Şimdi Ara

Peugeot 508 mi insignia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar opel astra ya da insignia alma düşüncesindeydim.
    Fakat bu sıralar Peugeot 508 araçlar çok dikkatimi çekmeye başladı. Şu anda 2007 model astra kullanıcısıyım. Ne dersiniz Peugeot 508 araç nasıl. Bu aracı alsam opel astra yada insigniayı ararmıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aractan beklentilerinize kalmis. 508 in birtek dis tasarimini biliyorum o da cok guzel geliyor bana.

Ben opel seven biri oldugum icin ilk tercihim her zaman opel olur...

• Oyum sütçü beygirine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 2 Ekim 2015; 23:59:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 aracacin tek sorunu sanzimaniydi bu sorunda aisin tam otomatik sanziman ile aşıldı.test et karar ver yardimci olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: batlı

Bugüne kadar opel astra ya da insignia alma düşüncesindeydim.
    Fakat bu sıralar Peugeot 508 araçlar çok dikkatimi çekmeye başladı. Şu anda 2007 model astra kullanıcısıyım. Ne dersiniz Peugeot 508 araç nasıl. Bu aracı alsam opel astra yada insigniayı ararmıyım.

Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey test sürüşü yapmak hatta aynı araçları birer gün arayla üç dört defa test edin,

Ben zamanında iki aracıda bol bol test etme fırsatı bulmuştum.

açıkçası konfor olarak iksinin bir birinden üstün olduğu bi nokta göremedim, iç mekan malzemesi olarak yine aynı, her ikiside bozuk yollarda benzer oranda tıkırtı çıtırtı yapıyor.

insignia ön yolcu koltuğu elektrikli olmuyor, cosmo modelinde bile sürücü elektrikli ama ön yolcu değil, 508 de her ikiside elektrikli.

508 de headup display var aslında bana göre tamda öyle sayılmaz ön camda değil ama ön cam ile konsol arasında bi yerde yinede iyi iş görüyor.

her iki aracın donanımlarını karşılaştırın ve birkaç kez test edin derim,

ayrıca bulunduğunuz yerdeki opel ve peugeot servislerinin kalitesini her iki aracın bakım masraflarınıda kıyaslayın derim, örneğin bana en yakın opel ve peugeot servisini kıyaslarsam opel çok rezil, diğer servisler için söylemiyorum bana en yakın olan servis için konuşuyorum, sırf bu yüzden bile 508 tercih sebebi olurdu benim için, o yüzden araç kadar servis kalitesinide araştırın derim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 3 Ekim 2015; 8:27:00 >

• 508 in bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından yalıtımi daha iyi.

Ayrıca 508 göze daha güzel gözüküyor. insignia nın yüzü çok eskidi ve hantal bir şasiye sahip.

Ben 508 tercih ederdim.

• Binici iseniz 508 sizi üzmez.

Kalite ve konfor anlamında kendisini sınıfında ezdirmeyen bir otomobil.

Fakat İnsignia maddi anlamda daha avantajlı olabilir. Atla deve yok zaten aralarında. Ama İnsignia sürüş anlamında bi gömlek üstün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsignia biraz daha sportif görünüyor benim gözüme...Daha çok genç işi gibi...Ama 508 daha bir oturaklı,ağırbaşlı...
  • Ben olsam Talisman ı beklerdim.

• 1.6 d bluehdi motor ve yeni sanzıman iyi fakat 131 bini gorunce pejodan soğudum

• 508 i 3 gun kiralamistim. Insigniayi 3-4 sefer test ettim. Insignia daha kemikli spor bir arac. 508 de guzel ama hep fransizlar dagilir diyorlar. O nedenle cekiniyorum.
    Ama 508 1.6 dizel avantaji var

• Bence yeni super-b

• Insignia yı geç.
    Öncelikle mondeo daha sonra 508 derim.
  • 3 gündür dışarıda geziyorum. Toplamda iki adet 508 gördüm. Bu kadar az piyasada olması ister istemez yarın bir gün satmakta zorlanırmıyım sorusunu akla getiriyor.

• 1.6 blue hdi yeni nesil tam otomatik aisin şanzıman ile güzel bir araba bence fırsatını bulduğumda hemen Toyota auris 1.33 arabamı satıp alacağım yerine 508 alacağım çok güzel bir araç bence kıymet bilene gayet donanımlı ve konforludur diye düşünüyorum ki ben 207 2007 model 1.4 hdi dan bile memnun kalmıştım

• eeee eski hortçulardan kim kaldı...
  • Hangisi güzel sanki insignia biraz daha pahalı gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.