Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv yi alırken bende inceledim hemen hemen aynı fiyattaydılar. Samsung görüntüde bi tık daha iyiydi. Philips aldık ambilight tan dolayı. Canlı görün yanyana. Satış temsilcilerine inanmayın ama onlarda film olur usb de. İki tv de de aynı sahneyi izleyin durdurun detaylara bakın. Biz baktığımızda adamın üstünde siyah deri vardı ve Samsung ta daha detaylı daha canlıydı. Ambilight tan dolayı Philips tercih ettik. Yanyana olmayınca anlayamayacağımız bi detay bence. Yeterki sorunsuz olsun cihaz. Aşağı yukarı aynılar. Artısı var eksisi var hepsinin kendine göre. Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Tv yi alırken bende inceledim hemen hemen aynı fiyattaydılar. Samsung görüntüde bi tık daha iyiydi. Philips aldık ambilight tan dolayı. Canlı görün yanyana. Satış temsilcilerine inanmayın ama onlarda film olur usb de. İki tv de de aynı sahneyi izleyin durdurun detaylara bakın. Biz baktığımızda adamın üstünde siyah deri vardı ve Samsung ta daha detaylı daha canlıydı. Ambilight tan dolayı Philips tercih ettik. Yanyana olmayınca anlayamayacağımız bi detay bence. Yeterki sorunsuz olsun cihaz. Aşağı yukarı aynılar. Artısı var eksisi var hepsinin kendine göre. Şimdiden hayırlı olsun
    Teşekkürler cevap için.

Daha önce Teknosa çalışanı olduğum için satış danışmanlarının ne dediği önemli değil zaten benim için. Sadece piyasayı takip etmediğimden, konuda da bazı arkadaşlar kronik sorunları olduğunu söylediğim için merak ettim.

Şuan hali hazırda lg 55Ub850v var evimde 6 sene oldu alalı, cidden harika bi televizyon hiç üzmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önder kullanıcısına yanıt
    Hadi ya pot kırdık desene :) Benim tv de bi sorun yok şimdilik. Kronik sorun olayına hangi ürün olursa olsun katılmıyorum. İnsanımız bi sorun olunca kronik damgasını yapıştırıyor. Tv de çıkan problemler her markada olabilecek şeyler. Örnek verecek olursak bi aracı adam kullanmış kullanmış turbo hortumu miadını yitirmiş ve patlamış doğal olarak. İnsanımız diyo ki bu ne yaa. Kronik bu araçlarda 😃 Kronik demeyi seven milletiz. Kronik olması için üretilen bi parçanın sorunlu olması lazım. Firmada zaten bunu ücretsiz değişimini yapar falan. Yani önemli olan firma malının arkasında duruyor mu durmuyor mu. Servise işim düşmedi benim. Takip ettiğim kadarıyla Philips pek iyi değil gibi. Tabi yine de kendimiz deneyimlesek daha iyi olur. Ben deneyimlemeden kötü diyemem. Çünkü biraz atar yapmayı severiz servis yada müşteri hizmetleri ile konuşuyorsak emrimize amade ne dersek yapacaklar modundayız.

Evlendiğimde siemens buzdolabı almıştık 1 ay boyunca servis her gün geldi testler parça değişimleri falan. Yok çözemediler. Eşim de dahil sen hiç sert konuşmuyosun biraz bağır çağır dedi😊 Ben haklarımı bildiğim için normal kınuşmaya devam ettim. Canımız sıkıldı mı evet yazın ortasında dolapsız yaşadık mı evet. 30 gün doldu ve dediler ki buzdolabını alıcaz yerine ikame dolap vericez. Dedim kimse alamaz dolabı evden. Tamir süresi doldu mu doldu. Ve sonunda cihazı değiştirdiler yeni dolap alabilirsiniz dediler. Bu süreci anlattığım olmuştur ama hiç kronik dememişimdir. Değişim olan buzdolabını 9 senedir kullanıyoruz ve sorun yok. Şans işi bu işler. Hayırlısı diyelim. Uzun oldu biraz 😊

• quote:

Kablosuz bağlantı yapılıyor. İster telefonun bildiriminden ekran yansıtmayı açın ( Samsung ta Smart View) ister açtığınız video oynatıcıda ekrana yansıt deyin. İki türlü de oluyor.
    Selam Hocam,

