Şimdi Ara

Pitbull uysalmış? (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pitbull uysalmış? (SS'li)

Sahip olmayı en çok istediğim ırktır Dogo Argentino. Ancak maalesef bu köpekte dövüşlerde kullanılabilecek çok güçlü bir köpek olduğundan yasak ırklardan.

Özellikleri :

1920′li yılların sonlarına doğru Arjantin’li avcılar , avlarına her aşamada engel olan puma ve domuzlara karşı koyabilmek adına bir çözüm geliştirmek istediler , çabaladılar ; her seferinde biraz daha biraz daha , yeni silahlar , eldeki teknoloji … Ancak hepsi geride kaldı , yaratıcının domuz ve pumalara vermiş olduğu güç karşısında . Dr. Antonio Nores Martinez ise tüm bu karışıklıkların arasından sıyrılarak ,mevcut deney ve eldeki imkanlarla hem güçlü hem atik hem korkusuz hem de avcı bir köpek yetiştirme arzusuyla tüm yeteneklerini ortaya koydu ; Great Dane, Boxer, Spanish Mastiff, Bulldog, Bull Terrier, Great Pyrenees, Pointer, Irish Wolfhound ve Dogue de Bordeaux ırkı 9 tür köpeğin safkanlarını çiftleştirdi ve en verimli yavruları her seferinde tekrardan çiftleştirdi . Yaklaşık 25 yıllık bir çaba sonucu tek başına bir domuzu ve pumayı rahatlıkla devirebilen , avcı dostu bir köpek çıktı ortaya ; Dogo …

1978 yılından itibaren Avusturya ve tüm dünyada secereli olarak tanınan Dogo , aslında korkusuz bir çocuk .

Sevilmekten , çocuklardan , yemeklerden , aile içindeki her sevimli şeyden hoşlanan bir dost . Ancak konu ailenin karşısındaki bir düşman ise o tam anlamıyla bir cellat !

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20421783.asp

Boğup canını kurtardı

Kartal’da serinlemek için denize giren 14 yaşındaki Yunus Yeltek, pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzü ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan çocuk, pitbullu suda boğarak canını kurtardı

Kartal sahili Orhantepe mevkii eski tekel iskelesinde bugün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının iddiasına göre şöyle gelişti:

Okan Arslan (20, 14 yaşındaki Yunus Yeltek ile birlikte sokakta bulduğu ve sahiplendiği öğrenilen pitbull ile birlikte iskeleye geldi.Bir süre sonra serinlemek isteyen Yeltek, denize girdi. Köpeğin sahibi Arslan’da köpeğinin tasmasını çıkartarak serbest kalmasına izin verdi. Serbest kalan köpeği de suya yönlendirdi.

PİTBULLU SUDA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Suya atlayan köpek bir anda Yeltek’e saldırmaya başladı. Yaşanan boğuşma sırasında köpek Yeltek’i yüzünden ve kulağından ısırdı. Aldığı yaralara rağmen boğuşmaya devam eden 14 yaşındaki çocuk köpeğin kulağından tutarak suyun altında tutmaya çalıştı. Yaklaşık 10 dakika boyunca köpekle boğuştuğu belirtilen Yeltek, köpeği suda boğarak canını kurtardı. Kendi imkanlarıyla sudan çıkan Yeltek, çevredekilerden yardım istedi.

YÜZÜNDEN AĞIR YARALANDI

Yaralı şekilde ambulans bekleyen Yeltek, denize girdiğini söyleyerek, "Annemin yeğeni geldi, pitbull cinsi köpeğini saldı. O da yüzümden ısırdı" dedi.Yüzünden ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan Yeltek, olay yerine gelen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi gelen ambulansta yapılan çocuğun yaralarının dikilmesi için plastik cerrahi servisine alındığı belirtildi. Köpeğin sahibi Okan Arslan, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Şehit Selahattin Aslantepe polis merkezine götürüldü. Ölen köpek belediye ekipleri tarafından iskeleden kaldırıldı.

Tahminimce zorla suya sokmaya çalışmışlardır

• İçten pazarlıklıdır o
  •  Pitbull uysalmış? (SS'li)

• quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

pitbul en berbat kırma.golden almalıymış.

Golden alıp napacak turşusunumu kuracak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

pitbul en berbat kırma.golden almalıymış.

Golden alıp napacak turşusunumu kuracak ?

• bana en çok itici gelen köpek türüdür.Köpeklerden korkmam ama pitbull'lardan nefret ederim ve dogolardan acayip korkarım
  • pitbull sevmem ama dogo iyidir iyi eğitirsen durduk yere saldırmıyo ama sahibine şaka amaçlı bile vursak harcar bizi
    >
    >
    sıralamam bu köpek alacak olsam bu 3 ünden başkasını almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 26 Nisan 2012; 0:44:24 >

• Arkadaşın bana söylediği bu köpek eski sahibinin çoçuklarıyla güreşiyordu resmen..
    Bende dedim köpeğin yüzü gözü yara içinde ,dövüştürmüş falan olmasınlar..
    Yok buna başka bir köpek saldırdı ,o yüzden böyle oldu dedi..

başka bir fotoğrafı köpeğin..

• The Dog Whisperer'da Cesar Millan'ın bir tane sarı pitt'i vardı. Müthiş bir köpekti. Bir keresinde kuyruğunu kopartırcasına ısıran süs köpeğine dönüp baktı, ben parçalayacak sandım ama hayvanı burnuyla devirdi yere, yaladı sonra gitti ve mama yemeye devam etti. Öldüğünde Cesar çok üzülmüştü. Tek ve ilk pitbull'um diyordu. Adı da Daddy idi galiba.

