Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Resto shman icin en önemli skill olan Chain heal yaklaşık %45 oranında nerf yemis.
    6100 gs ile 5 - 6 k heal atıyorum chain ile.
    Şu anda resto shamandan sogumus durumdayım.

Orijinalden alıntı: orgulas

2 yıl mage, 3 yıldır da shaman oynuyorum. Heal ve tank olayı sarmadığı için hep dps class seçtim. 2h dps giden bir class oynamadığımı farkedince retri deneyeyim dedim.

Dediğiniz doğru, zamanla düzelecek tabi ama sinirimi bozdu ben böylesine bir karar aldıktan sonra tavandan tabana inmesi palanın.

@Gelu pala seçmemin bir sebebi de bu idi. Shaman yordu artık, 10 aktif skilli takip etmek zorundaydım her raidde. Pala 3 skille ilk 3 e girerken ben Saurfang'de bir yerimi yırtıp bir ihtimal giriyordum 3'e. Ondan sonra dank etti, basiti oynar toplarım dedim. Şimdi shaman kadar zor oldu pala :D

Ozaman sole dene bide.Palayi simdilik altchar yap shamana devam et bufflaninca palayi maine cevirirsin.::)
    Ben bunu pala rogue ile yapiyorum bu sayede ikisininde 6400+gs si var:)Gerci paladinim 1 senedir main .

• Palaya hevesim vardı çok, hala da var. Hafif kırılmış olsa da. Neyse holy power falan ilginç olacak, rogue gibi comba kovalayacağım artık. Shaman'a gelince; alt olmaktan öteye gidemez artık. 3 yılın siniri var.

Gerçi daha Raid yapmadım.
  • Mage de evet gözle görülür bir sıçrama var.Dun gece tek atanlarmı dersınız yada 2 warrıor a tek dalanlarmı dersınız bayağı ılgınc kareler gordum.Hayırlısı.Bu sezon 5 man mage lerı gorebılırız arenada.

Orijinalden alıntı: mczaga

Frost DK hoş fakat asıl detay 1 ay sonrasında çıkacak fakat hoşuma gitti benim .

Frost 2H DK denedim dün. Dummyde çalıştım biraz, raid yapamadım ama ilk izlenimlerim DKnın dpsi artmış durumda. Rotasyonu sıkıntı, alışasıya biraz zaman geçicek. Runelar haste ile ilişkili sanırım ve yeni rune mekaniği implement edilmiş durumda. Haste imiz muhtemelen devamlı değişeceğinden artık rotasyon denen kavramda uzak DKlar, diseaseleri koy ne açılırsa onu vur moduna gelmiş Strengthten sonra en iyi stat haste olmuş. Bütün ArP itemlar haste e dönmüş zaten güzel olmuş.

Armory
  • warrior da bir sıkıntı görmedim ancak 69 lvl dk da sorun var, blood tanktım önceden de kendini healleridi hep ama su anda bu heal olayı yalan olmuş, önce den talentler ile dod 10 saniye düşürebiliyordum cd sini, ama su anda unholy de olduğu için açamıyorum talent yetmediğinden sıkıntılı oluyor.

Class balance as of Oct 13, 2010 ( Sınıf Dengeleri)

Rather than try and address multiple threads, I'm just going to plop our current thoughts in this one post. Please excuse the brevity.

1) We think Fury, Arms, Feral cat and Retribution dps is too low and we will be buffing them. (Kısaca Fury, Arms, Feral cat ve Retribution'un dpsleri çok düşük ve bufflanacaklar)

2) We think mage dps is too high, especially Fire, and will be nerfing it.( Özellikle Fire olmak üzere Magelerin dps'i çok yüksek ve nerflenecekler)

3) We think Shadow priest dps is too high, but that's largely a result of Shadow Word: Death spam, which is tough on healers. We'll be fixing that. ( Shadow Word: Death'in spamlanmesinden dolayı SP'lerin dpsleri çok yüksek ve nerf/fikslenecekler)

