Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkest earth

Yanlız Holy paladin akar gibime geliyor pvp de. Çünkü kendine beaconsız deli hp geliyor her attığı spellden.

paladinin pvp si süper olmuş. kuzen oynuyor. basıyor heal i , avenger shieldı , divine i . ölmek bilmiyor. bir de sırıtarak "çok kötü yemişler paladini ya" diyo it 2 dakikada bir

Orijinalden alıntı: injection

Evet nihayet oyuna bende girebildim gözlemlerimi paylaşim.

Önce tabi ki de kendi classım olan Warlock :D uzun zamandır bu kadar zevk almıyordum oyunu oynarken. Daha aff olarak oynamadım. Dest adına olan değişiklikler müthiş. Instant soulfire nedir yahu :D üzerine ignite tarzı dot bırakıyor müthiş olmuş. Soul harvest skilli aşırı derecede imba olmuş. 30 saniye cooldownu olması abartı cidden. Netherward olayını da çok beğendim. Bunların dışında olan diğer skillerde gayet iyi. Yalnız dikkatimi çeken şey petin damagei. Felhunter kullanıyorum. 2k falan critliyor. Bıraksam tek başına keser milleti. Sanırım baya bufflanmış. Bunun dışında yaklaşık 5 - 6 saniyede adam öldürme combomu da verim tam olsun :P

Curse of Elements > Immolate > Chaos Bolt > Conflagrate > Soulburn > Soulfire >>>>>> Dadaaaa :p

Gelelim diğer classlara. Warlock dışında mage, paladin ve shadow priest çok güçlenmiş gibi geldi. Dün ret bir paladinle duel yaptım adamın canı sürekli artıyordu. Nasıl bir şey o anlamadım. Bu arada warrior hakkında dediklerinize katılmıyorum. Setli bir warrior dün ben dahil herkesi dağıttı. Elinde ICC'den düşen mace vardı üstelik. Hunter çok ezik kalmış gibi görünüyor. Druid ve shaman hakkında pek bir fikrim yok.

Bunun dışında 1800 2v2 rating isteyen wrathfull weapon ı honor pointle aldım. Bu da çok güzel bir ayrıntı :P

Ashsoukk Grim Batol'dan bildirdi. Şimdilik bu kadar :P

ben de bakayım şu comboya bir. ama benim demon warlock hemen ölüyor. Paladin ölmek bilmiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitbul -- 18 Ekim 2010; 17:54:47 >

• Hunter yetim zaten bu oyunda ha tam full+full olucaksınki bi işe yarasın bm talenti bitik eski den daha iyidi en azından %24 misim vardı blizzard yannıskla koyduğuna inanmaya başlıyorum

paladin kanatı açtımı olay bitti gelde kez 300 500 vuruyorum adamın canı 45k :/
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Dün gene BG yapyım dedim. Warsong Gulch'tayız gene. Orc warlock (orc'tan warlock oluyor muydu?) sanırım, afk. Dedim şunu bir keseyim. Vuruyorum, adamın can aynı; allahtan bizimkiler geldi de indirdik adamı. Sonra adam hemen spawn oldu. Ahanda dedim gene keseyim; yahu vuruyorum, chimera 900 vuruyor. Yanlış okumadınız 900! Resistance falan var herhalde diyesim geliyor; ama auto shotlar da 600 vuruyor.

Bu arada Cobra Shot için çok umut besleyen SV Hunter arkadaşlara sesleniyorum; Cobra Shot, Srp refresh yapmıyor! Target üzerindeki mevcut stinginizin süresini 3-4 saniye kadar uzatıyor. Hevesiniz kursağınızda kaldı değil mi; ehuehueu
  • Böyle birşey olmaz abi... Paladin OP un kralı olmuş... Abi alt charım ile (Hunter) AV dayım. 74 level.. Paladini kesiyorum.. Hiç karşılık vermiyor öyle duruyor. 2k canı kaldı adam kanat açtı ve hammer fırlattı ''14.500'' tek skill ve öldüm adam geldi güldü yanımda gitti.... Bumudur ya ? Blizzard bunu göremeyecek kadar beyinsiz ve körmü ? Gerçekten çok merak ediyorum. Bu adam bu levelde 14500 vuruyorsa ilerisini düşünemiyorum.. Ne yani pvp yapmak isteyenler zorla Paladinmi kassın ? Bu kadarmı saçmalık olur ya.. Eskiden Blizzard ı çok severdim ama görüyorumki artık wotlkdan sonraki yeni kadrosuyla embesil bir firma olmuş..
  • Bu Cataclysm ile ilgilenen yapımcı, senarist, programcı artık kim varsa, herhalde hiçbirinin wow'la alakası yok; ya da varsa da hiçbiri Hunter oynamıyor. Ben beta forumlara da baktım; oyunun hunter açısından lvl 85'te de dengelendiği falan yok. Ancient Fury diye bir zamazingoyla 200k'ya kadar vuran pally'lar varmış; lam oha be!

