Şimdi Ara

Pitbull uysalmış? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen bir arkadaşıma birisi pitbull köpek hediye etmış. Çok fazla bilgim yok köpeklerle ilgili ama çoluk çoçuk parçalıyor diye duymuştum.

Abi bu canavar gibi birşeymiş dedim.. Arkadaşım yok bu arjantin kırması ,kedi gibi uysal falan dedi.. Ama hayvanın yüzünde yara izleri vardı.

Gerçekten uysal pitbull köpek oluyormu acaba?

edit : fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 26 Nisan 2012; 0:48:24 >

• pitbul en berbat kırma.golden almalıymış.
  • Hiç kimse beni bu yaratığın uysal olduğuna inandıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Nisan 2016; 1:06:15 >
  • benim köpeklerde pitbullara saldırıyor
  • Tamamen sahibinin yetiştirme tarzı ile alakalı ama bu köpekler ters köpekler.Doğuştan bi saldırganlık içgüdülerinde var, eğer uysal bir köpek bile kızdırırsanız normal bir köpeğin havlamasından daha fazlasını yapabilir.Benim hayatta en nefret ettiğim köpek cinsidir, nefret ederim.Bunu alıp dışarda gezeni de sevmem, tamamen özgüvensiz insanlardır.
  • Resme bak çay demle .
  • Dogo Argentino bu. Hiçbir köpek çocuk parçalamaz. Eğitmesini bileceksin. Önüne gelene 'Tut olum' yaparsan köpek değil katil yaratırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pitbull evcilse o zaman finoların kedi türüne filan girmesi gerek
  • Çok sevimlidir,kedi gibidir kendileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Dogo Argentino bu. Hiçbir köpek çocuk parçalamaz. Eğitmesini bileceksin. Önüne gelene 'Tut olum' yaparsan köpek değil katil yaratırsın.

Dogolarda içten saldırganlık yok mu?
  • KANGALLARI HAZIRLAYIN.
  • resimler fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Dogo Argentino bu. Hiçbir köpek çocuk parçalamaz. Eğitmesini bileceksin. Önüne gelene 'Tut olum' yaparsan köpek değil katil yaratırsın.

Bende merak ettim dogoları cok severim ilerde alma planım var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Hocam köpekler hakkında bilgim yok. Ne desem yalan olur. Ama genel kanım bu işlerin eğitimle olabileceği.
  • Her hayvanda doğal olarak hayvani iç güdüler vardır.Ne kadar eğitirseniz eğitin bu iç güdü olacaktır, siz sadece o iç güdünün üstünü örtersiniz.Evcil dediğiniz köpekler yeri gelir saldırır, evcil atlar yeri gelir teper, evcil kediler yeri gelir tırmalar.Pitbull'u da evcilleştirebilirsiniz ama hayvani güdüleri ortaya çıkmaya daha yakındır, diğer cinsler kadar uysal ve evcil değildir.
  • Çok çirkin bir hayvan hemde güçsüz Bunları nediye besliyorlar merak ediyorum.

3 tane kangalım 1 tane alman kurdum var
  • Golden tarzı bahçede beslenilcek tip varken, genellikle serseri sürüsünün sahip olduğu beslenilmesi hem size hem çevreye hem hayvana yazık olan bir türdür Pitbull.
  • off dogo argantino hiç bir köpek bunu parçalayamaz sankın ha kucukken al besle kucukken son derece sevımlıler ama karşına çıkarsa arkana bakmadan gazla. dogo argntıno cok güçlü çok pistir . ha pitbula gelınce teyzemın oglu almıstı cok sevımlıydı annnennem bıle sevıyordu kendısınıde sevdırıyordu kerata ben öyle köpek tanımam daha hav dedıgı gormedım çok uysaldı.

not: ciddiyim
  • beyler kangalları hazırda tutun
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20421783.asp

Boğup canını kurtardı

Kartal’da serinlemek için denize giren 14 yaşındaki Yunus Yeltek, pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzü ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan çocuk, pitbullu suda boğarak canını kurtardı

Kartal sahili Orhantepe mevkii eski tekel iskelesinde bugün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının iddiasına göre şöyle gelişti:

Okan Arslan (20, 14 yaşındaki Yunus Yeltek ile birlikte sokakta bulduğu ve sahiplendiği öğrenilen pitbull ile birlikte iskeleye geldi.Bir süre sonra serinlemek isteyen Yeltek, denize girdi. Köpeğin sahibi Arslan’da köpeğinin tasmasını çıkartarak serbest kalmasına izin verdi. Serbest kalan köpeği de suya yönlendirdi.

PİTBULLU SUDA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Suya atlayan köpek bir anda Yeltek’e saldırmaya başladı. Yaşanan boğuşma sırasında köpek Yeltek’i yüzünden ve kulağından ısırdı. Aldığı yaralara rağmen boğuşmaya devam eden 14 yaşındaki çocuk köpeğin kulağından tutarak suyun altında tutmaya çalıştı. Yaklaşık 10 dakika boyunca köpekle boğuştuğu belirtilen Yeltek, köpeği suda boğarak canını kurtardı. Kendi imkanlarıyla sudan çıkan Yeltek, çevredekilerden yardım istedi.

YÜZÜNDEN AĞIR YARALANDI

Yaralı şekilde ambulans bekleyen Yeltek, denize girdiğini söyleyerek, "Annemin yeğeni geldi, pitbull cinsi köpeğini saldı. O da yüzümden ısırdı" dedi.Yüzünden ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan Yeltek, olay yerine gelen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi gelen ambulansta yapılan çocuğun yaralarının dikilmesi için plastik cerrahi servisine alındığı belirtildi. Köpeğin sahibi Okan Arslan, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Şehit Selahattin Aslantepe polis merkezine götürüldü. Ölen köpek belediye ekipleri tarafından iskeleden kaldırıldı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.