Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu problemi 50 ve 55 inç modelinde aldığım ilk gün farketmiştim. Ancak kaliteli video ve oyunlar da bu problem çok nadir ve hissetmiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Hafta önce Çanakkalede 1 bayiden bu 55pus7304/62 tv yi satın aldım ellerinde olmadıgı için getirticeklerini söylediler 3 gün sonra tv geldi kurulum oldu görüntü sü berbat ben bu tv yi nasıl iade edebilirim inanılmaz kötü görüntüsü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperx17 -- 18 Mayıs 2020; 15:40:10 >
  • Bu tv 4000 bandina düşer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin. Ayar yapmak gerçekten de zor bu televizyonda. Arayüzü nasıl karışık yaparız diye uğraşmış Philips yazılımcıları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilal_9001@hotmail.c B kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar bilgisi olmayan birisinin kanal listesini istediği şekle getirmesi çok zor. Çok basit iki işlev olan kanal silme ve taşımanın yapılamamasının nasıl bir mantığı var çok merak ediyorum. Neyseki tv diğer özellikleri ile açığı kapatıyor. Şuan için gayet memnunum tv den.
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Bunun için programlar vardı ama klavye bağlarsanız Alt +Tab ile açık programları görüp kapatabiliyorsunuz. Yada geçiş yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Karşılaştırmayı beklşyoruz:)

• alperx17 A kullanıcısına yanıt
    Servis kurduğunda görüntü normal mi dedi. Tv yi beğenmediyseniz servisi çağırıp iade etmek istiyorum diyebilirsiniz

• bilal_9001@hotmail.c B kullanıcısına yanıt
    Arayüz karışık değil. İnce ayar var ve bu iyi bişey

• Uydu cihazlarında hangi kanalın izlendiğini bilmek için kanal değiştirme ve silme işlemine izin verilmşyor. Böyle birşey olabilir belki.

• Maç performansı için bi paylaşım yapalım.
    videoyu izleyin arkadaşlar. Resim videodan ekran resmi alındığı için gerçekçi değil

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    m.facebook.com
    PHİLİPS ANDROİD TV türkiye kullanıcıları(Philips android tv users) Herkese Açık Grup | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/1600374273553966?view=permalink&id=2583397858584931

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 19 Mayıs 2020; 16:40:19 >

• andreoni kullanıcısına yanıt
    ayarlar yanlış hocam renkleri patlatmışsınız detaylar kayıp...
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Telefon çekimi o yüzden normal. Gerçek görüntü olmuyo malesef. Takılma yada topun gidişini görmek açısından paylaştım ama video linki olmamış galiba. Bide videodan ekran görüntüsü aldığım için bi garip oluyo:) link i direk yazdım. Yağmur gelmiş kameraya bulanık olan yerlerden bahsediyorsanız ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 19 Mayıs 2020; 16:39:15 >
  • Bide ekran yansıtma ile HDMI dan bağlayınca nasıl olduğunu görmek isteyen varsa aşağıdaki video fikir olabilir. Note 4 ile çekilmiştir. Ekran yansıtma ile PUBG de takılma oluyor. Yotube yada telefondan video oynatmada takılma yok.

Murat Ayanyoutube
    55PUS7304 ile HDMI ve ekran yansıtma ile PUBG.
    https://www.youtube.com/watch?v=OEAkn2BeFNo&feature=youtu.be

• SunSets kullanıcısına yanıt
    Marka fanatizmi yapmaya gerek yok. Burada birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Evet kullanımı karışık.Cehaletimi ölçmek sizin haddinize de değil! Her şeyden önce bu forum insanların yardımlaşması ve birbirlerinden bir şeyler öğrenmesi için buna uygun davranınız lütfen.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
  • www.vatanbilgisayar.com
    Philips The One 55pus7304 55
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-55pus7304-55.html
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung UE 50ru7105 50'' 4k uhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung UE 50ru7105 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-50ru7105-50-125-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

2 si arasında kaldık sizce hangisi acaba 3-5k arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 20 Mayıs 2020; 17:33:24 >

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.