4) We think Destro warlock dps is too high, but that's largely a result of Searing Pain spam, which is tough on tanks. We'll be fixing that. ( Büyük ölçüde Searing Pain spamlenmesinden dolayı Destro WL'ların dpsi çok yüksek ve nerf/fikslenecekler )

5) As we suspected, PvP dps is just too high given that the health pools of Cataclysm haven't kicked in yet. While competitive PvP is over for the moment, we still want the environment to feel better so we will be buffing resilience. This change might be reverted at level 85. (Cata HP'lerinin henüz karakterlere yansımamasına rağmen PvP dps'inin çok yüksek olduğunu .... vs vs Resilience'ı bufflayacaklarını ancak lvl 85'te bu buff u geri alabileceklerini belirtiyorlar.)

There will probably be more changes after another night of raiding and BGs. Many of the bug fixes we have made today will affect dps as well. Stay tuned. ( İlk gece raid ve BG'lerden gelen feedbacklere göre yapılacak bufflar/nerfler şimdilik bunlar ilerleyen günlerde bug lar fikslendikçe değişiklikler olabileceği belirtiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Mage de evet gözle görülür bir sıçrama var.Dun gece tek atanlarmı dersınız yada 2 warrıor a tek dalanlarmı dersınız bayağı ılgınc kareler gordum.Hayırlısı.Bu sezon 5 man mage lerı gorebılırız arenada.

Mmo-champion'da bir blue post yayınlanmış, bu posta göre özellikle fire mage'lerin damage konusunda nerf yiyeceği söylenmiş. Mage olmayanların içi rahat olsun yani.
  • Ben gece 1 saat oynıya bildim dk 1 gol 1 oldum oyunun yüklenmesini bekledim okadar bir hevesle girdim olay bu ya skoll arıyordum kaç haftadır çar malum o bölgedeydi biraz gezindim karşımda skoll kalbim durcaktı atladım yakalayım diye skill yok :( delirdim statları verdim düzeldi tamam bu sefer yakalıcaktım demesinmi petin var çağırdım gelmiyor baktım duruyor ama gelmiyor ben orda oyalanırken orc biri geldi kesti gitti azım açık kaldım statları verdikten sonra gidip peti almak lazım mış nasıl bi saçmalıksa yani gece güzel başlamadığından 1 dungeon girdim hunterım voily skili gitmiş atk power düşürülmüş petin demage artmış ama 1 olan cd süresi 3 e çıkmış ama güzel damge ler yaptım dün zırhlar üzerinde oynama var bide pvp itemleri ucuzlamış galba benim pach öncesinde 12k civarı honar vardı şimdi o honar 1200 olmuş ve 3-4 parça 264 lük item alabiliyorum :) eskiden 55k ya bide arena rating le alınıyordu artık o yok amlemlerim içinde durum farklı değil 50 mor 20 frost vardı şimdi normalde 1 adet zor alırdım şimdi çevirmelerle set diziyorum:D

Sembol konusunda Durumu benim gibi olan varmı?

durum:warrior şamar oğlanı olmuş (yeni kasıyordum artık benim için bitti)
    paladin:Biraz debuff yemiş çok karışık yapmışlar gibi geldi bana damge düşmüş
    mage:Bildiğiniz FOREVER olmuş yeni main karakter adayı kendisi
    hunter:Yukarıdaki yazıda yaşadığım olaydan sonra yorum yok!!!!

bendeki karakterler bunlar genel izlenimim biraz saçmalamışlar ama pach tam anlamıyla çıkınca düzeltme gelir.(AMA BEMİM SKOLL'UM GELİRMİ !!!)

