Şimdi Ara

--PHILIPS 55PFL7007 GENEL KONU-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
7.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis gelmeden önce montaj şemasını oku anla. Montajı ona göre yaptır. Yoksa benim başıma gelenler gelebilir. Ve montaj aparatının montajı şemada nasılsa öyle monte ettir. Yetkili servistir doğrusunu bilir yapar deme. Benim gelen servisin yaptığı iş çok kötü mesela gelinip düzgün iş yapılmazsa mahkemeye verip bilirkişi tespiti talep edeceğim.

31 Aralık 2012 de bimeksten 2700 TL ye x 12 taksit 46 PFL 7007 aldım. Servis kurulum için geldi,

ölü pixel yok, ışık sızması yok ve bulutlanma yok.

Gelelim incelemeye,

Siyah performansı mükemmel,

800 Hz PMR den olsa gerek SD kanallarda çok başarılı HD yi söylemiyorum bile :)

1.5 TB seagete HDD yi takıtım tanıdı, Avatarı izledim 1080p mkv gözlerime inanamadım mütiş...

DTS desteği yok ama bendeki bütün filmler DUAL : orj DTS - Türkçe AC3 bundan dolayı herhangi bir sorun yaşamadan türkçe izledim.
    Ayrıca filmler direkt Türkçe çalışıyor, servis ayar yaptı galiba.

Alt yazıları .str tanıyor. Türkçe dil desteği yok ama, bunu forumda arkadaşlar çözmüş yani türkçe alt yazı sorunuda ortadan kalktı.

Amblight mütiş, şöyle diyorum TV izlemek başka birşey, Amblight TV izlemek başka birşey.

Ayağı askı aparatı oluyor, oradan duvara astı servis.

hoparlörleri ayağında ve gerçekten çok net 3D bir sese sahip zaten 40W RMS.

Birde çerçevesi mütiş, hem ince (hatta yok gibi) hemde çok estetik.

Bu Tv hem ES 7000 den Hem ES 8000 den daha iyi. Hatta Kaba dış görünüşlü HX 850 den de yayın görüntü kalitesi açısından altta kalır bir yanı yok.

Tam bir F/P ürünü diyecem ama bence bu ürün F/FP ürünü yani iyi Fiyat / Full Performans :)

Birde ben bu ürünü televizyon olarak ve sinema izlemek için kullanıcam youtube, facebook gibi özelliklerinide karıştırdım biraz ama, zaten cep telefonunda bunlar sürekli açık, yani televizyonda kullanmayacağım özellikler. Belki youtube yi kullanırım o da sorunsuz çalışıyor.

3D örnekler izledim gayet iyidi ama pek inceleyemedim bu özelliğini çok birşey diyemeyecem.

Sonuç olarak TV bu gün itibari ile 3.100 Tl Teknosa, Darty, Bimeks ve Vatan da. Eğer 2.800-2700 gibi bir fiyatı yakalarsanız sakın kaçırmayın derim ben.

• ac3 için baya bir program denedim. mkvdts2ac3 tavsiye ederim. Filmlerdeki mkv içindeki dts yi ac3 e çeviriyor. Altyazıları da uzantısını sub olarak değiştirince çalıştı. Metin kodlamasını da utf8 yapmak gerekiyor.Tv den de altyazı etin kodlamasını utf8 unicode ayarlamak gerekli tr karakterlerin doğru görünmesi için. Yalnız bunları yaptığımda satırların başındaki rakam da altyazının sonuna ekleniyor öyle gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 6 Ocak 2013; 22:20:28 >
    Olacak İş Değil
  • Philipsin görüntü kalitesi özellikle sd yayınlarda mükemmeldir çok iyi tercih yapmışsınız. Açıkcası usb üzerinden açamadığınız film ya da programları media oynatıcı ile halledebilirsiniz. Genel anlamda mağazalardan almış olduğunuz cihazlarda bir sıkıntı oluşursa ilk bir ay içinde değişim olur ancak servis raporu doğrultusunda. Servis rapor ya da arıza tespiti yapmazsa değişim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    usbden kötü gösterdi tv belki mb si düşük olduğ iin bilmiyorum . ama sonra ps3 e flashı taktım ondan seyretmeye başladım daha iyi gösterdi iki katı fark vardı. usb ile film seyretmeye bu nedenle pek sıcak bakmıyorum. full hd filmi usb ile seyretmeye çalışmak filmde kalite kaybına neden olur. dişe düşünüyorum.
  • Bende hatalı kurulum vardı birinci sayfada resimlerle gösterdiğim gibi. Aynı servisle tekrar görüşüp memnuniyetsizliğimizi belirttik. Bugün tekrar gelindi ve usülüne uygun şekilde kurulum yapıldı. Eğim ayarı olması çok iyi. Şimdi tam montaj yapılınca daha sağlam duruyor. Hafif eyim verdik çok iyi oldu. Ben kesinlikle bu eğimli aparatı tavsiye ediyorum.Aksi durumda tam düzgün açıyla izleyabilmek zor.ekran açı olarak gereğincen fazla yukarı bakarsa da seyir keyfi bozuluyor.
    Bigboos, hayırlı olsun sanada. Ben 1080p inception ı ac3 e çevrip usb den çalıştırdım. Mükemmel diyebilirim. Kalite de bir sorun yok. Ama elimde 600 700 mb lık vcd kalitesinde filmler var. Onlar pek tat vermedi 1080p den sonra. Kısacası elindeki 1080p ac3 filmleri usb den oynatabilirsin, kalite yönüyle bir sorun olmayacak.
  • Bugün hdmi dan bağlantı yaptım.Bilgisayardan ses çıkışında hdmi ı varsayılan yaptım. Görüntü aktardı ses bir türlü aktarmadı. Tv ayarlardan hdmi arc yi etkin yaptım olmadı devre dışı yaptım olmadı.
  • Arkadaşlar bende bu tvyi almayı düşünüyorum salon için.Bugün gidip teknosada pfl5507 modelini inceledim.Bu modelide çok beğendim ama 3d için aynısını söyleyemicem. Görüntü hep titriyordu. 5 dakika bakamadım başım ağrıdı.7007 içinde geçerli mi yoksa aralarında fark var mıdır?

