Şimdi Ara

Passat Tavan İzolasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
5
Favori
28.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba diğer markalar, NASA dan özel ithal ettirilmiş karton mu koyuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım neyin kafaswını yaşıyorsunuz siz ya orta travesrs dediğiniz parça bu ya sizde var ya bendePassat Tavan İzolasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

arkadaşım neyin kafaswını yaşıyorsunuz siz ya orta travesrs dediğiniz parça bu ya sizde var ya bendePassat Tavan İzolasyonu

Orta travers mi dedim ben tavan travers tkv diye geciyor o madde

• Bu inandırıcı bir durum değil hangi firma tavana koli kartonu koyar bunun bir gün ortaya çıkacağını bilerek, haydi koydu diyelim boyle bildiğin karton kağıdı olduğu gibi koymaz biraz allar pullar orjinal bir şeye benzetir öyle koyar. Şahsen ben inanmıyorum bu malzeme zamanla nemle birlikte orada erir koku yapar Torosta bile tavan döşemesinde sünger ve elyaf vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

arkadaşım neyin kafaswını yaşıyorsunuz siz ya orta travesrs dediğiniz parça bu ya sizde var ya bendePassat Tavan İzolasyonu

Orta travers mi dedim ben tavan travers tkv diye geciyor o madde

Tavan Travers Takviyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

diğer araçlarda durum ne acaba?

Şuan meg4 ü nasıl merak ediyorum bilemezsin. Ben kalite yerlerde derken , 1 tl lik elektrik bantlarıyla elektrik tesisatları çekilmiş derken millet beni topa tutuyordu ki gözümle gördüğüm resmi olan durumlardı hepsi...

• Kalite ama karton

Natural kraft

Çift dopel

@esmerce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanlardaki samruflu dedikleri bu herhalde.

• Normalde tavan ve altındaki braketlerin arasına titreşimi azaltmak ve boşluğu doldurmak için bir madde sıkılır. Araç fırına girince köpük gibi sertleşir. Karton tam sanayi ustaları tarzı uydururuzcu olmuş. Kartonda koku riskide vardır aslında. Çok ilginç bir durum.

• İlginç su aldığı zaman büyük risk

• Cam tavanlılar kartonsuzmu yani ?

• Talisman oldu talaşman

• İyi de karton kullanılamaz diye bir şey yok ki. O kartonun kullanım amacı ve dayanımı önemli. Ne kartonlar var bilmem kaç kPa patlatma basıncı dayanımı olan. Ha tabi sizler genelde plastik yumuşak olunca kaliteli sert olunca dandik dediğiniz için normal bunu düşünmeniz.

• Pazar algisi dusunulmeden uretilmis bir cozum.. NVH isterlerini karsilamis olabilir ancak bunu goren insanlarin ne dusunecegini de dusunmeleri gerekirdi

• yumurta kolisi olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum vallahi koydun neden komple kaplamıyor tavanıda sadece bi kısmında var.Bunu koyması normal diyelim kullanılmış karton koymazlar heralde.Sunroof olan modeller ne oluyor onlara karton yokmu hem Şaka bi yanda bunda bi iş var o karton hava durumuna göre nemledir tavanda iz yapar aklı başında kimse oraya karton koymaz

2016da bunu koyan 2005 model aracımda kimbilir ne oyunlar oynamıştır.Gerçi tavan döşemesi ilk defa sökülen laguna gördüm bi sıkıntı yoktu ama işkillendim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 26 Eylül 2017; 20:12:9 >

• ne bekliyordunuz ki, millet boşuna mı passat alıyor, boşuna ağlamayın forumda kağıt üzerinde talisman iyi göstermeye çalışır millet ama gerçek piyasada herkes passat alır, 10 katı fark var arada

EYLÜL 2017 SATIŞLAR
    PASSAT 14.957 adet
    TALISMAN 1.447 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 27 Eylül 2017; 19:57:29 >
  • Adamlar kullanipabilecek en hafif malzemeyi secmisler helal olsun

• Preminyuma bak sen

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam Passat onaylı dolandırıcı zaten (Emisyon olayı)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.