Şimdi Ara

peugeot 3008 verilip opel mokka alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
95
Cevap
2
Favori
24.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tiguan bluemotion ile her türlü benim gözümde daha iyi tip olarak da daha cüsseli, forumda incelemesi vardı mokkanın bakılabilir.
  • mokka sahibiyim 3008 in yakıtının az olduğunu biliyorum yani az yakıyomuş ama seninki nasıl bilem 3008 kullandım biraz saçma bi kasa büyük kasa ama kullanışsız ne olduğu belli değil sürekli seyahat halindeysen büyük bir bagaya ihtiyacın varsa eyvallah ama ne bilim bence bi araştır seveceksin fransız alman arasındaki farkta baya bir anlaşılıyor
  • b segment araba alınır. yükseltilir. tipiyle biraz oynanır. 60.000 fiyat biçilir. millet bunu jip sanıp alır. ben gerçekten anlamıyorum insanları...
  • 60000 tl ya alınacak araçları konuşalım o zaman
  • --------------------------------------------------------------------------------

b segment araba alınır. yükseltilir. tipiyle biraz oynanır. 60.000 fiyat biçilir. millet bunu jip sanıp alır. ben gerçekten anlamıyorum insanları...

jeep olarak nitelendiren kim pardon?varmı forumda böyle yazan?bende sizin gibileri anlamam açıkçası..alan beğenerek almış ve biniyor,memnun veya değil..bunu yazma sebebini nedir?bu arada evet tolga beyin yazdığı gibi 60 binlik araçları konusalım o zaman buyurun..
  • sahininden coma yazdım 2012 model 58000 ile 62.000 tl arasındaki araçları arattım bunlar çıktı
    Arazi, SUV & Pick-up
    Ford (1) ford ranger kamyonet
    Hyundai (11) ix 35 çıktı yarıdan fazlası zavoli lpg li:)
    Isuzu (2) dmax kamyonet
    Kia (37) sportage güney koreden katılıyor aramıza
    Mini (1) cooper countryman ki aklımdaki 2. araç buydu saygı duyarım
    Mitsubishi (3) l200 kamyonet :) asx var allah aşkına girip resimlerine bakın tamam mı kalite malite nerde yaa
    Nissan (40) nissanınkilere bakmadım bile ya juke vardır ya qq hiç işim olmaz ki önceden belirttim nissanın kullanılacak 2 aracını navara ve skyline
    Opel (1) opelde mokka var bence kaçırma derim :)yanlız o enjoy a 60.300 istiyor ben 59.500 gibi bir fiyata 1.4 cosmo aldım faturasını istersen yayınlarım
    Skoda (1) yeti var yersen
    Ssangyong (4) buda var ama bana gelmez ben bu araca güvenip yola çıkmam
    Subaru (2) burda bi durup düşünmek lazım yakıt konusunda bişeyler yapsalardı oalbilirdi?ama çok yakıyor yoksa sırf marka adı için alınır SUBARU dur
    Toyota (1) kamyonet istersen hilux var
    Volkswagen (38) 14 tane amarok ki işim olmaz 24 tane tiguan var 2012 model 24 tane satılık tiguan var adamlar bişey biliyorlarda satıyorlar :))))) bak bakalım kaç tane satılık mokka var tamam tamam yeni çıktı ondan yok

şimdi tekrar oturup düşünelim 60.000 liraya ben x5 yada x6 alırdım yok yok range rover evoque alırdım yada dur ya porshe mu alsam cayanne yada bunlar çok büyük ya 911 carrera 4s turbo alıyım küçük müçük idare ederim cayanne ne de olsa 911 in biraz büyütülmüşü segment değişmişi

