|
|

|
|
İzmir'in gözde eğitim kurumlarından biri olan Bornova Anadolu Lisesi, köklü tarihi ve akademik başarısıyla bilinir. Lise, öğrencilerine kaliteli bir eğitim deneyimi sunmakta ve mezunlarını Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine yerleştirmektedir.
Akademik Programlar
Bornova Anadolu Lisesi, öğrencilerine fen, sözel ve eşit ağırlık olmak üzere üç farklı program seçeneği sunar. Okulun hazırlık sınıfı bulunmamaktadır. Fen programı, tıp ve mühendislik gibi alanlara ilgi duyan öğrenciler için idealdir. Sözel program, hukuk, edebiyat ve sosyal bilimler gibi alanları hedefleyen öğrencilere hitap eder. Eşit ağırlık programı ise tıp, hukuk ve iktisat gibi çok yönlü programlara hazırlanmak isteyenler için uygundur.
Öğretim Kadrosu ve Olanaklar
Bornova Anadolu Lisesi, alanında uzman ve deneyimli bir öğretim kadrosuna sahiptir. Okul, öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimini desteklemek için çeşitli olanaklar sunar. Bunlar arasında modern laboratuvarlar, kütüphane, spor tesisleri ve öğrenci kulüpleri yer alır.
Bornova Anadolu Lisesi Yorumları
Bornova Anadolu Lisesi, öğrencileri ve mezunları tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, okulun yüksek akademik standartlarını, destekleyici ortamını ve çeşitli fırsatlarını takdir etmektedir. Mezunlar, okulda edindikleri bilgi ve becerilerin üniversite hayatlarında ve kariyerlerinde kendilerine büyük fayda sağladığını belirtmektedir.
Bornova Anadolu Lisesi, İzmir'de kaliteli bir lise eğitimi arayan öğrenciler için mükemmel bir seçenektir. Okulun akademik başarısı, deneyimli öğretmenleri ve kapsamlı olanakları, öğrencilerin gelecekteki başarıları için sağlam bir temel oluşturmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 13 Temmuz 2010; 21:48:35 > |
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 13 Temmuz 2010; 22:48:14 > |
|
"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..." "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır." "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir." ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|