Şimdi Ara

İNSİGNİA' mı yoksa PEUGEOT 407 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir aya kadar otomobil alcam inş.Ama daha henüz karar veremedim.
    İnsignia mı yoksa 407 mi diye.
    Kullanıcı arkadaşlardan bana yardımcı olmalarıını rica ediyorum.
    + ve - yönleriyle yazarlarsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• 407'nin + sı var mı insignia'ya göre düşünüyorum yok belki yol tutuş olabilir zira insigniayı o kadar zorlamadım o da denemediğimden belki o bile insignia lehinedir Allah'a emanet o lastiklerle 27 spin atsa takla atmaz o alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

407'nin + sı var mı insignia'ya göre düşünüyorum yok belki yol tutuş olabilir zira insigniayı o kadar zorlamadım o da denemediğimden belki o bile insignia lehinedir Allah'a emanet o lastiklerle 27 spin atsa takla atmaz o alet
    Fiyat olarak kıyasladığımız zaman 407, insignia ya göre aynı donanımlarda çok daha ucuza geliyo.
    insignia ya baktığımız zaman aynı fiyatta 407 kadar donanım yok sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

Fiyat olarak kıyasladığımız zaman 407, insignia ya göre aynı donanımlarda çok daha ucuza geliyo.
    insignia ya baktığımız zaman aynı fiyatta 407 kadar donanım yok sadece.

Alıntıları Göster
    407 nin yol tutuşu insignia kadar yok. ayrıca yedek parçası çok pahalı. dün 2 rotil, 1 rot kolunu 430 tl ye aldım. çıkardığı abuk arızalar da cabası. ben tavsiye etmiyorum 407 yi. başınız ağrır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

407 nin yol tutuşu insignia kadar yok. ayrıca yedek parçası çok pahalı. dün 2 rotil, 1 rot kolunu 430 tl ye aldım. çıkardığı abuk arızalar da cabası. ben tavsiye etmiyorum 407 yi. başınız ağrır.

Alıntıları Göster
    407'de hiçbir zaman D segment havası almadım..İnsignia 1-2 gömlek üstün her anlamda..(yakıt hariç tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

407'de hiçbir zaman D segment havası almadım..İnsignia 1-2 gömlek üstün her anlamda..(yakıt hariç tabi)

Alıntıları Göster
    İnsignia'yı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Alıntıları Göster
    tabikide insignia derim
  • quote:

şimdi karşılaştırdığınız araçlardan biri taze kan yeni diğeri ise eski kasa

yakıt konusunda 407 diğer her türlü insignia bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

quote:

şimdi karşılaştırdığınız araçlardan biri taze kan yeni diğeri ise eski kasa

yakıt konusunda 407 diğer her türlü insignia bence

Alıntıları Göster
    Tercihiniz dizel mi benzinli mi olacak ?

Eğer temel çıkış noktanız ekonomi ise 1.6 dizel opsiyonu ile 407 elbette öne çıkar ; çünkü Insignia'nın böyle bir alternatifi yok...
    2.0 cdti ise fiyat olarak çok yüksek.

En mantıklı iş bana göre 1.6 180 hp Insignia alıp , lpg (özellikle BRC) montajı yaptırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Tercihiniz dizel mi benzinli mi olacak ?

Eğer temel çıkış noktanız ekonomi ise 1.6 dizel opsiyonu ile 407 elbette öne çıkar ; çünkü Insignia'nın böyle bir alternatifi yok...
    2.0 cdti ise fiyat olarak çok yüksek.

En mantıklı iş bana göre 1.6 180 hp Insignia alıp , lpg (özellikle BRC) montajı yaptırmak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım şu an işyerinde var 1,6 insignia.Araç kullanım , yol tutuş vs. çok güzel.ancak yakıt sarfiyatı bihayli fazla.zaten bu aracın bu kilo ile bu bg gücünde niye çıkarmışlar anlamış değilim.motor yetersiz kalıyo.180 bglik Turbo versiyonunu düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Arkadaşım şu an işyerinde var 1,6 insignia.Araç kullanım , yol tutuş vs. çok güzel.ancak yakıt sarfiyatı bihayli fazla.zaten bu aracın bu kilo ile bu bg gücünde niye çıkarmışlar anlamış değilim.motor yetersiz kalıyo.180 bglik Turbo versiyonunu düşünebilirsin.

Alıntıları Göster
    İnsignia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İnsignia.

Alıntıları Göster
    Ben olsam İnsignia nın yanına alternatif olarak başka araçlar düşünürdüm,yada hiç düşünmez İnsignia alırdım.407 kullacılarının çoğunluğu hoşnutsuz zaten araçtan,TUVTURK un en sorunlu araç listesinden en yüksek notu alan araçlardan birtanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ben olsam İnsignia nın yanına alternatif olarak başka araçlar düşünürdüm,yada hiç düşünmez İnsignia alırdım.407 kullacılarının çoğunluğu hoşnutsuz zaten araçtan,TUVTURK un en sorunlu araç listesinden en yüksek notu alan araçlardan birtanesi.

Alıntıları Göster
    insignia tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

insignia tabiki

Alıntıları Göster
    tip olarak sorcaksınız 407 hele 407 SW ise yakar bence ortalığı
    bilmiyorum hangisi ama masraflı da olsa pöjo'ya özel bir ilgim oldu için 407 tercihim olurdu
    orta konsolu pek hoşuma gitmiyor ama dış görünüşü çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

bilmiyorum hangisi ama masraflı da olsa pöjo'ya özel bir ilgim oldu için 407 tercihim olurdu

Alıntıları Göster
    407'nın tek avantajı dizel olması ve yakıt tüketimi olabilir. Geri kalan nerdeyse her konuda İnsignia daha başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

407'nın tek avantajı dizel olması ve yakıt tüketimi olabilir. Geri kalan nerdeyse her konuda İnsignia daha başarılı.

Alıntıları Göster
    insignia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Alıntıları Göster
    İnsignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

İnsignia

Alıntıları Göster
    Daha bugün 2007 model 407 1.6 HDI Almış birisi olarak 407. 2. Elde. Sıfır alacaksanız ise 180 BG olan insignia. 407 Kasa değiştirecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

İnsignia

Alıntıları Göster
    Parayı elinizde tutup çeşitli yatırımlarda değerlendirirseniz 408 in çıkmasını beklesem mi diye düşünmeniz gerekir , yeni kasası çıkması eli kulağında olacak D segmenti araçlarda ( zaten D segmenti değer kaybettiriyor) bir de kasa değişmesi size en az 6000-7000 daha kaybettirir ki bu yüzden aklınızda ki seçenekler için konuştuk mu , otomatik olarak insignia ya yönelmeniz gerekir.

Edit : 0 araç için yorum yaptım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalKSK -- 15 Mart 2010; 20:19:25 >

• bugün 407sw gördüm..sw havası gercekten farklı sedandan kat kat daha güzel..cam tavan felan vard tek kelime ile muhtesemdi..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.