• tolga:)))
  • Olmuşmu paspalyak;)çok araştırma yaptım ama sonunda MOKKA aldım her anahtarı çevirdiğimdede ulen iyiki almışım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaoktay777 -- 19 Kasım 2012; 1:08:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuşmu paspalyak;)çok araştırma yaptım ama sonunda MOKKA aldım her anahtarı çevirdiğimdede ulen iyiki almışım diyorum

kesinlikle oldu cuk oturdu:))bende cok arastırdım,çok düşündüm ve hatta 2 aya yakın arabasız dolaştım.. çok zordu:))hayalimin aracı en son ix 35 te karar kılmıştım ve hatta tam almak üzereyken pazarlığı bitirmişken forumlardan birinde biri(ondan Allah razı olsun cok dua ediyorum ona)mokka gelecek biraz daha bekleyin almayın dedi..bende 2 ay beklemişim 1 hafta daha mı beklemeyeceğim diye düşünerek 1 hafta daha bekledim..ve sonunda bayiye gittim aracı görmeye.. çarpıldım diyebilirim:))anında ix 35 silindi aklımdan ve kesinlikle bu olmalı dedim ve o gün hemen aldım aracı..iyi ki almışım mokkamı çokkkkkkk memnunum ve mutluyum şükürler olsun.

bu arada ix 35 lerin fiyatı düşerken mokkanın fiyatının artmasıda mutluluğuma kaymak oldu:))almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum..ve hergün can atıyorum aracımı görmek ve kullanmak için...

• EURO NCAP SONUÇLARINI İZLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM MOKKA DÜŞMANLARI SALLADIĞINIZ ARABANIN DEĞERLERİNE Bİ BAKIN
  • yavv millet dacia duster, 3008 den inip mokkaaya binenler attan inip eşşege biner benzetmesi ni yapanlar kusura bakmasınlar hiç bir şey bilmiyorlar tamam kabul ediyorum bazı yönden opel in eksileri olabilir(özelliklede yakıttan) ama kaliteli deger kaybetmeyen bir arabadır. çokta göstgerişlidir bana kalırsa mokkayı karşılaştırabileceginiz tek model tiguandır
    inanmıyorsanızda gidin sanayicilere markaları sorun bakın size ne diyorlar
    bizim geçenlerde satmadan önce opel imiz vardı (1998 model astra)nerdeyse hiç sanayiye gitmedi çok saglam bir arabaydı çokta memnunduk
    kısacası marka,kaliteimühendislik farkı var opel çok iyi bir seçim olur(genel olarak)
  • birde opelin çogu arabası euro ncap ten 5 yıldızlıdır
    düşmanlık yapmayın araba tam not almış(peuguet dacia nın hangi arabası 5 yıldızlıdır )
  • arkadaşlar bu mokkanın 1.6 115 hp sini kullanan veya duyan varsa lütfen anlatsın.. 1.4 le arada çok fiyat oynuyor.
    yakıt durumları neredeyse aynı. bilginize ihtiyacım var.
  • Hem dizelden benzinliye geçiceksiniz hemde mokka daha çok yeni arazi performansı nasıl bu konuda bi bilginiz var mı onda da başlamasın tıkırtılar iyi araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: paspalyak

--------------------------------------------------------------------------------

b segment araba alınır. yükseltilir. tipiyle biraz oynanır. 60.000 fiyat biçilir. millet bunu jip sanıp alır. ben gerçekten anlamıyorum insanları...

jeep olarak nitelendiren kim pardon?varmı forumda böyle yazan?bende sizin gibileri anlamam açıkçası..alan beğenerek almış ve biniyor,memnun veya değil..bunu yazma sebebini nedir?bu arada evet tolga beyin yazdığı gibi 60 binlik araçları konusalım o zaman buyurun..

Bu kadar abartilmasina anlam veremiyorum b sinifi yuksek bir arac sonuc olarak.
    60.000e d sinifi bile alinirken sirf jipe benzedigi icin bu paralar verilmiyor mu? Benim bilmedigim bir ozelligi varsa soyleyin bilelim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 26 Aralık 2012; 23:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.