< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 16 Eylül 2020; 21:42:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 16 Eylül 2020; 21:42:5 > |
Açık konuşacağım şu dizi Türk değil yabancı yapımı olsa, şöyle netflix platformunda yayınlanan türden yere göğe sığdırılamazdı. Ezgi Mola basit komedi dizilerinde resmen harcanıyormuş. Kadın muazzam derecede bir oyunculuk sergiliyor. Dramı oynamak, izleyiciye hissettirmek çok zordur. Hiç abartmıyorum elin gavuru şu oyunculuğu sergilese herkes bayılır, emmy alır.
Yönetmene ayrı bir tebrik gerekiyor gerçekten çekim, kurgu ve mekan seçimleri muazzam. Öyle şu sahneyi boşa çekip geçelim dememişler. Gerçek bir hikayeye dayalı olması, ayrıca her insanın geçmişinde bu kadar olmasa buna benzer şeyler yaşaması ayrı insanı çekiyor. Mesela ben çocukluğumdan beri anne ve babam sürekli çalıştığından evde tek yaşadım. Bu tek yaşama ileri ki hayatımda beni çok zorladı. Okuldan gelirdim, kapıyı açardım ve sessizlik. Ne yaparsam yapayım tek yaptım. Bu beni iş hayatında ciddi sıkıntılara düşürdü. Okul olsun, grup çalışmaları olsun insanlar ile aynı ortamda çalışmalar yapamadım. Ne yapacaksam kendi başıma yapmam lazım. Yine anne ve baba çalışırken beni sürekli göremediklerinden bu açığı her istediğimi yaparak kapamaya çalıştılar. Ancak bu da ileri ki hayatımda ters tepti. Her şeyi kolay elde etmenin getirdiğim rahatlık ile bir şeyler başarmak için çok uğraşmadım, hatta 25 yaşıma kadar hiç uğraşmadım. Lay lay lom yaşadım. Özellikle dizide bulunan yemek sahneleri beni çok etkiledi. Annem ocakta sıkıntı yaratırım derken evde yemek yapmama ve evde olan yemeği ısıtmamı istemezdi. Bu yüzden ben bakkaldan veya lokantadan istediğimi alır onlar yokken öyle beslenirdim. Bu benim beslenme düzenimi inanılmaz etkiledi. Hala dışarıdan yiyorum bolca. Evde yemek olsa bile ısıtmayı, yapmayı istemiyorum. Resmen çocukluk tramvası gibi bir şey. Dizide aç kalınca o kadar derinden hissettim ki geçmişi harbi adama koyuyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 16 Eylül 2020; 21:41:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 23 Eylül 2020; 3:19:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 23 Eylül 2020; 3:18:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|