Şimdi Ara

peugeot 3008 verilip opel mokka alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
24.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni çıkan opel mokka gerçekten hoşuma gitti ve ciddi olarak düşünmeye başladım

benim aracın artıları biraz daha geniş ve dizel otomatik

opel mokka benzinli düz vites ve donanım olarak benim araçtan çok üstün fiyatı ise samsun deri koltuk + sunrof +nav+ geri görüs kamerasıyla 64 bin fiyat verdiler sizce alınır mı malum peugeot çok hassas ve arazide kullanıyorum kullanılmıyor ve ses probemlerim var araçta bu yüzdende düşünüyorum biraz 1.6 ecofleks yada 1.4 turbo benzinli motor beni korkutuyor 1.6 lpg uyumlumu yada 1.4 ne kadar yakar bunlar aklımdaki sorular

• Fiyat güzel Mokka da daha çok SUV tipi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Fiyat güzel Mokka da daha çok SUV tipi var.

doğru hocam aynı zamanda daha yüksek bakalım eğer yakıt tüketimi konusunda opel kullanıcıları bilgi verirse aklıma koydum aracı
  • Bu devirde dizel araçtan benzinliye geçilmez diyorum..
  • Gecilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende insignia 1.4 140 var start stop.
    10000km ortalamam 8 lt karısık.
    hesabınızı buna göre yapın derim.
    aracı gördüm inceledim ..pugcular kusura bakmasın ama Mokka cok daha iyi gözüküyor.
    bence tiguan 4x4 e de bakılabilir bu arada..
  • Bu Mokka sanırım Ford Kuga platformuna inşa edilmiş.Birebir aynı platform.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizelden Şaşmayın. Bu Devirde
  • Yılda 10 15 binden az km yapıyorsanız tartışmasız geçilir.

Diğer türlü masaya oturup konuşmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

bende insignia 1.4 140 var start stop.
    10000km ortalamam 8 lt karısık.
    hesabınızı buna göre yapın derim.
    aracı gördüm inceledim ..pugcular kusura bakmasın ama Mokka cok daha iyi gözüküyor.
    bence tiguan 4x4 e de bakılabilir bu arada..

dizel olayında bende aynı fikirdeyim ancak benim araçta şehir içinde 7 litre yakıyor büyük araç bu arada tiguanlarada baktım bu arabadaki özellikler olmadığı halde uçuyor fiyat ben aracımı ort 58-60 a verip 64 e bunu düşünüyorum tiguan en az 70 bin oda 4x4 değil ve mokka bence daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

Gecilmez

hocam sizdede benzinli araçlar var galiba yakıt tüketimi nasıl araçların niçin geçilmez yıllık 10 bin km yapmıyorum bu açıdanda bakmak lazım benim aracın sıfırı 75 bin lira ama pek memnun değilim
  •  peugeot 3008 verilip opel mokka alınır mı?

ssangyong korando ile yüksek bir benzerlik olduğunu düşünüyorum
  • Bence dizelden benzinliye geçilmez. Aracınızdaki ses problemlerine gelince şunu söyleyebilirim: Türkiye'nin yol şartlarında içinden ses vermeyecek araç yok. Kaldı ki Mokka ile aynı problemi yaşamayacağınızın garantisi var mı? Arazide ses gelmeyecek araç Dacia Duster ya da Land Rover'dir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bu Mokka sanırım Ford Kuga platformuna inşa edilmiş.Birebir aynı platform.

Mokka Corsa platformu üzerine insa edilmiş bir araçtır. Mokka yerine Tiguan tavsiye ederim eğer benzine geçmeye karar verdiyseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

arkadaşlar yeni çıkan opel mokka gerçekten hoşuma gitti ve ciddi olarak düşünmeye başladım

benim aracın artıları biraz daha geniş ve dizel otomatik

opel mokka benzinli düz vites ve donanım olarak benim araçtan çok üstün fiyatı ise samsun deri koltuk + sunrof +nav+ geri görüs kamerasıyla 64 bin fiyat verdiler sizce alınır mı malum peugeot çok hassas ve arazide kullanıyorum kullanılmıyor ve ses probemlerim var araçta bu yüzdende düşünüyorum biraz 1.6 ecofleks yada 1.4 turbo benzinli motor beni korkutuyor 1.6 lpg uyumlumu yada 1.4 ne kadar yakar bunlar aklımdaki sorular

kesinlikle geçilir. ama neden biraz bekleyip otomatik vites almayı düşünmüyorsunuz..

• opel mar da mokkayı gördüm. çok değişik. 3008 in en güzel yeri bagaj hacmi ve dizaynı. auto 6ri ile olmuyor.
  • benimde merak ettiğim bir araç forumdaşlardan biri objektif incelesede istifade etsek :)

chevrolet trax modeli ile aynı araç captiva antara gibi kardeş bunlarda .

bence geçmeniz doğru olmaz araziye falan girmez mokka .arazi işiniz varsa suzuki 3 kapı vitara yada duster bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 30 Eylül 2012; 23:26:53 >
  • ben mokkayı pek beğenmedim.araçta gereksiz bi kabalık var.detaylı incelemedim ama gördüğüm kadarıyla hacim olarak B sınıfı hb lerden bi farkı yok gibi.sadece daha yüksek ve kaslı duruyor.illa değiştirecekseniz dizel bi suv bakın derim. nissan QQ,yeti gibi.
  • Tiguan da iyi bı tercih olur hem fiyat olarak biraz daha cazip.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

arabana arazi lastiği tak ki arazide gidebilesin.
    Büyük jant ölçüsü takarsan daha rahat edersin.
    Bildiğim kadarıyla zaten 4 çeker.
    macera arama yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 1 Ekim 2012; 0:24:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.