|
Arkadaşlar üniversite yemekhanesinde yemek yiyordum. Yemeğim tam bitti. Kalkıyordum. Tombul şişko bir kedi vardı. Yanıma saldayeye geldi. Ben de seveyim dedim. Başta bir şey yapmadı. Ama sonra tırmaladı puşt. Kaşla göz arasında çok hızlı refleksle yaptı bunu. Ne ara yaptığını bile anlayamadım. Tırmaladığı yer hemen kanadı. Küçük bir ısırık da atmış olabilir üst tarafa. Ama elimin küçük izinin altında uzun bir iz var. Orayı kesin tırmaladı zaten izden belli. Neyse yemekhanede bir hemşire vardı. Çok şükür allah gönderdi onu. Şans eseri sordu bana. Git hemen aşı ol dedi. Medikoya gittim pansuman yaptılar. Onlar da Numuneye git aşı ol dediler. Doktor baktı aşı ve antibiyotik verdi. Lisede bir arkadaşım hayvandan hastalık kapmıştı. Arada sırada ateşi çıkıyor, titriyor ve başı ağrıyordu. Biraz önce araştırınca farkettim. Sanırım onun hastalığı "kedi tırmığı hastalığı". Böyle bir hastalık var arkadaşlar. Ve kronik olabiliyor. O arkadaşımın durumu hiç iyi değildi. Doktor bana amoklavin verdi. İşe yarar mı sizce? Lenfodenapati gelişmemesi ve doku bozulmasın diye dedi hemşire. Bu yüzden vermiştir doktor dedi. Bir daha kedi falan sevmeyeceğim. Sokakta başı boş kedi ve köpek olması iki taraf için de iyi değil. Avrupa sokaklarına bakın. Bir tane başıboş kedi köpek göremezsiniz. İnşallah bir şeyim çıkmaz. Bağışıklığıma güveniyorum. İlaçdan da nefret ederim ama malesef kullanmak zorundayım bu sefer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 30 Kasım 2021; 16:6:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt