Şimdi Ara

PANASONIC PLAZMA 50PV70F Vs 50PV70E (KONU YENİ DEĞİŞTİRİLDİ LÜTFEN YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • derin bir incelemeden ve sizlerinde yorumlarını okuduktan sonra panasonic plazma almaya karar verdim.Bir yerle görüştüm PANASONIC TH-50PV60E 50" PLAZMA TV yanında PANASONIC - TX-32LE60 32'' VIERA HD LCD TELEVİZYON ve de bir adet orginal viera 50 '' için plazma sehpası hediye ediyor , tv lerin ikiside teknofaks garantisinde ve hepsinin toplam fiyatı 6950 ytl.....

İkinci opsiyon ise yeni bir model olan PANASONIC TH-50PV70F 50" PLAZMA TV olan 70 F serisi , hediyesi filan yok yannız tv nin özelliği 720 p lik görüntüyü içindeki çiple 1080 p yapabilmesiymiş.Dediğim gibi sehpa yada tv hediyesi yok yine teknofaks garantisinde fiyatı 6650 ytl .....

sizce ne yapayım arkadaşlar aslında bir tane lcd tv yede ihtiyacım var ekstra para vermekten iyidir bir plazmanın yanında birde lcd hemde 32 lik sıfır fiyat 1500 ytl civarında.Birde şöyle bir olayım var alınacak olan plazma ps3 fln oynanmayacak sadece digiturk bağlanıp izlenecek belki arada birde dvd ama ileriye dönük olarak düşünüldüğünde mesela digiturk hd ye geçtiğinde çok şey kaybeder miyim acaba bu çipin 720p den 1080 p ye dönüştürmesi ne kadar tatmin edebilir ? bana 1. seçenek yani PANASONIC TH-50PV60E 50" PLAZMA TV mantıklı geldi fikirlerinizi ve yorumlarınız bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 19 Haziran 2007; 20:23:04 >

• Panasonic plazmada çok iyi ama LCD de ilk 10 a bile giremez düşüncesindeyim.
    Fiyat teklifini aldığınız bayi, bir taşla iki kuş vurmak amacında.
    Hem PV60E eski modeli elinden çıkartıp hemde satılmayan LCD yi satmış oluyor. (Ayrıca diğer seçeneğe göre 300YTL de pahalı)
    Benim tercihim yeni nesil olan PV70 den yana olurdu.
    42" için konuşuyor olsaydık yeni nesilde ısrar etmezdim ama 50 " de yeni nesili tercih derim.
    Büyük ekranda V-Real II işlemcinin daha iyi netice vereceğini düşünüyorum.
  • ya aslında satıcının kendiside pv70 önerdi , benim bunun dışında bir tane de lcd ihtiyacım var o yüzden mantıklı geldi ama dediğn gibi panasonicin lcd ne kadar kaliteli orasını bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

derin bir incelemeden ve sizlerinde yorumlarını okuduktan sonra panasonic plazma almaya karar verdim.Bir yerle görüştüm PANASONIC TH-50PV60E 50" PLAZMA TV yanında PANASONIC - TX-32LE60 32'' VIERA HD LCD TELEVİZYON ve de bir adet orginal viera 50 '' için plazma sehpası hediye ediyor , tv lerin ikiside teknofaks garantisinde ve hepsinin toplam fiyatı 6950 ytl.....

İkinci opsiyon ise yeni bir model olan PANASONIC TH-50PV70F 50" PLAZMA TV olan 70 F serisi , hediyesi filan yok yannız tv nin özelliği 720 p lik görüntüyü içindeki çiple 1080 p yapabilmesiymiş.Dediğim gibi sehpa yada tv hediyesi yok yine teknofaks garantisinde fiyatı 6650 ytl .....

sizce ne yapayım arkadaşlar aslında bir tane lcd tv yede ihtiyacım var ekstra para vermekten iyidir bir plazmanın yanında birde lcd hemde 32 lik sıfır fiyat 1500 ytl civarında.Birde şöyle bir olayım var alınacak olan plazma ps3 fln oynanmayacak sadece digiturk bağlanıp izlenecek belki arada birde dvd ama ileriye dönük olarak düşünüldüğünde mesela digiturk hd ye geçtiğinde çok şey kaybeder miyim acaba bu çipin 720p den 1080 p ye dönüştürmesi ne kadar tatmin edebilir ? bana 1. seçenek yani PANASONIC TH-50PV60E 50" PLAZMA TV mantıklı geldi fikirlerinizi ve yorumlarınız bekliyorum....

Bence plazmada karar verdiyseniz ve panasonic ise pv70 serisi daha mantıklı olur.Sonuçta yeni siyah tasarım ve yeni teknoloji ve işlemci.Bu arada evet içindeki işlemci 1080p yonga işleme yeteneğine sahip ama öyle yadığınız gibi 720p yi 1080p ye çıkartmaz.Yani 1080p lik bir full hd lcd yada 1080p lik full hd bir plazma ile arasında bariz fark olur.Eğer öyle olsaydı full hd üretimine gerek olmazdı.Sonuçta bu ürün 1080p yonga işleme yeteneği ile size biraz daha kaliteli görüntü verir.Unutmnayın hd sinyal ve hdmi bağlantı ile.Ama öyle sakın 1080p oluyormuş gibi bir hisse kapılmayın sakın..

Sonuç olarak kararınız kesin ise pv70 alın..
    sevgiler..

• quote:

derin bir incelemeden ve sizlerinde yorumlarını okuduktan sonra panasonic plazma almaya karar verdim.Bir yerle görüştüm PANASONIC TH-50PV60E 50" PLAZMA TV yanında PANASONIC - TX-32LE60 32'' VIERA HD LCD TELEVİZYON ve de bir adet orginal viera 50 '' için plazma sehpası hediye ediyor , tv lerin ikiside teknofaks garantisinde ve hepsinin toplam fiyatı 6950 ytl.....

Satıcı iyi niyetli olabilir ama PV60 yanında 2 tane LCD de verse üzerinde durmayın. Madem Panasonic'te yoğunlaştınız, PV70 alın. 42PV70'i çok uygun alabileceğiniz bir yer biliyorum. Piyasanın en altına. Özelden yazarsanız ayrıntı veriririm.
    LCD'yi ayrıca düşünün. Piyasada 1.500 YTL'den 2.500 YTL'ye kadar ALINABİLECEK güzel LCD'ler var. Uygun fiyat sırasıyla Toshiba C3000, Samsung S81, Philips 7331, Philips 7332, Sony 2530 olabilir. Bütçenize göre dengeleyin. Örneğin Panasonic 42PV70 ile Toshiba 32C3000'i 4.300-4.400 civarına nakit alırsınız. Yazık fazla ödediğiniz paraya.

• http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/panasonic-th-42pv70-p13522075.html

PV70 gerçektende iyi bir plazmadır yani naturellikten görüntü kalitesine kadar bu tip siterlede en uygun alabileceğin yeri bulabilirsin şimdiden kolay gelsin
  • @darnglove
    Görüldüğü üzere herkesin tavsiyesi yeni nesil olan PV70 üzerine.
    Hatta burada bir parantez açarak eğer alma imkanınız var ise PV700 serisini tavsiye edeceğim.
    70 den farkı SD kart girişi var, buradan kayıt ve izleme şansınız var.
    Digital fotograf makinası ile çektiğiniz resimleri, PC den SD karta attığınız videoları izleme şansınız var.
    Ayrıca daha güçlü bir kolon sistemi ile mükemmel ses ve akustik.
    PIP, PAP, PAT gibi ekran çoklama seçenekleri vs. vs.
    Bazıları bu özellikler için bu kadar fark verilmez görüşünde ama sadece PIP veya sadece SD kart için bile ben bu farkı veririm.

(Ben de tercihimde PX60 yerine PX600 seçtim)

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum en uygun 42pv70 ve 50pv70 fiyatlarını nerede bulabiliriim. Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: sserin

quote:

Satıcı iyi niyetli olabilir ama PV60 yanında 2 tane LCD de verse üzerinde durmayın. Madem Panasonic'te yoğunlaştınız, PV70 alın. 42PV70'i çok uygun alabileceğiniz bir yer biliyorum. Piyasanın en altına. Özelden yazarsanız ayrıntı veriririm.
    LCD'yi ayrıca düşünün. Piyasada 1.500 YTL'den 2.500 YTL'ye kadar ALINABİLECEK güzel LCD'ler var. Uygun fiyat sırasıyla Toshiba C3000, Samsung S81, Philips 7331, Philips 7332, Sony 2530 olabilir. Bütçenize göre dengeleyin. Örneğin Panasonic 42PV70 ile Toshiba 32C3000'i 4.300-4.400 civarına nakit alırsınız. Yazık fazla ödediğiniz paraya.

• Fiyat karsilastirma siteleri var. Buralardan fikir edinebilirsin..

www.ucuzu.com
    www.nekadar.com
    www.akakce.com
    www.kaclira.com

• arkadaşlar bugün bir kaç yere sordum 50PV70 serisiyle ilgili teknofaks garantili satan adam bana istanbulbilişimin ürünlerinin yani teknofaks garantisinde olanların 50PV70F olduğunu diğer uzak doğu olanlarının ise 50PV70E olduğunu söyledi ve biraz daha ucuz olabilir dedi .

Ben birde size danışayim dedim hakikaten araştırınca bir 70F birde 70E modeli var , 70F olan yani istanbulbilişime ait olduğunu ve daha kaliteli bir mal olduğunu söylemeleri ne derece doğru mantıklı lütfen bilenler bir açıklama yapabilirler mi ?

aspirinim@hotmail.com
  • Bilerek söylememiştir. Aksine kötülemeye çalışmıştır. Yoksa kendi sattığı ürünü kötüler mi?
  • hayır dostum sen beni yanlış anladım adam kendi malının arkasında duruyor sattığı model zaten 70F modeli istanbul iletişim ve teknofaks garantisinde , ben kendisine söyledim biraz daha uygun fiyatta bir yer buldum dedim doğubank tarafında, onun üzerine adam dedi şte bunların 70E serileride var onlar biraz daha uygun fiyatta ama uzakdoğu malı hemde teknofaks garantisinde olamaz dedi.

ama ben özellikle sordum doğubanktaki adamda bana teknofaks garantisinde olduğunu söyledi telefonda tabii cihazı görmedim sadece telefondan konuştum belki gerçekten adamın da dediği gibi 70E modelidir o yüzden biraz daha uygundur fiyatı.

Benim öğrenmek istediğim gerçekten böyle bir 70F kaliteli VE 70E uzakdoğu farkı var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 19 Haziran 2007; 21:29:04 >
  • Hiçbir fark yok hepsi aynı cihazlar.
    Sadece satıldığı ülkelere göre F, E gibi kodlar alıyorlar o kadar.
    Bütçenize en uygun yer neresi ise oradan alın. Keyifle seyredin.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightbird

Panasonic plazmada çok iyi ama LCD de ilk 10 a bile giremez düşüncesindeyim.
    Fiyat teklifini aldığınız bayi, bir taşla iki kuş vurmak amacında.
    Hem PV60E eski modeli elinden çıkartıp hemde satılmayan LCD yi satmış oluyor. (Ayrıca diğer seçeneğe göre 300YTL de pahalı)
    Benim tercihim yeni nesil olan PV70 den yana olurdu.
    42" için konuşuyor olsaydık yeni nesilde ısrar etmezdim ama 50 " de yeni nesili tercih derim.
    Büyük ekranda V-Real II işlemcinin daha iyi netice vereceğini düşünüyorum.

ürüne göz kara verir,panasonic in lcd leri özelikle yeni modelleri muhteşem bir kaliteye sahip,32le60 modeli de hiç de kötü değil bence alacağınız promosyon tv yi izleyin beğenemzseniz almayın derim.ama 42pv70 şu an alınabilecek en iyi plasmadır.

• quote:

hayır dostum sen beni yanlış anladım adam kendi malının arkasında duruyor sattığı model zaten 70F modeli istanbul iletişim ve teknofaks garantisinde , ben kendisine söyledim biraz daha uygun fiyatta bir yer buldum dedim doğubank tarafında, onun üzerine adam dedi şte bunların 70E serileride var onlar biraz daha uygun fiyatta ama uzakdoğu malı hemde teknofaks garantisinde olamaz dedi.

ama ben özellikle sordum doğubanktaki adamda bana teknofaks garantisinde olduğunu söyledi telefonda tabii cihazı görmedim sadece telefondan konuştum belki gerçekten adamın da dediği gibi 70E modelidir o yüzden biraz daha uygundur fiyatı.

Benim öğrenmek istediğim gerçekten böyle bir 70F kaliteli VE 70E uzakdoğu farkı var mı ?

nacizane tavsiyem tekofax garantili ürün haricinde ürün satın almayın,2 yıl sonra ölü piksel çıksa doğubankdaki kişler sizi tanımaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: allegro

quote:

hayır dostum sen beni yanlış anladım adam kendi malının arkasında duruyor sattığı model zaten 70F modeli istanbul iletişim ve teknofaks garantisinde , ben kendisine söyledim biraz daha uygun fiyatta bir yer buldum dedim doğubank tarafında, onun üzerine adam dedi şte bunların 70E serileride var onlar biraz daha uygun fiyatta ama uzakdoğu malı hemde teknofaks garantisinde olamaz dedi.

nacizane tavsiyem tekofax garantili ürün haricinde ürün satın almayın,2 yıl sonra ölü piksel çıksa doğubankdaki kişler sizi tanımaz.

2 yıl sonra bir arıza olsa ana distribütör bile sizi tanımaz. Bence de doğubank benzeri yerlerden alırken ana distribütör garantisi yoksa almayın. Ancak uygun fiyat bulduğunuz İstanbul Bilişim gibi oturmuş siteler düşünülebilir. Bunlar hakkında fazla olumsuz yorum yok.
    70E, 70F, 70P denildiği üzere, ürünün üretildiği yere göre yazılıyor. Şimdi de Tekofaks 70P getiriyormuş. Çek üretimi yani. Hiç fark etmez. Panasonic güvencesi ile üretildikten sonra.
    Bir arkadaşa PV70 aldık. PV70P çıktı. Araştırdık, Çek Cumhuriyetinde üretilmiş. Şimdi Ana Distribütör de bunlarda getiriyor. Bunlara fazla kafayı yormayın. Aldığınız yerde verilen garanti ve haklarındaki yorumlar önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.