Şimdi Ara

Bornova Anadolu Lisesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
16.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben Bornova Anadolu Lisesine gitmeyi düşünüyorum bunula ilgili sizlere birkaç sorum olacaktı. Kaç yıllık eğitim veriyor?Okulun disiliplini,okul oramı falan nasıl? bu okuldan mezun olanların yabancı dil bilgisi iyi midir?Bu okulda okumuş arkadaşlardan okulda yaşadığı maceraları yazarlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Bornova Anadolu Lisesi: Bilmeniz Gerekenler

İzmir'in gözde eğitim kurumlarından biri olan Bornova Anadolu Lisesi, köklü tarihi ve akademik başarısıyla bilinir. Lise, öğrencilerine kaliteli bir eğitim deneyimi sunmakta ve mezunlarını Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine yerleştirmektedir.

Akademik Programlar

Bornova Anadolu Lisesi, öğrencilerine fen, sözel ve eşit ağırlık olmak üzere üç farklı program seçeneği sunar. Okulun hazırlık sınıfı bulunmamaktadır. Fen programı, tıp ve mühendislik gibi alanlara ilgi duyan öğrenciler için idealdir. Sözel program, hukuk, edebiyat ve sosyal bilimler gibi alanları hedefleyen öğrencilere hitap eder. Eşit ağırlık programı ise tıp, hukuk ve iktisat gibi çok yönlü programlara hazırlanmak isteyenler için uygundur.

Öğretim Kadrosu ve Olanaklar

Bornova Anadolu Lisesi, alanında uzman ve deneyimli bir öğretim kadrosuna sahiptir. Okul, öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimini desteklemek için çeşitli olanaklar sunar. Bunlar arasında modern laboratuvarlar, kütüphane, spor tesisleri ve öğrenci kulüpleri yer alır.

Bornova Anadolu Lisesi Yorumları

Bornova Anadolu Lisesi, öğrencileri ve mezunları tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, okulun yüksek akademik standartlarını, destekleyici ortamını ve çeşitli fırsatlarını takdir etmektedir. Mezunlar, okulda edindikleri bilgi ve becerilerin üniversite hayatlarında ve kariyerlerinde kendilerine büyük fayda sağladığını belirtmektedir.

Bornova Anadolu Lisesi, İzmir'de kaliteli bir lise eğitimi arayan öğrenciler için mükemmel bir seçenektir. Okulun akademik başarısı, deneyimli öğretmenleri ve kapsamlı olanakları, öğrencilerin gelecekteki başarıları için sağlam bir temel oluşturmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • B.A.L ın Eğitiim kalitesini sorgulayan pek fazla kişiye rastlamadım daha önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 13 Temmuz 2010; 21:48:35 >

[size=1
  • İzmir'in En İyi 2.Anadolu Lisesi 1.liği Hep Atatürk Lisesiyle Kapışırlar.Türkiye'de de Sayılı Anadolu Liselerinden Başarı Olarak

Orijinalden alıntı: AC DC

B.A.L ın Eğitiim kalitesini sorgulayan pek fazla kişiye rastlamadım daha önce

+1
  • B.A.L. iyi diye biliyorum. Pek çok kişi tanıyorum iyi üniversitelerde okuyan.

BALLI OLMAK AYRICALIKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 13 Temmuz 2010; 22:48:14 >
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    İzmit/Kocaeli Dershane
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bornova anadolu gibi bir liseyi tartışmak gereksiz izmirin en iyi liselerini saysalar ilk 3e girer atatürk 60.yıl ve bal bu liselerin kalitesi tartışılmaz..
  • Güzelbahçede oturuyorum. Komşumun çocuğu hergün buradan Bornova'ya gidiyor Bal'a. Bayağı uzak bi mesafeden.. Bu güne kadar o lise'yle ilgili hiç bir olumsuzluk duymadım kimseden. Eğitiminin de gayet iyi olduğunu tahmin ediyorum. İzmirin en iyi liseleri arasında diyebiliriz. Hatta Türkiyede bile üst sıralara oynar. Bence Bal doğru bi seçim olur. Güzel bir lise. Ortamının da iyi olduğunu söylüyolar.
  • eğitim olarak çok kral ama kimden duyduysam disiplinsiz deniyor.yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi üniversite havası varmış.her türlü yol da fazlasıyla varmış.ot,hap,sex vs.. çeteleşme falan çok fazlaymış zengin züppede çok.ama alayı fason getircen kuruçaydan,tepecikten 2-3 adam hepsinin g.tünden kan alıcak.

