Şimdi Ara

--PHILIPS 55PFL7007 GENEL KONU-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
7.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Bu ürünü almayı düşünenler için bugüne kadar gördüğüm en iyi fiyat

3699-200 =3499 BONUS

3699*2,5 / 100 = 92,47 AVANTAJİX

3699-94,6= 3405

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900363044

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/kliksa-kampanya-ve-avantajlari

fiyat süper bu kliksa nasıl güvenilir bir şirket midir ne diyorsunuz ? alışveriş yaptınız mı daha once

• quote:

Orijinalden alıntı: Romuald9

quote:

3699-200 =3499 BONUS

3699-94,6= 3405

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900363044

fiyat süper bu kliksa nasıl güvenilir bir şirket midir ne diyorsunuz ? alışveriş yaptınız mı daha once

Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.Ben daha önce samsung led aldım samsung garantili.puanları da zamanında karta yüklüyorlar.sonuçta sabancının.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Romuald9

quote:

3699-200 =3499 BONUS

3699-94,6= 3405

Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.Ben daha önce samsung led aldım samsung garantili.puanları da zamanında karta yüklüyorlar.sonuçta sabancının.

Ben aynı şekil kliksa'dan aldım tv 1 günde elime geçti bugün servisi bekliyorum kurması için Heyecanlı bekleyiş :) Hatta 3 tane ful-sbs 3840x1080 3d film bile indirdim hazır bekliyor.. :)

• Hiç anlamadığım halde, birçok compare rating vs okudum, donanımhaber'de es8000,pfl7007,lm760,hx720 ile ilgili bütün konuları okudum.
    Kafam iyice bulandı ne yapalım derken bimeks'in kampanyası çıktı, bu seferde kapalı kutu ürün bulamadık, teşhir olayına hiç girmek istemedim.Hayal kırıklığıyla gezerken akşam teknosa'ya uğradık (bugün 3.farklı alışveriş merkezi ve teknosa) (ilki mağazadan tam çıkarken , philipsi tanıtan görevli nereye gittiğimi sorup, bimexi duyunca bi bak en son gel fiyatta ayarlama yapayım dedi, bimeksin fiyatını duyunca o kadar düşemem abi dedi Aama gel gör ki bimex mağazalarında kapalı ürün yok, teşhir bile bir kısmında yok .. )
    Derken 2.teknosa'da şans yüzümüze güldü , akşam teknosa'dan 3499 tl'ye aldım. Yine ilk teknosa da olduğu gibi fiyatı soruldu, ne yapabilirsin dendi, yeni indirdik abi son dendi, bimekste şu kadar, media markta aynısını yapıyor ama elinde yok dendi, bi konuşalım abi az bekler misinlerden sonra biraz ısrar , telefon görüşmesi vs hallettik. .bimeks yerine teknosa'dan almak niyeyse içime daha sindi, Pzt'si gidip sehpa (tv alanlara indirimli sehpa modelleri var ) -ve digitürk 2 aylık deneme paketi (hediye) işlemleri için uğraşıcam.

Kocaeli'nden getirteceklermiş pazartesi ya da çarşamba günü yoğunluğa göre, amma-fakat-lakin ne ölü pixel bulabilecek , ne belirli bir seviyedeki bulutlanmayı çözebilecek , ne de doğru düzgün ayarlarını nasıl ayarlayacağıma dair bilgimiz yok, birde onları öğrenmek gerekecek, en son üniversitede bu kadar çok çalışmıştım Yardımcı olabilecek varsa (link,program,pdf,video) harika olur, bunlar hk.da

iyi bir uyku çekebilirim artık akşama kadar, kovalamaya devam eden uğraşan arkadaşlarında gönüllerine göre denk gelir-olur umarım

Hello Phil !!

• monitör ölüpiksel testi ile ilgili konu
    Ben de bimeks den sipariş ettim. Dün kargoya verilmiş. Bugün gelir. İnş ölü piksel sızma vs çıkmaz.

