Şimdi Ara

perıhan kutmanın evı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar fılm yap sonra eve bak koltuklar eskı tv desen uydusu harıcı

normalde ıyı ev ıyı esya hatta bogazda vılla olması lazımdı.demekkı ya kazanamamıs ya ılgınc bır durum var sankı
    Bi Haberyoutube
    Perran Kutman ile özel söyleşi - BAŞAK TATAR
    https://www.youtube.com/watch?v=TMcrMtbZhuI

• İçinde kömür sobası yanan , sobanın üstünde alüminyum güğüm olan , yer sofrasında tarhana içtiğim sıcacık evimde olsam şuan başka hiçbirşey istemezdim. Eminim alacak gücü vardır ama bazı insanlar anılarıyla yaşamayı bir eşyasını atmamayı tercih eder. Ben çok üzülürüm mesela eski bir sehpayı attığımızda , çocukken çay içtiğim bardağı , rafadan yumurta yediğim plastik yumurtalığı bile saklıyorum. Muhtemelen oda öyledir..
  • Belki de lüks hayatta gözü yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeklı evı gıbı ayda 1500 tl kazanan evlerden

Koral Sarıtaş
    Perran Kutman'ın eşi

bıde evlı..paraları cok olmalıydı,ev cok eskı gıbı
  • Bilader Herkes sizin gibi param olsa da Villa alsam derdinde değil Başımı sokabilecek bir ev derdinde. demek ki kadının parada pulda lüks hayatta gözü olmadığı belli helal olsun. diğerleri gibi sonradan görme değil
  • beni en şaşırtan ise rahmetli "kaşif kozinoğlu" ile sanırım akraba veya aile dostu olması.. çok asil bir kadın büyük usta.
  • Eskiden TV çok kazandırmıyordu oyunculuk falan.

Şimdikiler bölüm başı iki üç yıllık memur maaşını gömüyor da eskiden öyle değildi. İkinci işi olmayan oyuncu aç kalırdı, belki başrol hariç. Ki bu kadın da başrol olmadı hep figüran...

• Mutevazi biri izlenim olarak.mutlulugu esyalara baglayan biri degildir.
    herkes saray istemez yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski Türkiyenin mütevazı insanları.

• Evin icinde huzur varsa, ici luks olmasa ne olur ? Birgun herseyin para olmadigini anlayacaklar ama hayat bitmis olacak. Cogu insan icin eldeki saglik vs... gibi degerlerin kaybedilene kadar bir cazibesi yoktur.
  • İçinde kömür sobası yanan , sobanın üstünde alüminyum güğüm olan , yer sofrasında tarhana içtiğim sıcacık evimde olsam şuan başka hiçbirşey istemezdim. Eminim alacak gücü vardır ama bazı insanlar anılarıyla yaşamayı bir eşyasını atmamayı tercih eder. Ben çok üzülürüm mesela eski bir sehpayı attığımızda , çocukken çay içtiğim bardağı , rafadan yumurta yediğim plastik yumurtalığı bile saklıyorum. Muhtemelen oda öyledir..
  • çok çok saygı duyduğum asil bir insandır. mütevazi yaşamı da takdire şayan

• Neye sahip olduğunuz ne kadar zengin olduğunuzu göstermez. Neye ihtiyacınız olduğu ne kadar zengin olduğunuzu gösterir.
  • Youtube kanalın hayırlı olsun. İzlenme istiyorsan açıkça belirtsen izlerdik, böyle çakallık peşinde koşmana gerek yok.
    Perihan değil, Perran. Ayrıca orası Perran Kutman'ı evi değil. Sunucu kız, hoşgeldiniz diyor. Belli ki oraya gelmiş. Velev ki onun evi olsun. Herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşar. Lüks içinde, gösteriş budalası gibi yaşamak zorunda değil. Kimse kimseyi yargılayamaz. Parası olsa da yargılayamaz, olmasa da yargılayamaz.
  • Perihan savaş+Perran kutman= Perihan kutman.
  • Gerçek sanatçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

İçinde kömür sobası yanan , sobanın üstünde alüminyum güğüm olan , yer sofrasında tarhana içtiğim sıcacık evimde olsam şuan başka hiçbirşey istemezdim. Eminim alacak gücü vardır ama bazı insanlar anılarıyla yaşamayı bir eşyasını atmamayı tercih eder. Ben çok üzülürüm mesela eski bir sehpayı attığımızda , çocukken çay içtiğim bardağı , rafadan yumurta yediğim plastik yumurtalığı bile saklıyorum. Muhtemelen oda öyledir..
    O plastik yumurtaliga hep özenirdim ben,durumumuz da iyiydi halbuki niye almadılar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi tamam da uydusu harici nasıl bir zenginlik ölçütüdür. Digitürk olamaz mı veya sıradan bir uydu alıcı olunca çok mu fakir oluyorum hahaha..
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Perihan Abla dizisinde de mi figürandı sence :)
  • extravaganza E kullanıcısına yanıt
    Onu unuttum ama onda da çok para kazanamamıştır muhtemelen.

Ya da savurganlık yaptı bitirdi. Zeki alasya gibi iki tane birden murat 124 almak gibi savurganlık huyları oluyor ünlülerin. O zaman araba çok az ancak çok zenginler alabiliyor. Şimdiki gibi corolla megan 150-200 binlik arabalar memur arabası orta sınıf diye bir şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.