Şimdi Ara

Patrondan zam istemek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıkıntım başlıkta belirttiğim üzere patrondan zam isteyeceğim ama nasıl derim bilemiyorum Durumumdan bahsetmek gerekirse, bir firmada inşaat mühendisi olarak çalışıyorum ve firmada mart 2013 yılından beri (10 ay) çalışıyorum. O dönem işe girdiğimde ben dahil 3 inş. mühendisiydik. Ben geldikten 3-4 ay sonra birisi, yaklaşım 3 ay önce falanda diğer inş. mühendisi işten ayrıldı. Yani yaklaşık 3 aydır tek başıma götürüyorum.İşleri çok geciktirmediğimden patronun benden memnun olduğunuda biliyorum.

Şimdi ocak başında yeni yılda girmişken, patrona bi şekilde çıtlatıyım diyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum kısaca taktik lazım, önerisi olan varmı

Not; patron haftada 1 gün yüksek lisans için müsade ediyor.

• En az 3 bin alıyorsundur heralde. Sen zam istersin bir iki gün sonra bakmışsın yeni mühendis gelmiş ondan sonra yılbaşına senin biletini keserler iş dünyası garip bir o kadarda acımasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

En az 3 bin alıyorsundur heralde. Sen zam istersin bir iki gün sonra bakmışsın yeni mühendis gelmiş ondan sonra yılbaşına senin biletini keserler iş dünyası garip bir o kadarda acımasız.

3 bin yok hocam ilk iş deneyimim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

En az 3 bin alıyorsundur heralde. Sen zam istersin bir iki gün sonra bakmışsın yeni mühendis gelmiş ondan sonra yılbaşına senin biletini keserler iş dünyası garip bir o kadarda acımasız.

çok abartılı bir miktar olmazsa deneyin şansınızı ama zaten maaşınız piyasayla aynıysa denemeyin düşükse rica edin yüksekse çaktırmayın

• quote:

Maaşına zam işine son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

quote:

çok abartılı bir miktar olmazsa deneyin şansınızı ama zaten maaşınız piyasayla aynıysa denemeyin düşükse rica edin yüksekse çaktırmayın

ya piyasaya göre ortalamadayım ama başka yerde çalışsam şuanki tempomdan çok daha düşük çalışacağım kesin gibi, bu arada maaş 2000 hedef 2500

edit: ya şimdi konuşmak istesem cümleye nasıl girerim, harbi sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 19 Aralık 2013; 20:53:13 >

• Hocam belki deniyorlardır senii bizim tanıdığımız 750 tl ile işe girdi 2 sene sonra yükseldi maaşı.Bordrosunu kendi dolduruyor hoş şimdi maaşı 2 haneli :) belkide patron verecektir diğer çalışanlara sorabilirsiniz maaşınızı siz istemeden zam yapıyor mu diye ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    10 ay önce açıldı
    GSS Prim Borcu Acil Cevap
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

quote:

ya piyasaya göre ortalamadayım ama başka yerde çalışsam şuanki tempomdan çok daha düşük çalışacağım kesin gibi, bu arada maaş 2000 hedef 2500

edit: ya şimdi konuşmak istesem cümleye nasıl girerim, harbi sıkıntı

denemeyin

• İşten çıkarsan hemen yeni iş bulabilir misin? Bulabileceksen dene şansını yılbaşından sonra. Yılbaşından sonra dememin sebebi belki sen söylemeden yapacaktır yeni yıl zammı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İşten çıkarsan hemen yeni iş bulabilir misin? Bulabileceksen dene şansını yılbaşından sonra. Yılbaşından sonra dememin sebebi belki sen söylemeden yapacaktır yeni yıl zammı diye.

iş istersem rahat bulabilirim, zaten birazda bu yüzden zam isteme durumunu düşünüyorum. sanırım dediğiniz en mantıklısı, ocak maaşını bekliyim, baktım bişey yok (muhtemel) başlıktaki soruya dönerim.

Ya aslında burda çalışırken başka yerlerle iş görüşmeside yaptım ama adamın teki aldığım maaşın düşüğünü önerdi resmen, zaten çalıştığım sırada yaptğım iş görüşmelerinede , olsada olur olmasada olur havasında rahat gidiyodum, belki pazarlık durumunu yapsam anlaşabilirdim ama çokda niyetim yoktu.

Belki dediğiniz gibi ocakta kendiliğinden belki zam yapar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İşten çıkarsan hemen yeni iş bulabilir misin? Bulabileceksen dene şansını yılbaşından sonra. Yılbaşından sonra dememin sebebi belki sen söylemeden yapacaktır yeni yıl zammı diye.

iş istersem rahat bulabilirim, zaten birazda bu yüzden zam isteme durumunu düşünüyorum. sanırım dediğiniz en mantıklısı, ocak maaşını bekliyim, baktım bişey yok (muhtemel) başlıktaki soruya dönerim.

Ya aslında burda çalışırken başka yerlerle iş görüşmeside yaptım ama adamın teki aldığım maaşın düşüğünü önerdi resmen, zaten çalıştığım sırada yaptğım iş görüşmelerinede , olsada olur olmasada olur havasında rahat gidiyodum, belki pazarlık durumunu yapsam anlaşabilirdim ama çokda niyetim yoktu.

Belki dediğiniz gibi ocakta kendiliğinden belki zam yapar

Nereden mezunsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ev kiram arttı ya da yeni eve çıkıcam de araba alıcam falan de belki sebep sunarsan anlayış gösterebilir. Yinede ocağı bekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Ev kiram arttı ya da yeni eve çıkıcam de araba alıcam falan de belki sebep sunarsan anlayış gösterebilir. Yinede ocağı bekleyebilirsin.

Aslında dediğin güzel fikir masraf çıkarmam lazım. Ben gene ocağı bekliyim baktım zam yok bi bahane uydururum bu şekilde, aslında uydurmya gerekde yok sağlam borcum var

edit, eskişehir osmangazi mezunuyum
  • enflasyon altı basını gitti de.bu para yetmiyor de 2500 değilde 2200 olur 2150 olur.ama olur yani bişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 19 Aralık 2013; 22:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

enflasyon altı basını gitti de.bu para yetmiyor de 2500 değilde 2200 olur 2150 olur.ama olur yani bişiler.

valla arkadaşın dediği gibi ocak maaşınıda bekleyeceğim, baktım bişey yok konuyu bi şekilde açıcaz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.