Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok sağol sony 9005 modelini araştırıyordum çok etkin oldu. Bide bu her hdr10 hdr+ seçenekleri var sony hdr+ çok önemli mı sence apple tv zaten hepsini destekliyor tv de olmaması eksi mı gerçi 7304 vardı hepsi ama yine tatmin etmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tvde yoksa apple tv de olsada o formatı izleyemezsiniz o ayrıntılara çok takılmayın filmlerin çoğu standart hdr yada dv
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Çok sağol başkan 7304 iade etmekle doğru bi karar vermişim sony konusunda 9505 biraz tuzlu 9005 alıcam fiyat açısından çok sağol tekrardan Sen de mi sony kullanıyorsun?

• sekerburak S kullanıcısına yanıt
    ben samsung kullanıyorum hocam
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Memnun musun başkan

benim tv 2017 model hocam şuana kadar memnunum bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz :)
  • Şimdi de TV kendi kendine açılıyor.
    Kumandadan kapatıyorum yine açılıyor. TV'nin altındaki tuştan kapatıyorum yine açılıyor.
  • Ben iade talebini oluşturdum ama bugün ben de farkettim kendi kendine açılmıştı garip bi an önce kurtulmam lazım bu tvden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güncellemeden olabileceğini düşünüyorum. Bir keresine de bana da rastladı. Sanki elektrik gider açılır ya TV'i o şekilde yeniden başlamıştı Philips logosuyla. Bir kere rastladı ve sizde ne kadar rastladı? Belki yeniden başlatma ihtiyacı falan mı duydu. Bazı sorunlar için TV'den fişi çekip takıp yeniden başlatın diyorlar. Telefonlarda ve bilgisayarı da arada yeniden başlatın diyorlar. Kapatıp açma önbellekten yükleniyor ama yeniden başlatınca her şeyi yeniden yüklüyor hafızaya falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 11 Mayıs 2020; 22:1:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunSets

Güncellemeden olabileceğini düşünüyorum. Bir keresine de bana da rastladı. Sanki elektrik gider açılır ya TV'i o şekilde yeniden başlamıştı Philips logosuyla. Bir kere rastladı ve sizde ne kadar rastladı? Belki yeniden başlatma ihtiyacı falan mı duydu. Bazı sorunlar için TV'den fişi çekip takıp yeniden başlatın diyorlar. Telefonlarda ve bilgisayarı da arada yeniden başlatın diyorlar. Kapatıp açma önbellekten yükleniyor ama yeniden başlatınca her şeyi yeniden yüklüyor hafızaya falan.
    TV, stand by modundayken (kapalıyken) elektrikler gidip geldiğinde tv açılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

benim tv 2017 model hocam şuana kadar memnunum bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz :)
    dostum piyasadan haberdar isen 4 bin civarı tv önerebilir misin üzmeyecek.

50 55 inç uygundur
  • Önder kullanıcısına yanıt
    50ru7400 modeline bakın hocam 4200e bulunuyor daha uyguna 50um7450 var ama samsungun görüntüsü bana göre bir tık daha iyi lg ninde motion performansı samsunga göre bir tık daha iyi
  • Şu an itibarıyla GG.da 4679 lira.Kazananlar kulübündeyseniz 43 lira daha(4635,84) düşüyor. Son zamanlar en düşük rakam olmalı.

Kendi ayağıyla kullanıyorum sağa - sola dönmesi nedeniyle. DEPREMDE DÜŞMEMESİ İÇİN bir çözüm ne olabilir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Şu an itibarıyla GG.da 4679 lira.Kazananlar kulübündeyseniz 43 lira daha(4635,84) düşüyor. Son zamanlar en düşük rakam olmalı.

Kendi ayağıyla kullanıyorum sağa - sola dönmesi nedeniyle. DEPREMDE DÜŞMEMESİ İÇİN bir çözüm ne olabilir fikri olan var mı?
    1.5 ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce bu fiyattan alınmalı mı yoksa biraz daha beklemeli miyim? Yeni model tvlerle bunun fiyatında daha da düşüş olur mu?
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Tespitiniz doğru, yeni modeller gelince diye. Bir de artan döviz rakamları hususu var. Takdir sizin diyecek ve ben de sonucu gözleyeceğim.
    Ben mi? Genelde 4950 liraya satılıyorken 4710 liraya denk geldiğinde almıştım.
  • bilal_9001@hotmail.c B kullanıcısına yanıt
    Tv yi kurarken servis zaten kanalları ayarlıyor. Favori yapmaya gerek duymadım. Şuan deneyemiyorum çünkü çanağım bozuldu. Kendi uydu alıcısını kullanamıyorum. Kanalları seçip favoriye almak ve sadece favorileri göster demek zor olmasa gerek. Tv nin içinde yada dışında farketmez. Uydu alıcısı sonuçta hepsinin mantığı aynı.

• ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlantı yapılıyor. İster telefonun bildiriminden ekran yansıtmayı açın ( Samsung ta Smart View) ister açtığınız video oynatıcıda ekrana yansıt deyin. İki türlü de oluyor.

Telefon da renkte parlaklık yapar. Hadi biraz daha az olsun diyelim ama yine de kötü bi görüntü. Renk ayarlarından kişiseli seçip hızlı görüntü ayarı yapıp. Tv yi kapatıp açın. Gerçi geç gördüm belki de düzelttiniz.

Kumanda tuşu takılı kalmış olabilir mi? Pili çıkarıp deneyebilirsiniz. Pil yokken tv aynı şekilde açılıp kapanıyorsa sorun tv dedir. Servise danışmak daha iyi olacaktır.

Açılmıyor. Tv açıksa elektrik gidip gelirse tv açılıyor. Ben önce tv yi kapatıyorum sonra elektriğini kesiyorum. Diceksiniz ki hergün onunla mı uğraşıcaz. Benim oda girişinde anahtara bağlı sistem. Lambayı kapatıp açar gibi tv yi, play stationu, ses sistemini, uydu alıcısını, dijital fotoğraf çerçevesini tek seferde kapatıyorum ve açıyorum😊

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.