Yarbay
01 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 0)
Gönderileri

D-W9970 modem kullanıyorum.

Firmware version:0.9.1 2.11 v0025.0 Build 170726 Rel.65343n

Hardware version:TD-W9970 v1 00000000

Parent Control kısmında mac adresini eklediğim zaman benim zaman çizelgeme bakmadan tamamen internetini koparıyor. Modemin saat ayarları doğru. En güncel firmware yüklü. Zaman çizelgesine bakmadan direk bağlantıyı kesiyor..

Bunun bir çözümü varmıdır?

tp link D-W9970 zaman çizelgesi çalışmıyor.

Arkadaşlar elimde 3 tane 2tb , 2 tane 4tb hdd var. Hepsi neredeyse dolu. Onbinlerce fotoğraf var. Fakat yedeksizler ,çift yedekler , üç yedekler var. Doğru düzgün bir arşiv düzenleme yapamadığım için hepsi çorba oldu resmen.

Bunları nasıl düzenleyebilirim acaba? Varmıdır tavsiye edebileceğiniz program? Basit kullanışlı bir program. Dosya sekronizasyonu ve tekrarlı fotoğrafları bulan basit ücretsiz programlarla altından kalkamadım.

Teşekkürler..

Mi 10t tarzi bir telefon almayi dusunuyorum.

Bu global diye satilanlardan alsam kendim evde eski bir telefonun imeisini atabilirmiyim?

Rootla ,boatloaderla falan ugrasmadan atilabiliyormu?

Bankacilik islemlerinde veya statik ip kullaniyorum , bunlarda bir problem oluyormu?

Veya herhangi birsorun oluyormu?

Tesekkurler simdiden.

70 yasinda babam icin i20 ebatlarinda , benzinli , otomatik vitesli , carpisma engelleyici , serit takip gibi guvenlik donanimlari olan , gorus acilari rahat , kullanimi kolay bir arac bakiyoruz.

Sifir veya ikinci el olabilir. Ama 2020 model ve ustu tercihimizdir. Performans beklentimiz yok.

Hangi marka model tavsiye edersiniz acaba?

Tesekkurler.

Arkadaslar aden e59s ile e58s arasi nasil bir fark var acaba?

Bu ikisinden birisinimi yoksa dji tellomu tavsiye edersiniz acaba 8 yas cocuk icin?

Tesekkurler

Silinebilir

250000TL'ye kadar otomatik araç bakıyorum. Bel problemim var. Hergün İstanbul içi 50km yol yapıyorum. Yaklaşık 1,5 saat sürüyor.

Sıfır veya ikinci el olabilir. Otomatik vites olması önemli.

C suv , C sedan , d sedan , B suv gibi araçlar olabilir. İkinci el olursa düşük km. tercihimdir.

Sportage , corolla , qashqai , kona , scala gibi veya başka araçlarda olabilir. Yeterki çukurları tümsekleri pek hissettirmesin.

Teşekkürler..

Elimde samsung s8 plus ile lg v30 var. Bunlari usbc to hdmi kablo ile dell 24" 1920x1200 ekrana baglamak istiyorum. Hdmi kabloyu ve sarz aletini adaptore takip telefona bagliyorum. Telefon ikinci ekran baglandi diyor. Fakat ekranda soyle bir hata veriyor.

the current input timing is not supported by the monitor display. Please change your inout timing to 1920x1200@60hz

Ekranda dvi ve vga giris var. Ikisinde hdmi to vga ve hdmi to dvi ile denedim. Iki telefonda da denedim fakat goruntu alamadim. Varmidir bir cozumu acaba? Tesekkurler..
2014 95bin km civic eco lpgli aracim var. Xenon far yok. Bu aksam iki kisa farimda yanmadi. Uzunlar yaniyor.

Bir tanesinin sigortasini degistim gene yanmadi. Fakat kumanda kolu calisiyor. Fari acinca ic aydinlatmayi kisiyor.

Iki ampulunde ayni anda bozulma ihtimali cok dusuk olduguna gore ne sorun olabilir acaba?

Birde aracimda bu sorunla beraber statik elektrik birikmesi basladi. Dis kasasina deyince hafif elektrik carpmaya basladi araci stop edip indikten sonra.
Simdiden tesekkurler
LG nexus 4 telefonum var. 4.4.2 yüklü. Herhangi bir root işlemi falan yapılmadı.

Galariye girdiğimde
Malesef com.google.android.apps.plus durdu
hatası alıyorum..

Varmı bir çözümü acaba?
Şimdiden teşekkürler..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.135
İkinci El Bölümü Mesajları: 289
Konularının görüntülenme sayısı: 455.399 (Bu ay: 620)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.