Aşağıda ebay de bulduğum philips uyumlu aktif 3d gözlük linkini veriyorum. Bazıları 23 dolar. Bunlar 7007 ye uyar mı?
    ebay deki 3d aktif philips gözlükler

• selamlar smarttv de dizi izleniyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi fiyata almışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxmaster

Bimeks den 55pfl7007 yi 3500 e aldım. Yalnız smart tv de ses yok.Diskten açılan videolarda ses yok. Ac3 de olsa ses yok.

hocam çok uygun fiyata almışsın. ses filan onları halledersin. kafana takma. inanılmaz uygun fiyata almışsın. ses bir şekilde hallolur. güle güle kullan.
  • Sağol dostum. Servis tekrar gelecek artık ses olayı için bir de montajdan memnun kalmadığımız için. Ses için fabrika ayarlarına dönüp tv başlangıç kurulumunu tekrar yaptım. Ama yine de olmadı. Kurulum esnasında menüde duvara mı sehba ya mı montajlandı diye soruyor. Duvar dedik diye mi acaba ses yok? Yani ne ac3 kodlu videoda ne de youtube daki herhangi bir video da ses alamadım. TV Hoparlörü açık seçtim. Easylink vs seçeneklerini ses ayarlarında değiştirdim ama nafile.
    Bu arada menüler hiç karışık gelmedi bana. Almadan önce o konuda tereddütlerim vardı.Ama menüden çıkınca bir önceki menüye değil boş ekrana geçiyor olması iyi değil. Ek olarak klavye rahat sayılmaz. Buna bir kablosuz klavye mouse set bağlamalı.
    Şansıma göze batan bir ışık sızması yok. Ölü pikseli test etmedim. Youtube dan birkaç video izledim denemelik. Ve pfl7007 nin görüntü kalitesi konusunda en iyi tercih olduğunu bu yönden tercihimde yanılmadığımı gördüm.
    Media server ı kurdum.Philips club a üye ldum ama media server lisans anahtarı alamadım. Çok da sorun değil. Media server çalışıyor ve bilgisayardaki videoları ağdan görüyor TV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 4 Ocak 2013; 17:23:09 >

• Evet arkadaşlar servis tekrar geldi. Seste sorun var. Değişim isteyeceğiz.
  • Evet servis cihazın duvar askı aparatının 4 kroşesinden sadece birini bağladı ona üst kancalar tutunurken montaj ayaklarından birinin alt tarafı duvara plastik takoz ile dayandı diğer tarafı da boşta desteksiz bırakıldı halbuki her iki ayakta alt montaj rayı duvara tutturulup onun üzerine yerleştirilmeliydi. Montaj ayaklarından birizinin alt dayanağı olmadığından cihaz duvara tam paralel değil. Ayrıca üstten su terazisinde de hafif eğim var. Tani duvara tam paralel olmadığı gibi yere de tam paralel değil.
    Montaja tek eleman geldi ve yanlardan tutarak kaldırdı. Bu da hatalıydı. Montaja en az iki kişi gelir ve alt çerçeveden tutarak kaldırır yani görünür alana baskı uygulanmaz kaldırırken panele hasar verme riski var çünkü.
    Ek olarak ses çıkmama sorunu için tekrar gelinmesini istedim aynı eleman geldi. Dedi ki seste sorun var servise götürecez bakacaz açmamız gerek çıkmış soket vb var mı. Ben de olmaz dedim bozuksa yaz tutanağı.Açılmış ürün istemiyorum.Değişim isterim. Pazartesi servise alalım cihazı yazarız değişim talebiyle birlikte dedi.
    Eleman gittikten sonra cihazın montaj şemasını netten indirdim. Gördümkli ses çıkmayışının sebebi hoparlörlerin montaj ayağı üzerinde olup fişinin tv ye arka taraftan bağlanmamış olmasıydı.
    İŞLEMİ YAPAN YER İZMİR ÇANKAYA PHİLİPS SERVİSİ.1998 yılında aynı serviste çalıştığımdan Hatay servisinin de o dönem aynı kişiye ait olduğunu biliyorum. Dolayısıyla aynı işçiliği beklemek hata olmaz.
    Şimdi ben bu cihazın montajını nasıl yaptıracam. Resimlerden durumu görün. Bu işi böyle yapan bir servis kurulum ve taşıma esnasında başında yönlendirmezsek cihaza hasar da verebilir. Bu ihtimal hiç de az değil. DAHA DA ÖNEMLİSİ EYRETİ İŞ DÜŞSE EVDE BİRİMİZİ YARALAYABİLİR SAKAT BIRAKABİLİR. Üç gündür bir iş olmadı zamanım da neyin nasıl yapılacağını araştırmakla geçti. şuan sinirden midem ağrıyor. Pazartesi mahkemeye giip bilir kişi tespiti isteyerek dava açabilirim. Çünkü maddi kayıp bir yana iş gücü kaybım ve Yaşadığım stres var.Şuanda midem ağrıyor sinirden. Buyrun buradan görün.

