Şimdi Ara

--PHILIPS 55PFL7007 GENEL KONU--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
7.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bana bugun gelecek bu tv.. paylaşalım isterim..

Orijinalden alıntı: nyhang

bence olmalı.. varsa da bulamadım..

bana bugun gelecek bu tv.. paylaşalım isterim..

aynen NYHANG paylaşımda bulunalım.. benim 55pfl7007 kuruldu..
    ilgili resimlerim tv genel bölümünde var..

1 ölü pixel çıktı birazda zifiri karanlıkta bulutlanma var..
    ama rahatsız edecek boyutta değil..

tüm tecrübelerimi paylaşırım..
    ayarlarda da yardımcı olurum...
    8-9 saat uğraştım baya :(

yordu beni bu kumanda.. :(

ama harika televizyon iyiki almışız diyorum yinede.........

3D 'si BİR HARİKA.. extra olarak daha fazla 3 boyut seçeneği var..
    ve 2D - 3D çeviri beklediğimden çoook ama çooooook daha iyi............en başarılılarından biri diyebilirim. Philips bu konuda aşmış kendini.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 28 Kasım 2012; 16:27:11 >

• YİNE BURAYA DA ATAYIM NYHANG..
    BULUNSUN..

1 ölü pixel için uğraşmayacağım..
    ışık sızmazı için resimler atarım :(
    ama oda dikkatli bakarsan rahatsızlık verecektir..

keyfini sürmek en mantıklısı..

çok teşekkürler moral verdiğin için... sağolasın :))

• MALESEF 1 ÖLÜ PİXEL ÇIKLTIĞINDA PEK KALE DE ALMIYORLAR ADAMI.....

NORMAL NORMAL OLABİLİR... 3 TANE YAN YANA İKİ TANE YANYANA CİDDİ SIKINTI VERİR DİYORLAR.
    ÖLÜ PİXEL 'LER ARTARSA GERİ İADE ALINIYOR SORGUSUZ SUALSİZ.. :) ÖYLE BİR DURUM VAR PHILIPS 'DE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 28 Kasım 2012; 16:02:22 >

Orijinalden alıntı: redof

MALESEF 1 ÖLÜ PİXEL ÇIKLTIĞINDA PEK KALE DE ALMIYORLAR ADAMI.....

NORMAL NORMAL OLABİLİR... 3 TANE YAN YANA İKİ TANE YANYANA CİDDİ SIKINTI VERİR DİYORLAR.
    ÖLÜ PİXEL 'LER ARTARSA GERİ İADE ALINIYOR SORGUSUZ SUALSİZ.. :) ÖYLE BİR DURUM VAR PHILIPS 'DE..

resimlerden ölü pikseli görmek çok zor tabii..

ama tv çok güzel görünüyor..

ben bununla beraber dsmart a da başvuruda bulundum.. kablo tv yi bıraktım artık..

bana da birazdan gelecekler ölü pikseli kurulum sırasında anlayabilirim umarım

sizinkini sordum eger kırmızı ise ölü değil canlı nokta imiş ve tek nokta dahi olsa değişim yapıyolarmış..

tv geldi..
    bende sorun yok..

sizinkini sordum eger kırmızı ise ölü değil canlı nokta imiş ve tek nokta dahi olsa değişim yapıyolarmış..

kırmızı değil... o zaman baya ölü nokta.. :(

O ZAMAN DEĞİŞİM YAPAYIM..
    NYHANG... DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNEYİM O ZAMAN ..

ÇÜNKÜ.. TEK ÖLÜ PİXEL OLSADA CAN SIKICI..

NEREYE SORDUNUZ VATANBİLGİSAYAR 'A MI ? YOKSA?
    TEKNİK SERVİS 'E Mİ ?
    1080p olarak yayını aldı ancak 60hz şeklinde.. ? görüntü net ama sence tv 'nin 800 mhz 'sini kullanmıyormu?

call of duty black ops 2 oyununu filanda oynadım. Ancak input lag olurmu bilmiyorum bu tv 'de.. ???
    Çok zevkli ama pc üzerinden ekran kartımdaki hdmi çıkışından hdmi kablo ile bağlayıp dts sesli filmleri PHILIPS PFL7007K 'da izlememin mahsuru olurmu ? altyazılarda sorunsuz çalışıyor?? 7+1 ses sistemimde devreye giriyor?? Bunlar hep avantaj çünkü ...
    öbür türlü altyazılarda da sıkıntı var.. çözümü varmış ama ?? her film için yapmak can sıkıcı..

