Şimdi Ara

peugeot 3008 verilip opel mokka alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
2
Favori
24.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e125527

Bu ne ya konu özel mi açıldı. 3-5 mesajlı üyeler mokka da mokka demeye başlamış.

Ne zamandan beri benzinli crossoverlar 5 litre yakıyormuş. Peh peh peh. Sütçü beygirleri şaha mı kalkmış ne olmuş.

İnanalım mı? Tamam iyi arabadır da fazla abartmaya lüzüm yok.

yokuş aşagı gidiyor belki
  • Trax veya mokka benim de ilgi alanımda. Ama dizel ve otomatik olanını tercih ederim. Sahi 1.7 dizel vergide fiat olarak farkediyor galiba? Tiguan da güzel ama yakıt konusunda felaket. Yakıtta dünya birincisiyiz untmamalı.Neyse bir süre kullnıcıları takip etmek lazım.Gerçi arada gaz veren satıcılar da var ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Trax veya mokka benim de ilgi alanımda. Ama dizel ve otomatik olanını tercih ederim. Sahi 1.7 dizel vergide fiat olarak farkediyor galiba? Tiguan da güzel ama yakıt konusunda felaket. Yakıtta dünya birincisiyiz untmamalı.Neyse bir süre kullnıcıları takip etmek lazım.Gerçi arada gaz veren satıcılar da var ama...

en iyisi bekleyip görmek dediğiniz gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmen48

quote:

Orijinalden alıntı: e125527

Bu ne ya konu özel mi açıldı. 3-5 mesajlı üyeler mokka da mokka demeye başlamış.

Ne zamandan beri benzinli crossoverlar 5 litre yakıyormuş. Peh peh peh. Sütçü beygirleri şaha mı kalkmış ne olmuş.

Arkadaşım mokka'nın dizelini ararken önüme geldi bu forum, sorayım dedim.. fena mı yaptım yani?? 9 yıldır devamlı bir corsa kullanıcısı olarak arabamı değiştirmek istemek suç mu oldu şimdi?? vay anasını arkadaş yaa....

Siz o arkadaşa bakmayın dostum, kendileri direk 500 mesajdan başladı ya foruma, 3-5 mesajlı üyelere inanılmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o mesajın hedefi sen değildin. Mokka satış temsilcisi arkadaştı. Yok hepsini denemiş ama Mokkayı test sürüşü yapmadan almış falan. 5 lt tüketiyormuş vb.

Dizel iyi hoşta, 1.7 motor ülkemiz için pek uygun değil. ÖTV 1.6 üstünde % 80 e çıkıyor. Bu hesapla 60 binlik araç 77 bin liraya geliyor.
  • Hocam o mesajın hedefi sen değildin. Mokka satış temsilcisi arkadaştı. Yok hepsini denemiş ama Mokkayı test sürüşü yapmadan almış falan. 5 lt tüketiyormuş vb.

Dizel iyi hoşta, 1.7 motor ülkemiz için pek uygun değil. ÖTV 1.6 üstünde % 80 e çıkıyor. Bu hesapla 60 binlik araç 77 bin liraya geliyor.

kim ben mi satış temsilcisiyim:)))güldürdünüz beni ya:))radyoloji teknisyeniyim ben arkadasım..evet daha öncede yazdığım gibi sürüş testi yaptığım araclardan honda crv ve asx dısındaki hiçbir aracı beğenmedim..buna tiguanda dahil!!!bu benim fikrim..burası bir forum herkes fikrini yazmakta özgür..ayrıca sanıyorum eklediğim resim yüzünden satış temsilcisi yaptınız beni:)))resimi aracımın plakasını beklerken cektim..araç henüz çok yeni olduğu için bayiye test aracı göndermemişler o nedenle sürüş yapamadım..ilk gelen araclardan birine sahip oldum cok şükürr..benden sonrakiler 1 ay bekleyecekler:))

valla aldım,kullanıyorum ve cok memnunum..(en ufak bir işçilik hatası görmedim belirtmek isterim,kullanılan malzeme ve işçilik bana göre kaliteli)darısı almak isteyen arkadasların basına diyorum..

• Bu ne ya konu özel mi açıldı. 3-5 mesajlı üyeler mokka da mokka demeye başlamış.

haa bu arada kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı olmuş bu:)))
  • Bu ne ya konu özel mi açıldı. 3-5 mesajlı üyeler mokka da mokka demeye başlamış.

ister inan ister inanmaa..kimseyide inandırmak zorunda değilim..alan ve kullanan benim siz bilemezsiniz ne kadar yakıt harcadığını??suv bu tabiki yakacak diğerlerine göre düşük yakıyor sadece..start-stop özelliğide etkili..yalan bilgi yazmanın bana yada sizlere ne yararı olacak??haa bu arada kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı olmuş bu mesajınız:)))

ister inan ister inanmaa..kimseyide inandırmak zorunda değilim..alan ve kullanan benim siz bilemezsiniz ne kadar yakıt harcadığını??suv bu tabiki yakacak diğerlerine göre düşük yakıyor sadece..start-stop özelliğide etkili..yalan bilgi yazmanın bana yada sizlere ne yararı olacak??haa bu arada kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı olmuş bu mesajınız:)))

• konu düzensiz ve sıkıcı olmuş...

"mükerrer" mesajları sil(dir)mek mümkün!...
  • nasıl silebilirim?
  • 3008'den inip Mokka'ya binmek, attan inip katıra binmekle eşdeğer. Hele o malzeme kalitesini gördükten sonra, aman diyorum. Dünyanın parası üstelik.
  • peugeotun bu ülkede 0 fiyatıyla 2.el arasındaki fiyat farkı belli:)))peugeota binenlerin de memnuniyetsizliklerine cok sahit oluyorum..üstelik satış müdürü çok iyi olsa bu araca biner neden forda biniyor???kimse kimsenin bindiği aracı kötülemesin sonucta göz,akıl ve mantık var!!
  • merhaba ben de mokka aldım tiguan var dı sattım aldım çok pişmanım bu zamana kadar beklediğime haberiniz olsun. mokka hem motor hemde tasarım olarak iyi sadece tiguan kadar cüsseli değil. 3008 i bilmem binmedim ama bu araç gerek yakıt gerek konfor ve işçilik olarak sınıfında bayaa iyi benden söylemesi.(opel mokka 1,4 turbo cosmo)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4 tiguan 12lt den asagı yakmaz .arkadasımda 4x2 si var daha 10 nun altını görmedi.
    tiguan bence cok güzel bir arac ama skoda yeti dizel acaba bir secenek olabilir mi?
    bu arada bende 4x4 tiguan tavsiye etmiştim ama tamamen benzin olayını atlamısım:)
  • merhaba ben de mokka aldım tiguan var dı sattım aldım çok pişmanım bu zamana kadar beklediğime haberiniz olsun. mokka hem motor hemde tasarım olarak iyi sadece tiguan kadar cüsseli değil. 3008 i bilmem binmedim ama bu araç gerek yakıt gerek konfor ve işçilik olarak sınıfında bayaa iyi benden söylemesi.(opel mokka 1,4 turbo cosmo)

hayırlı olsun mokkanız..pişman olmayacağınıza eminim..bende çok gittim geldim tıguan ve hyundai ix 35 arasında ama kısmet mokkaymış..çokta memnunum,şükürler olsun:=)))
  • tiguan 1.4 TSI 122 hp almak çok daha mantıklı
  • Mokka gibi araba...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.