Yarbay
15 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese merhaba, 11 Nisan’da Afyon’da olacağım. Şehir merkezinde bi organizasyonda olacağım. Gideceğim tarihte uçak seferi yok ve otobüs ile gideceğim.

otogar’dan şehir merkezine nasıl gidebilirim? Afyon’da toplu taşımalarda ödeme olarak ne kullanılıyor ne nasıl temin edebilirim?

Belirli bi planım yok yani dönüş tarihim esnek. Araç kullanma durumum olmadığı için toplu taşıma kullanmak zorundayım. Ve toplu taşıma kullanarak ya da başka bir alternatifle nereleri gezebilirim?

Şehir merkezinde bi otel buldum, ismi Çakmak Marbie olması lazım. Nasıldır bilenler var mı? Daha farklı önerileriniz var mı?

Herkese çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba iyi forumlar.

Arkadaşlar,bu gece itibariyle iphone 8plus telefonuma takvim uygulamasından bildirim gelmeye başladı.

“Telefonunuz korunmayabilir. Korumak için tıklayın” “Kimlik bilgilerinizi gizli tutun”. Hemen alttada bi link veriyor. 2015 ten beri iphone kullanıyorum hiç böyle bi bildirim bu zamana kadar almadım.

Başına gelen, bilgisi olan var mı?

Herkese çok teşekkürler.
Herkese merhaba. İos13 u indirdim ve indirdigime itten kopekten pismanim. Bi onceki surume nasil donebilirim. Gerekirse 8plus satip tekrar ios13 suz bi 8plus alabilirim yani o derece pismanim.
Lutfen bana yardimci olun.
Arkadaslar ,enistemde baslikta bahsettigim arac var.2.0 litre motorlu ve lpgli yogun trafikte ozellikle. 19 litreye kadar lpg yakiyor. Aracin cekisinde hicbir problem yok konforu cok guzel 10 numara bi arac ama bahsettigim gibi cok yakiyor ve benzindede cok yakiyor dogal olarak. Bi bilgisi olan var mi? Sorun nedir ne olabilir. Bilgili ve tecrubeleri arkadaslardan yardim talep ediyorum. Yoksa araci satmak zorunda kalabilir. Bu arada arac otomatik.

Simdiden cok tesekkur ederim.
Forumda sıkça tartisilan konudur Suriye'liler. Acaba art niyetli miyiz? O yüzden mi istenmiyor Suriye'liler?
Misal böyle bir iç savaş Suriye'de değil de Çin,Kore,Japonya'da yada iskandinav ülkelerinde ya da beyaz rusya ukrayna gibi bi ülkede olsaydı ve oralardan bizler mülteci kabul etseydik ayni miktarda gene şikayetçi olurmuyduk?
İsrail'li mülteciler olsa keşke Türkiye'nin ticaret hacmi çok acayip artardi :)
Birde konuyu öne çıkartırsak sevinirim. Amacım dini siyasi bi polemik çıkartmak değil.
Sahibinden.com ilan no: 526132402

Daire ile ilgili detaylar ilanda vardır. Ayrıca pm yoluylada bana ulaşabilirsiniz.
Merhaba arkadaslar.

Bekarim maasimin her ay bin lirasiyla yatirim yapmak istiyorum. Basliktada soyledigim gibi her ay 1000 liralik gram altin mi alayim yoksa cumhuriyet mi alayim. Maksadim birikim yapmak. 2019un baharinda evlilik planim var evlenene kadar ne biriktirsem kar.
Selam arkadaslar. İki uc gunlugune izmire kacmayi dusunuyorum. Kacmak burada mecazi anlamda degil :) daha once izmire gittim ama sadece kordonu biliyorum ve asagi yukari bir saat gibide karsiyakada vakit gecirdim. Her neyse.
Havaalanindan kordona en kolay nasil gidebilirim bu ilk sorum. İkinci sorum ise kordon ve civari hem uygun hemde guzel bi otel tavsiyesi istiyorum. Gunluk kiralik evlerde olabilir. İzmirlileri konuya bekliyorum.
quote:

Aralık 11 de kız arkadaşıma evlilik teklif edeceğim. Ama büyük bi sorun var. Yüzük!!!
Bu aralar bütçem kısıtlı. Ikına ıkına belki 2500 lira çıkartabilirim. Ayrıca bi kişiden 2000 bin lira gibi bi paranın gelme ihtimali var. Ayrıca bi arkadaştsnda 2000 bin lira limitli bi kart almayı düşünüyorum. Elimdeki para kredi kartı ile beraber 4000 bin lirayı buluyor. Paranın hepsinide kullanmak istemiyorum.
Zen,blue diamonds gibi firmalardan yüzük almak istiyorum.
Şimdi bikaç sorum var.
1.Pırlanta yüzük yerine elmas yüzük alsam nasıl olur?
2.Pırlanta yüzük ile pırlantalı yüzük arasındaki fark ne? Misal olarak 0.25 karat tektaş pırlanta yüzük 2500 lira iken 0.32 karat pırlantalı yüzük 2500 lira. Hangisini neden tercih etmeliyim.
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok ters zamana denk geldi. Şimdi neden illa o tarihte diye sorabilirsiniz. Uzun hikaye olduğu için anlatamayacağım.
Herkese teşekkür ediyorum şimdiden.
İs geregi uskudarda olacagim ve anadolu yakasina cok yabanciyim. Valide atik camii zeynep kamile yakin bir yerlerde spor salonu var mi genis ferah kalire hocalarin ve insanlarin bulundugu?

Ayrica ek olarak sunuda belirteyim kafam karisik ya vucut gelistirme tarzi bi sporla devam edecegim yada aikido tarzi bi spor yapacagim karasizim iki secenek icin yer tavsiye ederseniz sevinirim. Ayrica bulundugum konuma yurume nesafesinde olursa cok cok iyi olur

Tesekkur ederim simdiden
Hakkında
Forum İmzası:
Kuzuya rakı içirmişler, kurdun yerini sormuş...
Hakkımda:
GEREKİRSE YALAN SÖYLERİM , GENE YALAN SÖYLEMEM...

Yakalayabilirsen gel

Çıtır hasarli tuttum bu lafi...
SATILIK 2013 MODEL LATITUDE 81BIN KMDE 1.5 dci MANUEL BEYAZ RENK

ANAHTARSIZ GIRIS CALISTIRMA
DERI ELEKTRIKLI ISITMALI VE MASAJLI KOLTUKLAR
OTOMATIK EL FRENI
CAM TAVAN SUNROOF
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.750
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.845 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.774 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.