Bizim Chimera'dır yok Kill Shot'dır falan lvl 85 betada da gülünç rakamlar vurmaya devam ediyor. Oyun 85'de dengelenecek diyenler acaba beta'da oynadı mı da böyle bir kanıya vardı?

Kaç aydır sürüyor bu beta; gözünüz kör mü de bir şeyin farkına varmıyorsunuz?

Hiç bana "git kardeşim resmi forumlarda ağla" diyen çıkmasın; o niyetle girdim o forumlara da. Ama orda da aynı isyanlar... GM'lerin afedersiniz s.kinde değil. Konulara bakmıyorlar bile. Ancak Blizzard bir şey duyuracak da onu haber vermek için bir şeyler yazıyorlar.

Oyunda ticket açtım, verdim veriştirdim. 48 saati geçti hala cevap yok.

Adamların tek düşündüğü PvE. O PvE'de de boyuna paladin ile oynamalar yapıyorlar.

Şu bir aylık oyun zamanım bitsin de, Cataya kadar oyuna ara... Şayet 85'te de böyle olursa ki gidişat öyle, paladin ya da bir priest açacağıma bırakırım oyunu.

Ben oyunda yeni sayılırm hala; ama bu patch'a kadar PvP'de çekindiğim bir class yoktu. Bu patch geldi, bırak ondan bundan çekinmeyi BG'lere bile çıkamıyorum artık.

• Şahsen Cataclsymde böyle devam ederse çok büyük bir oyuncu kitlesi oyunu bırakıcak. Star Wars çıkıcak zaten mecbur onu oynayacağız =)
    Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes
  • Oyuna yeni başladım sayılır 1.5 ay falan oldu lvl 62 MM hunter var. Ve dps meterlerde sürekli sonlardayım bu ne biçim bir şeydir. Aimed shot ile başlıyorum sonra 2 tane arcane shot sonra focus bitmiş dolması için steady shot onu beklerken zaten mob kesiliyor (tank pala ise zaten aimed shot dolmadan mob kesiliyor) . Cidden oynadığım class dan zevk alamıyorum artık. Gerçi dps in düşük olması benim yeteneksizliğim de olabilir ama bir sürü kombinasyon denedim yine de çok düşük.

Orijinalden alıntı: Fenus42

Oyuna yeni başladım sayılır 1.5 ay falan oldu lvl 62 MM hunter var. Ve dps meterlerde sürekli sonlardayım bu ne biçim bir şeydir. Aimed shot ile başlıyorum sonra 2 tane arcane shot sonra focus bitmiş dolması için steady shot onu beklerken zaten mob kesiliyor (tank pala ise zaten aimed shot dolmadan mob kesiliyor) . Cidden oynadığım class dan zevk alamıyorum artık. Gerçi dps in düşük olması benim yeteneksizliğim de olabilir ama bir sürü kombinasyon denedim yine de çok düşük.

Bm öneririm kasarken hep ilk 2 sırada olursun focus problemi çekmezsin. Haa iş pvpye gelince ne yazikki daha kendim için bile çözüm üretemedim.

• Düzelteseler nolcak adamlar 2 ay boyunca GOD mod mu takılcak hunterın önde olduğunu hiç görmedim ben bizide yapsınlar 2 ay istemem 1 hafta yeter ama bi göreyim kill shot adı üstünde adama attığımda ölmeli yok öyle bişey paladin hesapta genç çocuklara hiristiyanlığı aşılıcak diye ez karakteri ez oh valla bugun 4 kezdir talent değiştirdim bide dual kullanıyorum napsam etsem kesemiyorm ya ölmuyor paladin warrior ağlıyor yabacı forumlarda ayıptır valla paladin 1 pris 2 warrior 3 bu oyunda moonkin bi efsane o listeye bile girmez warlock desek adamın peti beni kesicek bıraksa kaç kez yazdım biliyorum ama her bg sonrası öfkeyle doluyum egomu tatmin etmek için paladin aççağıma bırakırım oyunu warcraft 3 bilizzardın yaptığı en dengeli oyun gerçi dota haritasının başarısı fırmayla akalı değil ama oyunda kötü hero diye bişey yok ama wow tam anlamıyla sıralarsak

en alt basamak HUNTER
    Gerisi kendi arasında kapısıyor biz de damge tahtasıyız
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• @shruikan

haklısın şuan hunter kötü durumda benimde mainim hunter olmasına ragmen ben dert yanamam her dönem belli başlı classlar op oldu casterlar zaten mage lock hep tepedeydi onları saltanatlıgı devamda ediyor belki bizide görürler diye beklicem ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Şahsen Cataclsymde böyle devam ederse çok büyük bir oyuncu kitlesi oyunu bırakıcak. Star Wars çıkıcak zaten mecbur onu oynayacağız =)

Hocam 3 milyon daha artar eksilmez bu oyun... Bliz mountları kaldırsa gene oynar millet :D

Orijinalden alıntı: Akallabêth

http://www.youtube.com/watch?v=gtK9EvhqEIw
    Herkes burst çok derken böyle bir video izleyeceğimi hiç tahmin etmezdim.