Demem o ki tamamen yetiştirmeyle alakalı... demeyelim ama bu iş büyümeye benziyor. Büyümenin kuralı, çevre etmeni %20 ise genetik %70 ise %10 beslenmedir. İşte bu cinste de %20 genetik, %10 beslenme, %70 yetiştirme ve sevgi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 26 Nisan 2012; 2:50:53 >
  • Benimde başıma bi kere alkollüyken arkadaşın evindeydk yeni taşındıgı için yerde oturuyoduk salonun tam köşesinde otururken cıtır cıtırı sesler ve bana
    dogru patinaj cekerek :D geleen beyaz pitbull gördm .. normalde köpek korkum hiç olmadı roth beslemişdm küçükken ondan olabilir hayatım resmen film seriti gibi geçdi
    ama köpek napdı derseniz .D 2 ayagımı kokladı sonra kıvrıldı yanıma oturdu =) hayvan şaşırtıcı derece de sakindi :D
  • benimde pitbull um var 40 günlükken aldım dün 1 yaşına girdi ve iki yakın arkadaşımın pitbull larının yavrusu olduğu için onların al sen besle başkasına verirsek aklımız kalcak diye ısrarları üzerine aldım çünkü köpekleri çok severim köpeklerle büyüdüm ben dobermanım da oldu rott umda oldu golden ımda oldu. ancak bu köpeğe farklı bağlandım bilmiyorum niye, hiç anlattıkları gibi değil gerçekten aşırı insan canlısı benim pitbull um henüz bırakın insana saldırmayı dönüp başka bir köpeğe havlamadı bile ben küçüklüğünden beri sürekli insanların içinde tuttum herkese sevdirdim küçüklükten beri ne zaman bi insana köpeğe diş gösterse kızdım ve ona hiç şiddet uygulamadım şimdi kedi kadar uysal kendisine havlayan köpeklere bile sadece dönüp bakıyo bikere sonra kafasını çeviriyo tasmasız gezdirmeme rağmen ve inanılmaz akıllı biyere yöneldiğinde gitme dediysem gitmez, kimseye zararı yok yani tamamen yetiştirme tarzına bağlıdır kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. doğru olan şu; pitbull lar çok güçlü bir ırk ve potansiyel canavarlar ben onla oynarken bile gücünü hissediyorum gerçekten çok güçlü bir hayvan ama saldırmıyo kimseye çünkü öyle yetiştirilmedi, bunun yanında yasak ırk olduğu da doğru yetkililer tespit ederlerse pitbull unuzu uyutuyorlar ve size para cezası kesiyorlar fakat hiçbir yetkili de durduk yere köpeğinizi gezdirirken aha pitbull gel buraya demez, köpeğiniz bir olaya karışır da bunu tespit ederlerse elinizden alıp uyuturlar. her köpek hırçın yetiştirilirse saldırgan olur, dediğim gibi uysal yetiştirirseniz çokta sevimli hayvanlar bence ben çok seviyorum köpeğimi, düzgün yetiştirebilcek arkadaşlara, gerçek köpekseverlere tavsiye ederim sahiplerine çok bağımlı bir hayvan, ama alıp tut oğlum saldır oğlum falan yapacaksanız hiç almayın hem köpeğe hem kendinize yazık başınıza bela alırsınız..

• bu küçüklük resmi

bu da 2 gün önce çekilen yeni resmi

• Artık insanlara bazı ırkların saldırgan vs olmadığını anlatmaktan gına geldi.Ama yılmadan bunu anlatmaya devam edeceğim.Bu hayvanlara saldırgan deniyor peki ya insanlar ? Onlardan dahamı evcil ? Onlardan daha mı kusursuz ? Daha mı tehlikesiz ? KOCA BİR HAYIR ! Bu hayvanları bu hale getiren insanlar ! Elıme bir bebek verin.Onu katil,cani,duygusuz yetiştirmeyi bende bilirim !Bu köpekleri saldırgan yapan insanlar.Bu köpekleri kötü gösteren medya,Yani yine insanlar ! Yeter ulan yeter yok çenesi 1 ton basarmış yok bilmemneymiş.Isırdımı bırakmazmış.Aslanın ağzı 1 ton basmıyor pittbull un mu basıcak ? Bu köpeğin öne çıkan özellikleri Hırslı,çevik,acı eşiği,inatçı,iyi huylu bir köpektir türü.Bu hayvanlardan korkmaktan,kötülemekten vazgeçin.

Çok korkutucu değil mi ?

• Valla esenlerde doğup büyüdüğüm için pitbull lu bir sürü arkadaşım var hep sıcak arkadaş ortamı olduğu için normalde sakin bir hayvan ama sahibini koruma iç güdüsü çok yüksek onun için mevzuda gideri var
    root çok asil bi köpek normal görünüşlüleri bile kilolu bir insandan daha ağır havlamalarıyla bütün semt i inletirler ve çok saldırganlar
    dogo eğitimi güzel yapılırsa mükemmel bir köpektir sahibini koruma iç güdüsü pitbull dan çok daha yüksek ve çok güçlü bir hayvan
    Sibirya kurdu fazla bilgim yok ama sessiz sakin hayvanlardır geceleri uğulamaları yüzünden ev içinde pek tavsiye edilen bir cins değildir ve dişilerin özellikle çok güzel mavi gözleri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasersonmez -- 26 Nisan 2012; 5:09:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.