--PHILIPS 55PFL7007 GENEL KONU--

sekil1

şekil2

şekil3

şekil 3.1

şekil4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 5 Ocak 2013; 0:01:02 >

• quote:

Evet servis cihazın duvar askı aparatının 4 kroşesinden sadece birini bağladı ona üst kancalar tutunurken montaj ayaklarından birinin alt tarafı duvara plastik takoz ile dayandı diğer tarafı da boşta desteksiz bırakıldı halbuki her iki ayakta alt montaj rayı duvara tutturulup onun üzerine yerleştirilmeliydi. Montaj ayaklarından birizinin alt dayanağı olmadığından cihaz duvara tam paralel değil. Ayrıca üstten su terazisinde de hafif eğim var. Tani duvara tam paralel olmadığı gibi yere de tam paralel değil.
    Montaja tek eleman geldi ve yanlardan tutarak kaldırdı. Bu da hatalıydı. Montaja en az iki kişi gelir ve alt çerçeveden tutarak kaldırır yani görünür alana baskı uygulanmaz kaldırırken panele hasar verme riski var çünkü.
    Ek olarak ses çıkmama sorunu için tekrar gelinmesini istedim aynı eleman geldi. Dedi ki seste sorun var servise götürecez bakacaz açmamız gerek çıkmış soket vb var mı. Ben de olmaz dedim bozuksa yaz tutanağı.Açılmış ürün istemiyorum.Değişim isterim. Pazartesi servise alalım cihazı yazarız değişim talebiyle birlikte dedi.
    Eleman gittikten sonra cihazın montaj şemasını netten indirdim. Gördümkli ses çıkmayışının sebebi hoparlörlerin montaj ayağı üzerinde olup fişinin tv ye arka taraftan bağlanmamış olmasıydı.
    İŞLEMİ YAPAN YER İZMİR ÇANKAYA PHİLİPS SERVİSİ.1998 yılında aynı serviste çalıştığımdan Hatay servisinin de o dönem aynı kişiye ait olduğunu biliyorum. Dolayısıyla aynı işçiliği beklemek hata olmaz.
    Şimdi ben bu cihazın montajını nasıl yaptıracam. Resimlerden durumu görün. Bu işi böyle yapan bir servis kurulum ve taşıma esnasında başında yönlendirmezsek cihaza hasar da verebilir. Bu ihtimal hiç de az değil. DAHA DA ÖNEMLİSİ EYRETİ İŞ DÜŞSE EVDE BİRİMİZİ YARALAYABİLİR SAKAT BIRAKABİLİR. Üç gündür bir iş olmadı zamanım da neyin nasıl yapılacağını araştırmakla geçti. şuan sinirden midem ağrıyor. Pazartesi mahkemeye giip bilir kişi tespiti isteyerek dava açabilirim. Çünkü maddi kayıp bir yana iş gücü kaybım ve Yaşadığım stres var.Şuanda midem ağrıyor sinirden. Buyrun buradan görün.

sekil1

şekil2

şekil3

şekil 3.1

şekil4

Merhaba,

Bu askı aparatınız yukarı aşağı hareketli olanlardan mı? Yukarı ve aşağı AÇILI şekilde hareket edenlerden?

• Aşağı yukarı hareketli değil.Sadece 15 derece eğim verilebiliyor.Monitörü nasıl önee eğebiliyorsanız onun gibi.

Aşağı yukarı hareketli değil.Sadece 15 derece eğim verilebiliyor.Monitörü nasıl önee eğebiliyorsanız onun gibi.