Ben laptop ekranını yansıtmaya çalışıyorum. Wİndows 10'un ekran yansıtma özelliğiile tv ye görüntü aktarmaya çalışıyorum. sadece video değil. laptop ekranını tv'ye yansıtmak istiyorum.
    Bu mümkün mü?
  • quote:

Açılmıyor. Tv açıksa elektrik gidip gelirse tv açılıyor. Ben önce tv yi kapatıyorum sonra elektriğini kesiyorum. Diceksiniz ki hergün onunla mı uğraşıcaz. Benim oda girişinde anahtara bağlı sistem. Lambayı kapatıp açar gibi tv yi, play stationu, ses sistemini, uydu alıcısını, dijital fotoğraf çerçevesini tek seferde kapatıyorum ve açıyorum😊
    Ben de açılmamasını beklerdim ama benim TV açılıyor. Servisi aradım onlar da açılır dedi daha bir şaşırdım.
    Tv'yi kumandadan kapatıyorum sonra da anahtarlı priz olduğu için anahtarı kapatıyorum elektrik komple kesiliyor.
    Sonra anahtarı açtığımda TV kendiliğinden açılıyor.

Philips tüketici merkeziyle görüştüm servis için kayıt açtılar ama bakalım ne zaman gelecekler. Servisi kendim arıyorum açmıyorlar bile.

Son olarak sizin cihazınızdaki yüklü yazılımın tarihi nedir acaba?

• yıllardır ambilight tv istiyordum sonunda kendi evim oluyor, modellere baktım en uygun olan model bu, fiyat ve kalite açısından. bunun dışında önerisi olan var mı ? yine ambilight olması şartıyla tabii.
  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Oluştırulma tarihi 23.03.2020 olarak gösteriyor. Sürüm de TPM191E_R.001.002.173.010

• Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    Ambilight sadece philipste var. Ekran boyutunu belirleyip size uygun olanını alabilirsiniz.

Yeni eviniz de hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

Selam Hocam,

Ben laptop ekranını yansıtmaya çalışıyorum. Wİndows 10'un ekran yansıtma özelliğiile tv ye görüntü aktarmaya çalışıyorum. sadece video değil. laptop ekranını tv'ye yansıtmak istiyorum.
    Bu mümkün mü?

Alıntıları Göster
    Ben de uğraştım ama olmadı,chromecast ile aktarım oluyor ama kalitesi düşük.Windows 10dan yansıt deyince Tvyi görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

yıllardır ambilight tv istiyordum sonunda kendi evim oluyor, modellere baktım en uygun olan model bu, fiyat ve kalite açısından. bunun dışında önerisi olan var mı ? yine ambilight olması şartıyla tabii.
    Pus 8204
    55 inci 14 taksitle evkur da 5.799 tl

• Arkadaşlar almayı düşünen varsa teknosada TV bölümünde biraz gezinince popup çıkıyor %5 hediye çeki veriyor 15 dk içinde kullnabileceğiniz. Ben aldım 4.587 tl ye denk geliyor. (Philips The One 55PUS7304/62 55" 139 Ekran Ambilightlı 4K UHD TV) Teknosa üyeliğinizi önceden oluşturun! 55PUS7304 için IPS panel olduğunu yazmışsınız bu iyi oldu bende IPS panel istiyordum. teşekkürler
  • GittiGidiyor Teknosa magazinda world kart ile 4560 tl ye geliyor.siparis verdim inşallah problem olmaz.

• Bir telegram grubunda paylaşıldı yeni alınmış panelinin içine sinek giren 55pus7304.Sinek girebiliyorsa toz hayli hayli girer.Ne desem bilemedimki.Yazık günah insanlar buna para veriyor.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 14 Mayıs 2020; 4:47:59 >

• quote:

Oluştırulma tarihi 23.03.2020 olarak gösteriyor. Sürüm de TPM191E_R.001.002.173.010
    Teşekkür ederim. Güncel sürüm bu olmasına rağmen otomatik güncellemede çıkmıyor. USB ile dediğiniz versiyona ben de güncelledim.
    Otomatik çıkmadı bende de. İnternetten güncelle diyince yeni sürüm var dedi. Rica ederim

• "USB'yi güvenle kaldır" nerden yapıyoruz acaba? Birde arka planda çalışan uygulamaları nereden kapatiyoruz acaba beyler

• Merhabalar bende geçen hafta bu 55pus7304t aldım..genel anlamda memnunum fakat oyun oynarken hdr de renkler bazen çok mat çıkıyor sanırım nvm güncellemesi gerekecek...TV nin nvm surumunun kaç olduğuna nereden bakıyoruz

Aynı sorunu LG 55uk6470 tvde yaşadım. LG mh, bu bir sorun dedi. Eve servis yönlendirdi. Servis kumandası ile gelip çözdüler problemi.
    Ama ilk bir yıl böyle kullanırdım. Cidden sıkıntı bir durum. Bazen eve geliyorum, tv açık. Gece uyuyorsun, elektrik git gel oluyo, tv baslıyo çalısmaya. Neyse hallediliyor en azından

• Merhaba,
    Yaklaşık 1 haftadır Philips 55pus7304/62 modelini kullanıyorum.
    Kullanan arkadaşlara yaşadığım problemle ilgili 2 sorum olacak.
    -ilki; hareket ayarlarını "pürüzsüz" yapmadığımız sürece özellikle 4k videolarda görüntü çok net bir şekilde takılarak ilerliyor. Akıcılık söz konusu değil.
    4k videolarda "pürüzsüz" dışındaki ayarları işe yaramaz olarak kategorize edebiliriz.(Kişisel--> Natural motion'daki "maximum" ayarlar da pürüzsüz ile aynı)
    Hareket ayarlarını "pürüzsüz" yaptığımızda akıcılıkta bir sorun olmuyor fakat bu kez videodaki hızlı geçişlerde çok bariz şekilde bozulmalar meydana geliyor.

-Diğer sorum ise; yine aynı ayarlarda netflixte izlediğim neredeyse her filmde çok bariz olmasa da görüntü belli zaman aralıklarında yaklaşık 1 saniye kadar yavaş çekim gibi olup frame atlaması meydana geliyor, akıcılık 1 saniye kadar duruyor diyebiliriz.

Bunları yaşayan başka kullanıcılar var mı? Düzeltmek için yapmamız gerekenler nedir?

İlk problemimle ilgili ekran görüntülerini ekte paylaşıyorum.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26E4U -- 16 Mayıs 2020; 3:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 26E4U

Merhaba,
    Yaklaşık 1 haftadır Philips 55pus7304/62 modelini kullanıyorum.
    Kullanan arkadaşlara yaşadığım problemle ilgili 2 sorum olacak.
    -ilki; hareket ayarlarını "pürüzsüz" yapmadığımız sürece özellikle 4k videolarda görüntü çok net bir şekilde takılarak ilerliyor. Akıcılık söz konusu değil.
    4k videolarda "pürüzsüz" dışındaki ayarları işe yaramaz olarak kategorize edebiliriz.(Kişisel--> Natural motion'daki "maximum" ayarlar da pürüzsüz ile aynı)
    Hareket ayarlarını "pürüzsüz" yaptığımızda akıcılıkta bir sorun olmuyor fakat bu kez videodaki hızlı geçişlerde çok bariz şekilde bozulmalar meydana geliyor.

-Diğer sorum ise; yine aynı ayarlarda netflixte izlediğim neredeyse her filmde çok bariz olmasa da görüntü belli zaman aralıklarında yaklaşık 1 saniye kadar yavaş çekim gibi olup frame atlaması meydana geliyor, akıcılık 1 saniye kadar duruyor diyebiliriz.

Bunları yaşayan başka kullanıcılar var mı? Düzeltmek için yapmamız gerekenler nedir?

İlk problemimle ilgili ekran görüntülerini ekte paylaşıyorum.

Bravo...bunu ben bu iki forumda da belirttim. Siz fark etmişsiniz. Eğer çok hareketli bir film değilse en iyi izlenebilecek ayar Pürüzsüz. Kaç kere yazdım. Ancak sizin de dediğiniz gibi bu seferde görüntüde Yırtılmalar oluyor. Hareket Ayarlarını kapatırsanız da Titreme oluyor. Ben ya Standart ya da Pürüzsüzü seçiyorum. Titremeler kamera pan yaparken bariz bir şekilde fark ediliyor.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.