Oyunda dün lag vardı ping 1200 lere kadar çıktı dc sorunları yaşadım dungeon dan cıktıktan sonra tekrar 150 düştü galba bazı maplerde sorun var çünkü grup ta sürekli dc olan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 14 Ekim 2010; 9:58:10 >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• elemental shamanı o sıkıcı rotasyondan kurtarmışlar ya daha ne isteyim yaptığı dps felan önemli değil, ayarlanabilir şeyler en azından ateşte durmak dışında dikkat etmem gereken şeyler var

resto ise oynamayı baştan öğrenecez, 1 gün öncekiyle şu anki resto arasında dağlar kadar fark var

Orijinalden alıntı: altugaaa

elemental shamanı o sıkıcı rotasyondan kurtarmışlar ya daha ne isteyim yaptığı dps felan önemli değil, ayarlanabilir şeyler en azından ateşte durmak dışında dikkat etmem gereken şeyler var

resto ise oynamayı baştan öğrenecez, 1 gün öncekiyle şu anki resto arasında dağlar kadar fark var

Chain heal cok sıkı nerf yemis.
  • paladinin rotasyonu oldukça zorlaşmış ancak benim dps de düşüş olmadi. hemde attack power ve crit oldukça düşmesine ragmen.ancak tabi ben hala aynı dpsi yaparken, mage in teki voa da 17k dps yapti.paladini bufflasalarda, dps i yükselsede paladin oynayanların sayısı azalıcaktir.dps i bazi classlara gore nispeten kolay olan bir adami alip hadi bunu en zor dps classlarından biri yapalim demişler. kedilerin rotasyonunu bile oldukca kolaylastırıp boomkingleri 3 tus dps haline getirmişler dk yada baktıgıma gore hasteyle ilişkilendirilen runeler belirli bir rotasyonu kaldırdıgı için oda ne acıksa vur olmuş hemen hemen. niye paladine böyle zorlama bişey yapmıslar anlamıs degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 14 Ekim 2010; 10:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Tankların aggrroooo sorunu ne yaaaa....

bende dikkat ettim warrior um aggro tutamıyor, acaba bende mi bi sakatlık var diye düşünüyordum.

2- Shaman=Overpower durumda

3-Hunter=Bm dışında bitmiş sanırım focus olayı iyi olmamış rotasyonlar değişmiş

4-Mage=Arcane oyunu kapattırır adama.Stun lock gelmiş nerdeyse. (fire a nerf gelcekmiş)

5-Rogue=Ambush sennen goroshi olmuş resmen (narutocular bilir)

6-Druid=Moonkin adamı gömüyor yere starfire ile

Bu classları deneyebildim su anlık arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Frost DK hoş fakat asıl detay 1 ay sonrasında çıkacak fakat hoşuma gitti benim .

Frost 2H DK denedim dün. Dummyde çalıştım biraz, raid yapamadım ama ilk izlenimlerim DKnın dpsi artmış durumda. Rotasyonu sıkıntı, alışasıya biraz zaman geçicek. Runelar haste ile ilişkili sanırım ve yeni rune mekaniği implement edilmiş durumda. Haste imiz muhtemelen devamlı değişeceğinden artık rotasyon denen kavramda uzak DKlar, diseaseleri koy ne açılırsa onu vur moduna gelmiş Strengthten sonra en iyi stat haste olmuş. Bütün ArP itemlar haste e dönmüş zaten güzel olmuş.

Dk nın dps si nasıl artmış?yama gelmeden önce bloodda yaptığım şimdi yarısını biraz geçiyorum.frost ve diğer talentimi denesem sizce onların dps si nasıl omuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: derebent

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Dk nın dps si nasıl artmış?yama gelmeden önce bloodda yaptığım şimdi yarısını biraz geçiyorum.frost ve diğer talentimi denesem sizce onların dps si nasıl omuş?

Blood tank iyi olmuş diye duydum...

• Bunlar 7 aralıkta çıkarsa çıkarsa ............. neyse ağzımı bozmıcam. Bu kadar hatanın olduğu patchle bırlıkte nasıl cata gelcek anlamdm. Official forumlarda yüzlerce sayfa şikayet konuları açılmış.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.