Tamam o şekilde diyorum. Peki kullanışlı mı bu sağlam mı yani.
  • hocam laptopumu hdmi kablosuyla tv ye bağladım ve yanyana 2 görüntü şeklinde olan 3d filmi açtım fakat tv nin 3d tuşuna bastığımda 3d seçeneklerinden 3d-yanyana olan seçenek aktif olmuyor. normal tv izlediğim zaman bu seçenek aktif bunun nedeni nedir?

Orijinalden alıntı: ARCadaS

quote:

Aşağı yukarı hareketli değil.Sadece 15 derece eğim verilebiliyor.Monitörü nasıl önee eğebiliyorsanız onun gibi.

Ben aşağıya yukarı ya hareket ettirilebileni tercih etmedim sağlamlık sebebiyle.Bunda taşıma kapasitesi 80 kg. Bir ikincisi eğim verilebildiğinde yüksekte olsa bile aşağıya eğince alçak bir koltuktan bile 3d izlemekte sorun olmaz. Yalnız duvarla arada biraz mesafe kalıyor. Duvara çok yakın değil. Usb veya hdmi takma çıkarma yönüyle daha iyi. Dekoratif görünüm olarak bakacak olursak sabit aparatlar duvara daha yakın daha güzel duruyor. Ama usb hdmi vs bağlamak da bir o kadar zor.
    He sağlam oldumu? Montaj hatası sebebiyle sağlam olmadı fazlasıyla sakat oldu.

• quote:

quote:

quote:

Ben aşağıya yukarı ya hareket ettirilebileni tercih etmedim sağlamlık sebebiyle.Bunda taşıma kapasitesi 80 kg. Bir ikincisi eğim verilebildiğinde yüksekte olsa bile aşağıya eğince alçak bir koltuktan bile 3d izlemekte sorun olmaz. Yalnız duvarla arada biraz mesafe kalıyor. Duvara çok yakın değil. Usb veya hdmi takma çıkarma yönüyle daha iyi. Dekoratif görünüm olarak bakacak olursak sabit aparatlar duvara daha yakın daha güzel duruyor. Ama usb hdmi vs bağlamak da bir o kadar zor.

Hocam şimdi , senin bu aparat ile tv'ye AŞAĞI YUKARI açı verilebiliyor... Yani ben 3D izleyeceğimde yakın mesafeye minderlerimi koyup , eğimi aşağıya verip, o şekilde 3D'nin zirvesine çıkabileceğim değil mi :D ... Sağlam diyorsun ayrıca... Marka modelde yazarmısın lütfen...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi , senin bu aparat ile tv'ye AŞAĞI YUKARI açı verilebiliyor... Yani ben 3D izleyeceğimde yakın mesafeye minderlerimi koyup , eğimi aşağıya verip, o şekilde 3D'nin zirvesine çıkabileceğim değil mi :D ... Sağlam diyorsun ayrıca... Marka modelde yazarmısın lütfen...

Verilebilen açı 15 derece. Çok fazla değil ama kesinlikle yeterli diyebilirim.. Benim izleme mesafesi 5 metre yaklaşık olarak . Koltuklar alçak ama eğimle bakış açısına paralel duruma gelebiliyor hemde açı sona kadar eğilmeden. Markası vanguard. Hepsiburada.com dan aldım. 85 liraydı fiyatı.

http://www.hepsiburada.com/liste/vanguard-vm-261sc-37-60-hareketli-lcd-televizyon-aski-aparati/productDetails.aspx?productId=evvanvm261sc&categoryId=17539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 5 Ocak 2013; 22:39:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Verilebilen açı 15 derece. Çok fazla değil ama kesinlikle yeterli diyebilirim.. Benim izleme mesafesi 5 metre yaklaşık olarak . Koltuklar alçak ama eğimle bakış açısına paralel duruma gelebiliyor hemde açı sona kadar eğilmeden. Markası vanguard. Hepsiburada.com dan aldım. 85 liraydı fiyatı.

http://www.hepsiburada.com/liste/vanguard-vm-261sc-37-60-hareketli-lcd-televizyon-aski-aparati/productDetails.aspx?productId=evvanvm261sc&categoryId=17539

Tamam. Sağlam diyorsun. Alayım ben şunu o zaman... Şimdi alt taraf boş kalacak , uydu ve blu-ray, discler,gözlükler vs. için alt tarafa ne önerirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.