1)Tv internete sürekli bağlı , web de gezme ya da diğer smart uygulamaları vs. Ama youtube de video izlemek istediğimde, bazen istediğim video yu buluyor ancak yükleme kısmında donuyor, bir türlü başlamıyor (int hızı 16mbit, bu sorunu yaşamadığım zamanlarda gayet hızlı yüklüyor) arada bu sorunu çıkartmasının nedeni ne olabilir ?

2)Seste doğukluk ya da gürültü hissediyorum, ses ayarlarını değiştirsem düzelir mi , ve uygun bir ses ayarı tavsiye edecek var mı ? yoksa kendisinin orj ayarları kalmasımı daha iyidir ?

3)Birde tabi herkesin bildiği kanal değişme hızı, son güncelleme olmasına rağmen bu sıkıntı veriyor biraz, bu süreyi biraz azaltabilsem bile yeter ama sanırım çözümü yok.

Tv hk.da görüşlerim ise, sd-hd yayın harika, hele ki digiturk hd yayınlarda.
    Haftasonu bjk maçını 3d veriyordu izledim, beklediğimin çok üstünde çıktı, resmen cam üzerinde canlı kanlı insan izlenenimi :)
    Ambilight çok tatlı, bakalım ay sonu ne kadar fatura gelecek, cihazın tasarımına herkes hasta hele duvardayken inceliği ve ambilightla dünyanın 6.harikası diyebilirim.

Sorularıma yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

• Kliksa'dan 55PFL7007K satın aldım ama TV hoparlörleri ayağındaymış..

Ben duvara monte ettirmeyi düşünüyorum ve ayaklar kullanılmayacak... TV'den başka türlü ses gelmiyor mu?
    Bu ayak tv nin arkasına monte edilemez mi???

Acillll siparişi ona göre iptal edebilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceset114

Kliksa'dan 55PFL7007K satın aldım ama TV hoparlörleri ayağındaymış..

Ben duvara monte ettirmeyi düşünüyorum ve ayaklar kullanılmayacak... TV'den başka türlü ses gelmiyor mu?
    Bu ayak tv nin arkasına monte edilemez mi???

Acillll siparişi ona göre iptal edebilirim....

Bu TV ayaklarından duvara monte edilebiliyor ayaklar arkaya katlanıp duvara sabitleniyor diye biliyorum.
  • Arkadaşlar selam

Bugün bende satın aldım ve şu anda kurcalama aşamasındayım.
    Aklıma takılan birbiri ile bağlantılı 2 sorum var. Birincisi televizyondan İpad e görüntü alamıyorum. Philips in my remote uygulamasını kurdum ancak aşağıdaki hatayı alıyorum
    "To watch TV on your mobile device, switch the TV to digital TV broadcast. Pause TV must be switched off."

Bu mesajı anlamadım. Yapanlardan yardım ltf.

İkinci durum ise bunun tam tersi. Laptop veya İpad den TV ye görüntü atabilir miyim? Hatta desktop u aynalama ile göstertebileceğm bir program var mıdır? Özetle dijiplay i hdmı bağlamadan aktarabilir miyim?

Deneyen/yapanınız var ise yardım rica ederim

Şimdiden teşekkürler.

Ben bu Tv yi bugün aldım, fakat bunda dahili uydu alıcı var mıdır?
    henüz bir receiver veya digiturk,dsmart almadım. Hiç bir şey almadan HD kanalları izleyebilirmiyim fox ntvspor star atv kanald trt gibi hd kanallar en sık izlemek istediklerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim,

Orijinalden alıntı: badstilian

ARKADAŞLAR MERHABA,

henüz bir receiver veya digiturk,dsmart almadım. Hiç bir şey almadan HD kanalları izleyebilirmiyim fox ntvspor star atv kanald trt gibi hd kanallar en sık izlemek istediklerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim,

Dostum gönül rahatlığıyla güle güle izleyebilirsin dahili uydusu vardır güzel seçim yapmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: badstilian

ARKADAŞLAR MERHABA,

Teşekkür ederim,

Abonelik almadan; TRT HD,TRT 1 HD, ATV HD, ATV HABER HD, SEMERKAND HD izleyebilirsin.

trthd ve atvhd beleş
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.