çok sağlam kaliteli bir hdmi kablo ile ekran kartımdan aktardım görüntüyü.. bu şekilde fimleri izlemek oyunları oynamak sıkıntı olmaz değilmi? yani performans düşüklüğü açısından?
    3D filmlerdeki görüntüyü de yine pc üzerinden hdmi kablo ile PHILIPS PFL7007K ' 'ya gönderdim denedim izledim.. 3D çalışıyor.. :) Sürekli pc üzerinden kullanmak mantıklı olurmu ? smart tv 'sine ihtiyaç bile duymayacam?

Flashlı videolarda da sıkıntı çekmeyim interneti özgür dolaşıyorsun.. kablosuz klavye mouse ile ? ne diyorsun?

bu konuda bir görüşün varmı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 29 Kasım 2012; 9:36:37 >

• quote:

Bende 2 tane yanyana tam parlaklıkta yanan kırmızı ölü pikseli olan tv yi philips değiştirmedi (5000 serisi). Ben de internetten aldığım ürünü iade etme hakkımı kullanarak hepsiburadaya geri yolladım. Para iadesi alıp tekrar aldım tv yi

harikasınız..

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Bende 2 tane yanyana tam parlaklıkta yanan kırmızı ölü pikseli olan tv yi philips değiştirmedi (5000 serisi). Ben de internetten aldığım ürünü iade etme hakkımı kullanarak hepsiburadaya geri yolladım. Para iadesi alıp tekrar aldım tv yi

Bu yuzden internetten almak dahami avantajli acaba? Para kesintiside olmuyor degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

quote:

quote:

Bu yuzden internetten almak dahami avantajli acaba? Para kesintiside olmuyor degilmi?

jeak birşey soracağım?

pc üzerinden ekran kartından hdmi çıkışıyla tv 'ne bağlantı yapıp film izledinmi ? yada oyun oynadın mı ?
    performans düşmüyor değilmi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

quote:

quote:

jeak birşey soracağım?

pc üzerinden ekran kartından hdmi çıkışıyla tv 'ne bağlantı yapıp film izledinmi ? yada oyun oynadın mı ?
    performans düşmüyor değilmi ?

Onceden izledim tabi. Benim bildigim pc goruntulerinde hz 60-80 arasi oluyor. O yuzden performans dusmus olabilir.

• Bunlarin cevabini henuz bilmiyorum.
    Dun teknik servise sordum.. degistirirler dedi..1ay kutuyu sakla vatan ne sorun cikarsa degistirir dedi..

Dun bende laptopu tvye baglayip film izledim..ama sandimki ses tv den gelecek tutmadi :) ses pc den goruntu tvden..

Ekran ayari yapamadim.. buyuk ekranda kalite dustu tabii..

Varmidir ayari bilniyorum..

Interneti gayet basarili.
    Kumanda cok karisik degil.. ilk basta acma denemem 10dk surdu.. ama basardim :)

Gazete ve youtube..

Bende wii var..denemedim henuz.

Smart tv ye sinirsiz internet varsa ihtiyac duyulabilir..
    Orda da filmler var..

Gazete ve youtube..

Bende wii var..denemedim henuz.

BENDE KALİTE DÜŞMEDİ ESASINDA..

ÇÜNKÜ MASAÜSTÜ PC 'İMDE.. İ7 2600K İŞLEMCİ NVIDIA GEFORCE 560 TI TWINFROZER II hdmi çıkışlı güçlü bir kartım olunca.. 16 gb 'da ramim var.
    aktarmada sorun yaşamadım PHİLİPS 'İN altınuçlu çok kaliteli bir hdmi kablosuyla direk ekran kartımdan aktardım. çok test yaptım..
    tüm filmleri aynı kalitede izliyorum. DTS muhabbeti yüzünden yapıyorum.. AYRICA BİRDE FİLM İZLERKEN DTS'DE BİLGİSAYARIMDAKİ 7+1 CREATIVE 7900 HOME CİNEMA SİSTEMİDE DEVREYE GİRMİŞ OLUYOR... BU ARADA SES KARTIMIDA ÇOK ÖZEL DTS İÇİN ALMIŞTIM..
    ODA ASUS XONAR D2/PM 7+1 DOLBY dıgıtal surround/DTS destekli manyak bir kart yani.. :))

BÖYLECE.. ALTYAZI MUHABBETİ DE DÜZELMİŞ OLUYOR..

