Şimdi Ara

peugeot 3008 verilip opel mokka alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
24.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Yılda 10 15 binden az km yapıyorsanız tartışmasız geçilir.

Diğer türlü masaya oturup konuşmak lazım.

+31

alınacak benzinli araç 2.0 2.5 3.0 motor değil ki yorsun..1.2 1.4 hatta 1.6 bile dizel muhabbeti her otomobil firması tutturamıyor..itiş çekiş tork ivmelenme hemen hemen bir çok otomobilde vasat yada eh işte..parayı gözden çıkardınız mı 3.20 dizel gibi hem performansdan ödün vermeyen hemde 100 km de 5-6 lt yakan bir araba alabilirsiniz tabi 100 milyarı gözden çıkarırsanız..küçük motorlarda benzinli bence daha iyi hem sessiz hem performanslı..bazı dizeller traktör gibi çalışıyor..trafikte ışıklarda fln torr torrr torrr...ulen adam bazen utanıyor bu kadar para verdik kamyon gibi çalışan araba aldık yeşil yansada gitsek..

hocam çok haklısınız o motor sesi bitiriyor beni arkadaşlar herkes tiguan 4x4 öneriyor ama bütçe yok 3008 i satıp üstüne en fazla 5 bin lira ekleyebiliyorum o yüzden yoksa tiguan çok güzel araba

• kesinlikle ve kesinlikle alınır diyorum ben..opel mokka kullanıcısı olarak inanılmaz memnunum..konforlu rahat ve kullanım acısından da oldukça rahat bir araç..bu aracı almadan önce çok kararsızdım..daha doğrusu aracın varlığından habersizdim:)))hyundai ix 35,QQ,juke,asx,3008,tıguan vs. bakmadığım suv araç kalmadı ve hepsinde deneme sürüşü yaptım tatminkar derecede..honda crv haricinde aklıma yatan olmadı değişik konularda tabi..mokkanın varlığından haberdar olduğumda ise test sürüşü yapmaya bile gerek duymadan ani bir kararla aracı aldım..ve iyi ki almışım diyorum çok memnunum ve mutluyum:))darısı almak isteyenlerin basına diyorum..kazasız sürüşler dilerim..
  • bu arada 3008 kullanan arkadasım arabama hayran oldu:)))aklı kaldı
  • resmini de ekliyorum grisini aldım ben..en güzel rengi bence..

peugeot 3008 verilip opel mokka alınır mı?
  • Mokka,Tiguan,İx35,Sportage alternatifleri artıralım Bence diğerlerindende fiyat alın test edin öyle karar verin...
  • Kardeş al Tiguan keyfine bak. Herşeyiyle yeni olan bir aracın eksikleri olabilir.Ama illa değiştireceğim diyorsan kullanıcı yorumlarını biraz takip et derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paspalyak

resmini de ekliyorum grisini aldım ben..en güzel rengi bence..

Hayırlısı olsun. Allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Kullanıcı olarak yorumlarınızı merakla bekliyorum. Bu arada bu renk Saten gri dedikleri galiba (benim siparişimin de rengi )

• hayırlı olsun..kazasız keyifli sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Kardeş al Tiguan keyfine bak. Herşeyiyle yeni olan bir aracın eksikleri olabilir.Ama illa değiştireceğim diyorsan kullanıcı yorumlarını biraz takip et derim.

hocam tiguanı kullanan bir arkadaşa sordum şehir içinde kilometreye 45 krş yakıyormuş gözüm çok pis korktu benim araç pek bi işe yaramıyor ancak yakıtı şehir içi 21-22 krş opel mokkada bu kadar yakar mı ?
  • mokka nedmk ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: paspalyak

resmini de ekliyorum grisini aldım ben..en güzel rengi bence..

hocam aracınız çok güzel hayırlı olsun şu anda tek merak ettiğim yakıtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Kardeş al Tiguan keyfine bak. Herşeyiyle yeni olan bir aracın eksikleri olabilir.Ama illa değiştireceğim diyorsan kullanıcı yorumlarını biraz takip et derim.

hocam tiguanı kullanan bir arkadaşa sordum şehir içinde kilometreye 45 krş yakıyormuş gözüm çok pis korktu benim araç pek bi işe yaramıyor ancak yakıtı şehir içi 21-22 krş opel mokkada bu kadar yakar mı ?

Yakıtı konusunda haklısınız.Ama lpg bunlara olmaz mı acaba?
    Mokkanın yakıtını sitesinden bakın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu devirde benzinli araba kullananın burnu mokkadan kurtulmaz, aman diyim!
  • merhaba tekrar..

hayırlı olacağına inanıyorum arkadaşlar çok tşk ederim sağolun..darısı isteyenlerin başına diyorum..bu araç diğerlerine göre çok daha fazla tutulacak diyorum ben..burayada yazıyorum bakın:))))

bu arada yakıt olayına gelince araç devirinde kullanıldığı sürece kii(gösterge panelinde vites düşürülüp yükseltileceği alarmı var)yakıt tüketimi 5.0 lara düşüyor..yani yakıt konusunda ben memnunum..diğer suvlara göre yakıtı kokladığına şahidim..
  • sayın hakanoz sabırsızlıkla bekliyordum aracımı geldi ve aldım..ve inanın çok memnunum:))kullanım ve yakıt süper:))aracımdan inesim gelmiyor desem yeridir:))bu arada bulunduğum şehirde trafikte tekim şu an ve öyle bir dikkat cekiyorki aracım bu beni çok mutlu ediyor:))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Yakıtı konusunda haklısınız.Ama lpg bunlara olmaz mı acaba?
    Mokkanın yakıtını sitesinden bakın bence.

hocam sitenin verilerine inanmıyorum tiguanda dizel gibi görünüyor ama canavar gibi mübarek

• Evet süper araba.. alanlara hayırlı uğurlu olsun.. Bu yıl sonunda mokka'nın 1.7 dizel motor seçeneği de türkiye'ye gelecekmiş diyorlar.. Doğru mu? eğer doğru ise sanırım dizelini bekleyeceğim ben...
  • Bu ne ya konu özel mi açıldı. 3-5 mesajlı üyeler mokka da mokka demeye başlamış.

Ne zamandan beri benzinli crossoverlar 5 litre yakıyormuş. Peh peh peh. Sütçü beygirleri şaha mı kalkmış ne olmuş.

İnanalım mı? Tamam iyi arabadır da fazla abartmaya lüzüm yok.
  • quote:

]yokuş aşagı gidiyor belki

yokuş aşağı gidilmez arkadaşım.. iniş aşağı gidilir.. yokuş yukarı çıkılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmen48 -- 17 Ekim 2012; 18:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e125527

Bu ne ya konu özel mi açıldı. 3-5 mesajlı üyeler mokka da mokka demeye başlamış.

Ne zamandan beri benzinli crossoverlar 5 litre yakıyormuş. Peh peh peh. Sütçü beygirleri şaha mı kalkmış ne olmuş.

İnanalım mı? Tamam iyi arabadır da fazla abartmaya lüzüm yok.

Arkadaşım mokka'nın dizelini ararken önüme geldi bu forum, sorayım dedim.. fena mı yaptım yani?? 9 yıldır devamlı bir corsa kullanıcısı olarak arabamı değiştirmek istemek suç mu oldu şimdi?? vay anasını arkadaş yaa....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.