Binbaşı
01 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 174 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar 6 nisanda 12 aylık taahhüt sürem bitiyor ve ben hat değiştirmek istiyorum.

Bana gelen mesajda otomatik olarak 2. 12 aylık dönem başlayacaktır diyor.

Ben taahhüt günüm bitmeden hattımı başka bir operatöre taşısam herhangi bir cayma bedeli vs ödermiyim?
Arkadaşlar ryzen3 1200 işlemcim var çıkardığım zaman tüm bileşenlere güç geliyor sisteme start verebiliyorum fakat işlemciyi sokete takınca hiçbir şekilde güç alamıyorum. Güç kaynağıda stand by modunda kalıyor. Sizce işlemci arızalanmışmıdır.
Arkadaşlar aracım şehir içinde 9.8 litre yakıt tüketiyor 60-70 kuruş. Sizce sorun ne olabilir.
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 6 telefonum sırasıyla sessize alma tuşu,ses açma tuşu,home tuaşu olmak üzere bozuldu bende kullanıma engel olmadığı için garantiye vermedim.

Fakat geçen hafta telefonum şarj almama sorunu oluştu ve yetkili bir servise gidip telefonun sorunlarını anlatıp teslim ettim

Gelecek hafta yani bugün takip ekranından baktığımdan şöle yazdığını gördüm.

Servis 'Yetkisiz Müdahale Tespit Edildi' Dedi!!!!

Telefonumu sıfır aldım ve asla açtırmadım veya bir sıvı temasına maruz kalmadı ben bu durumda neler yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 6 telefonum sırasıyla sessize alma tuşu,ses açma tuşu,home tuaşu olmak üzere bozuldu bende kullanıma engel olmadığı için garantiye vermedim.

Fakat geçen hafta telefonum şarj almama sorunu oluştu ve yetkili bir servise gidip telefonun sorunlarını anlatıp teslim ettim

Gelecek hafta yani bugün takip ekranından baktığımdan şöle yazdığını gördüm.

Servis 'Yetkisiz Müdahale Tespit Edildi' Dedi!!!!

Telefonumu sıfır aldım ve asla açtırmadım veya bir sıvı temasına maruz kalmadı ben bu durumda neler yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
---
Arkadaşlar pek vaktim olmadığından araştırmıyorum ikinci el fakat garantili belirttiğim fiyat seviyesinde orta ve üst düzey ekran kartına sahip laptop önerirseniz sevinirim birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.
az yakan,masraf çıkartmayan,parçası vs'si ucuz olan bir araba olarak ne tavsiye edersiniz ?

ilk arabam olcak kredi çekip alıcam yaş 18
arkadaşlar şehir içinde kullanıcağım bir bisiklet önerirmisiniz max bütçem 500-600 tl
arkadaşlar 9 mayıs cuma günü saat gece 10.00'da arel üniversitesi tepekent kampüsünde inna sahneye çıkıcak gitmek isteyene yardımcı olabilirim.

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ INNA KONSERİ!!! [SS'Lİ]
Hakkında
İlgi Alanları: Pc donanım,teknoloji,oyunlar,spor.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
xiaomi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
TurkNet
Takım
Galatasaray
TV
Philips
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Samsung
Basketbol
Galatasaray
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
MSI
Kombi
ECA
Modem
TP-Link
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.655
İkinci El Bölümü Mesajları: 128
Konularının görüntülenme sayısı: 15.203 (Bu ay: 459)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.738 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.