Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim mesajla ne ilgisi var sanırım anlamadınız. Benim telefonn bile yüksek ve bahsettiğin IPS de var ne yok. Benim LG TV 100Hz 1500:1 ve 450mit paraklılıgı var. FHD ve smart olmaıgı için yeni tv aldık ve Philips benim LG'DEN düşük dedik. VA panel maksimum 6000:1 var IPS panel 2000:1 var en fazla. 1500:1 olsa doyurur güneş de benm LG TV doyuruyor işte. VA Panel ekseri oyuncuların tercih ettiği ve film için iyi. OLED ile IPS daha iyi. Panelden kalitesinden de değişiyor bu. VA panel olanı da tam tersine güneş de daha kötü performans veriyordu Philips bu modelin VA'sı. VA panel olanı kontrast değeri iyi ama nit değeri düşük. IPS panellerin renk kontrastı düşük doğallıkları bozmaması için. Nit değeri yani parlaklık değeri iki TV'nin düşük olunca güneşli aydınlık yerde performansları kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 10 Mayıs 2020; 1:18:19 >
  • Valla arkadaşlar bu televizyon ayarlarımı bozdu apple tv kullanıyorum dolby vision seçeneği açık görüntüyü arayüzüde öyle kullanıyorum ama hala beni tatmin ermeyen noktalar var ya da ben kafayı yedim en son sonyxf9005 araştırıyorudum vatanda 7.200 düşmüş bu tv 31 mayısa kadar iade etme şansım var iade edip onu mu alsam fikri olan varsa beni aydınlatsın lütfen :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekerburak S kullanıcısına yanıt
    Eğer istediğiniz performansı alamıyorsan ve bütceniz uygunsa... Sony 55xf9005 alabilirsiniz... Üst segment bir tv... Tabiki 55pus7304 giriş - orta seviye 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başkan 8204 modeline yoğunlaştım bakalım bi de tv nin kutusu atılmış yeni tv sipariş edip onun kutusu ile amazona göndericem sağolsunlar amazon bu konuda çok yardımcı oluyor

• karadeniz_tr K kullanıcısına yanıt
    Benim de tv ye güncelleme yaptikdan sonra kumandanin sesli komut özelliği çalışmaz oldu, telefondan uygulamadan seslu komutu kullanabiliyorum ama kumandadan ne yaptıysam düzelmedi

8204 bizim 7304 den çok önemli farkları yok gibi... Olanlarıda anlamak zor... Kasa, işlemci, Ram, rom, panel özelliği ve kalitesi, işçiliği, renk gamı, ambilayt, codekler v.b. Aynı, ben daha önce evkurda 7304 ile 8204 ü incelemiştim... Bana tamamen aynı gelmişti... Kasa işçiliği de aynı idi... Tabiki yazılımsal durum nedir bilmiyorum? Onda sadece tv ayagı ve kumanda kavyeli idi... Tabiki karar senin... Onuda sadece evkur satıyor sanırım... 5700tl idi bu fiyatlara çıkınca bence az daha artırın 6500 civarı kampanyadan sony 55xf9005 alın derim... Led tv klasmanının en iyisi ve müşteri memnuniyeti üst düzey... Tabiki karar sizin...

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Sen bu televizyonu kullanıyırdun dimi başkan memnunsun galiba ben biraz takıntılıyım dolby vision özelliğinde seni tatmin ediyor mu? Bir de yayınlar artık kaliteli parazit azaltma gibi seçeneklerde ben düşük kullanıyorum maksimuma alsam daha mı iyi olur?

Ben genel anlamda memmunum...

• Cep telefonu ekranlarını bile 120 hz yaptılar, koca tvlerin ekranları hala 50 herz inanılır gibi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

Şimdi film izlerken oldu bunun nedeni nedir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

installed date tv'nin ilk kurulum tarihini mi gösteriyor?
    yani tv'yi bugün ilk defa açıp çalıştırdıysam bu tarih bugünün tarihi mi olmalı?
    bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

50pus7304 kullanıyorum ve installed date 18 eylül 2019 görünyor. Üretim tarihi de nisan 2020.

installed date tv'nin ilk kurulum tarihini mi gösteriyor?
    yani tv'yi bugün ilk defa açıp çalıştırdıysam bu tarih bugünün tarihi mi olmalı?

• sadik006 S kullanıcısına yanıt
    Ben satın aldım fibabanka kredisi ile philips 50pus7304 ile arasında kalmıştım sony yi de sürekli takip ediyordum indirimi görünce hemen aldım aslında 6700 lerdeykende alabilirdim ama o zamanlar odama sığmaz düşüncesiyle almak istememiştim nasip işte odamdaki duvara ucu ucuna yeter diye düşünüyorum ilerde ayrı eve çıktığımda oturma odası için ideal bir boyutta olduğundan ve uzun ömürlü kullanım için bu markayı tercih ettim.

• Geçen kodek'de film izlerken birşey farkettim, donanım özelliklerine girince ekranın 1920x1080 olarak kullanıldığını gösteriyor ve 4k fimleride 1080p ekranda açıyor...Normalde hep 4K görüntüde olması gerekmiyor mu?
    hocam kontrast parlaklık olmayan panelde dv diye bişey olamaz sadece adı olur açık görünür ama ekrandaki görüntü hiçbirşeye benzemez dv için min xf90 gibi modellere bakacaksınız oda en düşük..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Xf9005 sony bahsediyorsun dimi kardeşim

evet ama onunda parlaklığı dv için tam anlamıyla yeterli değil ama üzmez muhtemelen..alabiliyorsanız xg95 modeline bakın
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ben tam anlamıyorum lg oled i peki ttam kodunu hatırlamıyorum onu tavsiye eder mısın? 9000 bindi 55 olanı.

oledlerinde parlaklıkları düşük hocam hele b9 orta model ledlerin parlaklığında dv performansı tatmin etmez
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.