sonuç olarak puanın o kadar yüksekse güzelbahçe ya da atatürk ü tercih et bence.ama dersen o yollar bana uyar o zamann kral yerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Unnamed.Feeling

İzmir'in En İyi 2.Anadolu Lisesi 1.liği Hep Atatürk Lisesiyle Kapışırlar.Türkiye'de de Sayılı Anadolu Liselerinden Başarı Olarak

Hiç güleceğim yokuBAL İzmir'in tarttışmasız en iyi okuludur.Türkiye'de de ilk5te olacağı kesin.
  • okul çok iyi ama disiplinsiz arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla.sigara içerken yakalandığın zaman öğretmenler senden ceza diye para alıp kendi ceplerine atııyorlarmış veya 40 tl veriyormuşsun rüşvet gibi ama ben onların yalancısıyım orda olmadığım için bişey diyemem.
  • bir bal mezunu olarak tavsiye ederim. hem yerleşkesi hem de eğitimi bakımından sayılı liselerdendir.bizim zamanımızda hazırlık vardı yabancı hocalar filan dersimize girerdi ama şimdi hazırlık kalkmiş herhalde.

Dershanelere çok yakın olması çok büyük bir avantaj İAL için.L4 olduğunda anlayacaksın.BAL dan arkadaşlarım var epeyce,okul çıkışlarında ek derslere yetişemiyorlar.Ayrıca İzmir'in merkezinde resmen.Ulaşımı falan çok kolay.Disiplin konusunda BALla aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum.Ayrıca ortam konusunda sıkıntı çekmezsin,hem okul çok büyük,hem de Alsancak'ın merkezinde..Çıkışta istediğini yaparsın.Tüm şartları göz önüne alırsak İAL>BAL

Orijinalden alıntı: erim35

ben Bornova Anadolu Lisesine gitmeyi düşünüyorum bunula ilgili sizlere birkaç sorum olacaktı. Kaç yıllık eğitim veriyor?Okulun disiliplini,okul oramı falan nasıl? bu okuldan mezun olanların yabancı dil bilgisi iyi midir?Bu okulda okumuş arkadaşlardan okulda yaşadığı maceraları yazarlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Şunu söyleyeyim bir fen liseli olarak kendi okulumun disiplinini ve eğitim kalitesini balla karşılaştırmam ayıp olur.Bornova anadolu lisesi eskiden belli bir ekole sahip kaliteli öğretmenleri ve seçkin öğrencileri olan bir okulken günümüzde aldığı kişi sayısının artması, öğretmen kadrosunu siyasi tercihlerin oluşturması ve anadolu lisesi kavramının bir ayrıcalığının kalmamasıyla başarısını yitirmiştir bence.Ha iyi öğrencisi yok mudur , evet vardır ancak çok ufak bir azınlığa mensup bu zatlar için ders çalışmanın(ki lise 4'te sınıfta ders çalışmak çok önemlidir) ve ders dinlemenin zorluğunu düşünmeni isterim.Bir okulu öncelikle eğitim kalitesi daha sonra da sosyal ortamı vb. ile ele almalısın bence.iyi düşün derim ,başarılar.

• aaa istanbulda da bahcelievler anadolu lisesi BAL ne kadar ilginç di mi?
  • Okul çok kalabalık bu yüzden disiplin yok. Başkaları da yazmış ot, hap, sigara, içki vb. her türlü pislik var. Eğlenmek için güzel okul ama geleceğin için iyi de olabilir çok kötü bir hale de gelebilirsin. Puanın bursları tutuyorsa önceliğin özel okullar olsun bence. (Tabi her özel okul değil onlarda da kötüleri var. İyi öğretim veren bir okul.) Özel okul düşünmüyorsan BAL, Atatürk Lisesi falan gidebileceğin en iyi okullar içinde tabi ki.

Psn: Nobody49
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.