CALL OF DUTY BLACK OPS 2 'DE OYNADIM. 60 FPS 'DEN BİR GRAM DÜŞMEDİ.. VEDE ODA ÇOK NET.. INPUT LAG 'A DENK GELMEDİM..
    MOUSE 'A ATEŞ TUŞUNA BASTIĞINDA O AN SALİSESİNDE İŞLEM YAPTIĞINI GÖRÜYORSUN TV'NİN...

AYRICA HEM PC 'YE KABLOSUZ KLAVYE TAKARAK DENEDİM.. HEMDE TV'YE.. İKİSİNDENDE ÇALIŞIYOR.. KLAVYE MOUSE SET..

ŞİMDİLİK AYARLARIMI OTURTTUM GİBİ.. BAKALIM.. 3D TESTLERİDE YAPTIM PC ÜZERİNDEN AÇIYORUM DTS 'Lİ 3D 'LERİDE.. ONLARDA DA BİR KALİTE DÜŞÜKLÜĞÜ YOK GİBİ.. 60 HZ 'DE ÇALIŞIYOR GİBİ.. AMA NETİCEDE 800 HZ bence aktif çalışor arka planda...

bilmiyorum teknik bir konu araştırıyorum hala........... NYHANG.. ?? SENDE ARAŞTIR BU KONU ÖNEMLİ...

YOKSA AYRI BİR TELEVİZYON İÇİN AYRI SES SİSTEMİ AYRI BİR HD PLAYER HEM DTS İÇİN HEMDE ALTYAZI İÇİN.. MASRAFDA MASRAF...

BU ARADA SINIRSIZ İNTERNET VODAFONE ADSL KULLANIYORUM 16 MBIT 'LIK AKN 'SİZ.. 50 GB 'DAN SONRA HIZI DÜŞMEYENLERDEN :) 11 AYDIR TTNET 'İ TERKETTİM SONUÇ MUTLU VE MESUTUM... :))

YİNE GÖRÜŞÜRÜZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 29 Kasım 2012; 19:38:34 >

• hayırlı olsun. güzel tv vesselam. ana başlık olduğu iyi olmuş. resimleri koyunda bakalım biraz :)

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Ben samsung 55es7000 ile bu tv arasında gidip geliyorum.Hangisi önce 3000 liraya düşerse onu alıcam.

Hocam bende bir philips takipçisiyim , senin aklını kurcalayan soru aynen bende de var es7000 yada 55pfl7007, ama şuanda teknosa olsun vatan olsun fiyat 3999tl ve bundan aşşağı inecegni sanmıyorum. bi ara kapmanyaya vatan ve darty 3732 ye çekti ama bidaha yaparlar mı bilemem.. 3000i gorsun evden koşarak fırlarım..
    Bir ara lg 55lm760 aklıma yattı , yanında digiturk ve kamera hediyesi vardı şuanda bitti sanırım ve +4 gözlük tabi.. philipsten 1 gozluk çıkıyor ve fiyatları 100tl nin üzerinde.. Araştır araştır nereye kadar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Romuald9

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Ben samsung 55es7000 ile bu tv arasında gidip geliyorum.Hangisi önce 3000 liraya düşerse onu alıcam.

Hocam bende bir philips takipçisiyim , senin aklını kurcalayan soru aynen bende de var es7000 yada 55pfl7007, ama şuanda teknosa olsun vatan olsun fiyat 3999tl ve bundan aşşağı inecegni sanmıyorum. bi ara kapmanyaya vatan ve darty 3732 ye çekti ama bidaha yaparlar mı bilemem.. 3000i gorsun evden koşarak fırlarım..
    Bir ara lg 55lm760 aklıma yattı , yanında digiturk ve kamera hediyesi vardı şuanda bitti sanırım ve +4 gözlük tabi.. philipsten 1 gozluk çıkıyor ve fiyatları 100tl nin üzerinde.. Araştır araştır nereye kadar :))

Araştıra araştıra beynim sulandı artık be ya.Yılbaşı arifesinde ciddi indirim olursa alıcam yoksa da beklemeye devam acelemiz yok sonuçta.Şu evdeki 72 ekran tüplü sony trinitronun görüntüsünden sonra beni hangi tv böyle mest eder onu da bilmiyorum doğrusu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.