle çıkışını yapan oyunlar alel acele çıktıkları için binlerce bugla ve stabilizasyon sorunlarıyla çıkmaya başladılar bir oyuna 11 15 gb patch gelir oldu hala aptal kitle ses etmedi dövüş oyunu çıkardılar hikaye modu içinde yok :) adamları da oyun parası ile satıyorlar haa oyun parası ile kim uğraşır dediler yine Season pass i itelediler. Artık her oyunun birde deluxe editionn ı çıkıyor aptallar çok mutlu çünkü normalde normal ücret ödeyerek edineceği içeriğe daha fazla para vererek kendilerini mutlu hissedeceklerdi buda oldu. Şimdi ise sıra konsollara geldi PS4 ün yeni bir konsol olmadığını çıktığı günden beri net şekilde ifade ettim , nasıl olsa adımız ismimiz var yine alır bunlar dediler satış rekorları kırdı. Paraya doymayan aç firmalar toplandı dediler biz artık 3 yılda bir bi konsol yapıp bu aptal kitleye iteleyelim belki tutar? Birde aptal bir başlık furyası çıkarırız nasıl olsa her çıkanı almak için kuyruğa giren aptallar sürüsü var dediler. ve bu konsol da bu aptal insanlardaki doyumsuzluk hissini kısa süreliğine tamamlamak için çıkmış olacak . Beyni aklı fikri düşüncelerini ifade şekli yerine aldığı arabanın pc nin telefonun konsolun ıvırın zıvırın reklamı ile toplumda bir statüye kavuştuğuna inanan ve çığ gibi büyüyen bu embesil sürüsü de şimdiden sabırsızlanıyor ilk alan ben olayım videosunu bilmemnesini çeker popüler olurum belki edasıyla ;) Sonuçta firmalar para için varlar bu kadar bilinçsiz bir neslide yakalamışken asla bırakacaklarını sanmam PS4 ü belki gelecek hali ile çıkaracakken gerek duymadılar çünkü her yıl zarar etmekten risk almak istemedi sony . Bakalım daha ne gibi saçmalıkları görüp izleyeceyiz merakla bekliyorum. |
ben seneye çıkacak olan pro s plus ı bekliyeceğim
|
Atari aldık commodore 64 e imrendik , comodore aldık amigaya imrendik , amiga aldık pc coştu ona imrendik,para topladık pc aldık 2 ay sonra 3d kart furyası başladı, kartı aldık kısa süre sonra gelişmişi çıktı.Konsollarla kapitalismin pençesinden 6-7 yıl kurtulduk diyorduk buraya da bulaştılar.
Benim gözler ultra pc grafikleriyle ps4 grafikleri arasında dramatik farklar göremediği için bana yazmaz Ps neo falan.Zamanında pc de crysis i 15-20 fps ortalamayla bitirmiş nesiliz biz. 400 $ a çıkacak makineyle de abartı fark beklemeyin bence.En fazla 1080 p 60 fps standart olur , bir iki ekstra efekt eklerler o kadar.Amaç vr burada bence de. |
4K ya falan gerek yok, ihtimal de vermiyorum.
1080p\60fps ve AA. Oyunlar standart olarak bu sekilde gelsin kafi.. |
Konu işsiz kaynıyor resmen. 10 unda alsak 11 inde kargoya verirler mi 12si bana ulaşır mı falan diye stres yapanlar var. Ulan tek derdiniz bu olsun millet açlıkla hastalıkla uğraşıyor siz gelmişsiniz hobi aletinin 1-2 gün gec gelmesi durumunda ne yapacağınız hakkında tartısıyorsunuz. Oyun aleti bu sidik yarıstırma aleti de değil. İsteyen pro alır isteyen PC toplar size ne? Parasını siz mi veriyorsunuz? Birbirlerine laf sokanlar mı dersin eski versiyonu aldı diye dalga geçenler mi dersin... Toplum düzgün değil ki konsol 10tflops olsa ne yazar.
|
Bir başka konuda da dediğim gibi eğer bu model çıkarsa Sony PS4 sahiplerine ya ücret iadesi yapmalı veya ücretsiz değişim sunmalıdır. Çıkış yapalı henüz 3 sene olmasına rağmen herkes mevcut nesilde aynı kalitede oyun oynayamayacaksa konsol almanın ne anlamı var? "Beni ilgilendirmez ya 4K tv'm mi var." dememeliyiz bu durumda Sonynin yaptığı (eğer haber doğruysa) resmen kandırmacadır. Müşterilerine eksik bitmemiş bir ürün sunmuştur.
|
alıcam ps4 pro'ya bf1'i alıcam elime sniper'ı sonra bütün gördüğüm fakirleri uzaktan uzaktan vurucam,onlar beni göremicek
|
PS4 olup NEO haberine sevinenleri anlamak mümkün değil bana kalırsa. Zaten çıkan haberlere göre PS5'in olup olmayacağı kesin değilmiş böyle bir mantıkla 2-3 yılda bir yeni konsol çıkartma mantığına gidebilirler. Böyle olunca konsol oyuncuların 'biz para veriyoruz alıyoruz 6-7 sene kafamız rahat' mantığı güme gidecek. PS4'de failin daniskası sayılacak en kısa ömürlü konsollardan biri olacak sanırım. Şimdi PS4'e bir şey olmayacak devam edecek sözlerine inanmayın. Firmalar NEO'yu baz alarak yapacaktır Sony de buna zorlayacaktır böyle olunca normal PS4 sürümünde ya performans sorunları olacak ya da downgrade yemiş versiyon olacaktır. Konsol oyuncuları da artık PC ekran kartı performansları gibi performans karşılaştırma videoları izleyecekler artık. Ben sırf ex. oyunlar için PS4 kullanan biriyim ama tüm oyunlarını konsolda oynayan biri gitsin PC alsın o zaman zaten 2-3 yılda bir değiştirecekse. Ex. oyunlar için alanlar, oyunlarını full konsolda oynayan herkes gidip belki 1 belki 2 sene sonra Neo'yu alacaktır, almak isteyecektir PS4 eskisi gibi olmayacak downgrade sürümlerin çıktığı bir platform olacaktır çünkü bunu gören Sony ne yapacak bunu bir iş modeli haline getirecek Xbox da geri kalmamak için bu yola gidecek.
|
Şurada atılan olumsuz yorumların % 90'ı bölgesel ve maddi yetersizlikten kaynaklı. Sony bu cihazı çıkarıp Ps4 ler ile 300tl karşılığında takas edeceğini söylese, kimse burada itiraz etmez.
İtiraz nedenimiz para. Paranın arkasına saklanıp gereksiz argümanlar üretmeye gerek yok. Milli geliri daha iyi bir ülkede yaşayanlar için 400 doları, Ps4 pro için vermek sorun değil. Sony bu ürünü daha gelişmiş pazarlar için çıkarıyor. Biz de ağlıyoruz. Ağlamanız bir şeyi değiştirmeyecek ama. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Mart 2016; 1:17:15 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 19 Mart 2016; 12:55:31 > |
|
|
|
|
|
|