Bildirim
Platon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyniniz yanmazsa Eflatun'un Mağarası adlı eseri sonuna kadar okuyun.
Ben bir de bu eseri İngilizceye tercüme edip 3 saat anlatmıştım, kız çok hoşlanmıştı...
_____________________________ -
bir gün belek sahilinde tüm karı kız hikayelerini dinlemek isterim
_____________________________ -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Platon'un böyle bir sözü olduğunu sanmıyorum. Araştırmamda bir sonuç bulamadım. Felsefesine, teolojisine ters zaten. Platon tanrısal takdiri kötü gösterecek veya zan altında bırakacak bir şey söylemez. Platon'un Tanrısı - Demiurgos - mutlak iyidir. Buna göre evrendeki her bir tasarım nihayetinde iyilikten çıkar ve Demiurgos kötülüğün kaynağı olamaz. Platon böyle bir söz için bence fazla naif ve katı. Bu söz Platon için fazla kinik ve aforizmik. Herakleitos gibi ekşi ve olgucu bir filozoftan böyle bir söz işitebilirdik ama Platon gibi son derece katı bir rasyonalist ahlakçı teistten değil. Bir Hıristiyan veya Müslüman'ın Allah'ın yaratımını hiçe sayması gibi bir şey bu. Dediğim gibi Platon bunu kaldırmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler