Bildirim
Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (103. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
55pus7304 ile aranıza katıldım. Şu an için forumda bahsedilen sorunlar tv de yok. ışık sızması ölü piksel bulutlanma filan hiçbiri yok şimdilik. Sormak istediğim tv de uydu kurulumu yapınca daha sonra kanalların bir kısmını nasıl siliyoruz bir türlü bulamadım.kanal sıralamasını da dğiştirmek istiyorum ama bir türlü yapamadım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler -
Favori oluşturup, istediğin gibi sıralayabilirsin. -
Hocam aslında merak ettiğim istediğim kanalı silemiyormuyum. -
herkese merhaba bende amazom.com.tr den şuan olan ındırım ıle 4720 tl ye urunu satın aldım. Takip eden varsa ordan alabilir ayrıca 30 gun ıade garantısı var malum korona sartlarında tv yı cıplak gozle gormek mumkun olmadı bu nedenle begenmez ısem ıade edecegım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv üzerinde silme yok maalesef. Tek yol favori listesi yapmak. İlla ki silmek istiyorsanız listeyi usbye kopyalayıp bilgisayar üzerinde sıralayıp silebilirsiniz. Tv üzerinden de kanal güncellemeyi kapatmamız gerekebilir.quote:
Orijinalden alıntı: xwenas
Hocam aslında merak ettiğim istediğim kanalı silemiyormuyum.
Tekrar merhabalar..nvm sürümünun kaç olduguna nereden bakılıyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Chansort ile listeyi bilgisayardan düzenledim tv ye atacam sorun çıkmazsa şimdilik çözüm bu.programın kullanımı oldukça basit ama tv den bu işlemleri yapamamak çok can sıkıcı. -
Aynı sorunu ben de farkettim. Bu zamana kadar bir çözüm bulabildiniz mi?quote:
Orijinalden alıntı: Rapso
Merhabalar.
Aksiyon filmleri yada hareketli sahnelerde kişi yada nesne hızlı hareket ettiğinde hareket eden şeyin etrafında görüntü bozulması yaşayan varmı tv dvd 4k farketmiyor. -
Nvm güncelleyerek ani hereketlerde meydana gelen bozulmaları düzeltebilen var mı? Ve videolarda (özellikle netflixte) az da olsa ara ara lag gibi takılmalar meydana geliyor, fps düşüyor da diyebiliriz.(Bu fps düşüklüğü normal tv yayınlarında olmuyor) Daha önce kullandığım TV de 50hz idi ama bu şekilde bir problemle karşılaşmadım. Nvm menüsüne girmeden önce çıkan uyarıda yetkili kişi dışında ulaşımın ürünü garanti kapsamı dışında bırakacağı uyarısını veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Eğer hareketli görüntülerdeki bozulma problemi yazılım ile düzeltilemiyorsa TV'yi iade etmeyi düşünüyorum. Gerçekten büyük bir problem, seyir zevkini inanılmaz kötü şekilde etkiliyor. Almayı düşünen arkadaşların bu konuyu özellikle dikkate almalarını tavsiye ediyorum. -
Arkadaşlar 8204 ile 7304 arasında ne gibi bir fark var. Pek anlamam tvlerden. Yardımcı olursanız sevirim
55pus8204 kullanıyorum. Kuruluma gelen servis görüntü olarak çok daha iyi olduğunu söyledi. Kendim karşılaştırmadım, kurduğu pus7304 serisine nazaran yorum yaptı.
8 serisi 7 serisinden daha iyi ve daha sorunsuz bir seri.quote:
Orijinalden alıntı: m.faruk72
Arkadaşlar 8204 ile 7304 arasında ne gibi bir fark var. Pek anlamam tvlerden. Yardımcı olursanız sevirim
Belirttiğiniz modellerde fiyat farkı olarak bin tl civarı.
55pus8204 bende var ve bugüne kadar anladıgım kadarıyla 7304 lere ve 65pus8204 e göre çok daha sorunsuz.
Farkları :
Ekran görüntüsü 8 serisinin daha iyi ve daha kaliteli
Kumanda arkasında 8 serisinde klavye var.
menü normalse tkon yoksa anakarttan olabilir... -
Bugün kayın biradere Vatandan 65pus8204 aldık... 6749tl + 3 yıl garanti uzatma 724tl... 12 taksit fiba banka kredisi ile... Bakalım... Bizim 55pus7304 serisine göre nasıl görelim...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
65pus8204 te özellikle ışık sızması sorunu yaşayan çok fazla.
Evet inceledim... Ancak ben 55pus7304 serisinde de benzer sorunlardan ?ikayetler fazla ancak bende minimumda... Zaten tüm markalarda benzer farklı sorunlar var... Biraz ?ans 😀 olmadı iade ederiz... Bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba bilgisayarı hdmi ile tv ye bağlayınca çözünürlük olarak 1080p olarak görünüyor bilgisayar ayarlarımda. Bu durumda bilgisayardan hdmi ile açaçağım 4k görüntüyü tv de 1080p olarak mı izlemiş oluyorum. -
İnceleme yaparsanız seviriniz. Ölü piksel, ışık sızması, bulutlanma ve ses testlerini bekliyoruz. Bakalım bizim cihazlardan farkı ne öğrenelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X