Böyle yaparlarsa bi oyunu anımsatmadımı ? (Knight online gibi :( ) paladin işte God modu takılıyor

Galba kimseyede saldırmıyor dalga geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 19 Ekim 2010; 0:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akallabêth

http://www.youtube.com/watch?v=gtK9EvhqEIw
    Herkes burst çok derken böyle bir video izleyeceğimi hiç tahmin etmezdim.

oha tum sehır hc raıd yaptı adama. rezalet
  • Ve beklenen oldu! Kısmen de olsa Hunter'a buff geldi! Chimera Shot, Explosive Shot ve Kill Command %15-%25 arası bir miktar bufflandı. Hangisi tam olarak ne kadar arttı belli değil; ama üçü de bufflandı. Zaten dummy'de test yaparsanız farkı siz de göreceksiniz.
  • ilk 2sayfada warriorlarla paladinler ağlamış son 2 sayfada paladinlerle warriorlar coşmuş konu bi acayip olmuş bence denge budur
  • Bu şikayetlerin hepsi gereksiz arkadaşlar.Betasından beri wow oynuyorum iki expansiondan önce de böyle durumlar oldu.Şimdi herşey gelecek olan ek pakete göre ayarlandığı için hali hazırda mevcut oynadığımız pakette dengesizlikler ve OP durumlar oluşması çok doğaldır.Sabretmekten başka şansınız yok.Ama cata. da düzeleceği kesin.Blizzde farkında bu durumların ama yapabilecekleri birşey yok.Ek paketin gelmesine 1.5 ay kalmışken o kadarlık süre için millet şikayet etmeyi kessin diye geçici bir patch yapıp durumu düzeltmeye yeltenmez blizz.Bugüne kadar yapmadı yine yapmayacak.O yüzden ek paket gelene kadar herkes classının mevcut durumuna katlanmak zorunda.
    Unutmamak lazımki WoWda class dengesi taş-kağıt-makas sistemi üzerine kuruludur.Şu anda bu basit dengeyi koruyamazlar çünkü devamlı değişmeler ve uyarlamalar yapıyorlar.
    Misal arkadaş 15k hammer of wrath yedim tek attı diyor.Çok normaldir şu an için.Fakat betaya girip görürseniz 85lvl clothçularda bile 50k hpler olduğunu göreceksiniz.Bu sadece tek bir örnek.
    Yani genel olarak kısaca blizz bu durumun farkında ama birşey yapmalarına gerek yok çünkü cata. geliyor.
    Bu durumdan şikayetçi olan insanlar şuan ki oyun deneyimleri yüzünden haklılar ama beklemekten başka yapabilecekleri birşey yok.Bu durum yüzünden blizzi aptallıkla suçlamanın yada oyunu kötülemenin hiç manası yok.Bu herzaman yaşanan ek paket öncesi geçiş dönemi ve onun getirdiği dengesizliklerden başka birşey değildir.
    Son olarak tek bir classa yüklenmeyin her classta dengesizlik var şuan.3-4 saniyede 35-40k damage çıkaran moonkin druidte gördüm..Mageleri hiç anlatmıyorum bile.Warriorler zaten geari varsa yaklaşılcak gibi değil..
    Warlock keza..Priest god mode gibi birşey..Herkeste bir abukluk var..85lvllere gelince herşey stabil hale gelir.
    Daha çookk patchler çıkacak denge sağlamak için.

• bende oyunu hemen hemen 5 senenın uzerınde bır suredır oynuyorum ve yukarıda da soylendıgı gıbı boyle sıkıntılar her patch oncesı yasandı. Su anda bırazda beklenen heralde oyuncuların cataclysm ıcın gereklı materyellerı farmlamaları yada yenı char kasmaları gıbı hazırlıklar yapmaları sanırım..
    bence blızzard ın en azından duzeltmesı gereken cıddı bı lag/latency problemı var.. TTnettende dolayı sorun bızı daha cok etkılıyor elbette ama guıld dakı dıger ulkelerdekı ınsanlarla konussam da onlarda bu sorundan sıkayetcıler.. oyun dengelerı bır sekılde duzeltılır..cozulmeye calısılabılır fakat bu latency/lag problemı dırek oynanabılırlıgı etkıledıgı ıcın bence bunu cozseler daha mantıklı bır hareket olur..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.