Şimdi Ara

Passat Tavan İzolasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
5
Favori
28.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavanda titreşimi(gürültü olmaması için) engellemek için bir çözüm tabi bu .Ama kaliteli malzeme neden seçilmemiş..Sunroof lularda yok mu diyenler olmuş.Tabi ki cam olan kısımda olmaz.Cam gibi esnek olmayan maddeler titreşim(gürültü) hemen hiç yapmaz da ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstelik bu karton yıllar geçtikçe havadaki nemden ,buhardan etkilenmez mi.?Plastik elyaf,pütür,ses izolasyon malzemeleri gibi neme suya dayanıklı malzeme kullanılması gerekirdi.

• ne arge yapmışlardır bunun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon--

Üstelik bu karton yıllar geçtikçe havadaki nemden ,buhardan etkilenmez mi.?Plastik elyaf,pütür,ses izolasyon malzemeleri gibi neme suya dayanıklı malzeme kullanılması gerekirdi.

Biz oluklu mukavva işindeyiz acayip etkilenir hemde.Tavanda iz yapar tavan döşemesinin sarkmasına yol açar.Bunda bi iş var kimse oraya o kartonu koymaz montajda çalışan bi eleman işgüzarlık yapmışta olabilir

• Sa

Ka

Dir.

Sa

Ka

• Ben pek inanmadım.Var bu işte birşeyler.

• talisman in üretim yeri neresi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım harikası

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

talisman in üretim yeri neresi?

Fransa

• ya renoyu inceliyip buraya yazdığımda iyi değil diye, arka koltuk yapamamışlar almayın diye bağırdık,, ee şimdi ne oldu gevenler , dö piyer karton talismanla mutlumusunuz,,

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Aklı başında adamın hali başka hakkaten. Renault kuulanıcısı değilim, fan da değilim. Aracın muadıllerının aynı bolgede ne kullandıgını bılmeden bu baslık asgarı duzeyde dahı anlam ıfade etmıyor. Saglam bılgıyle dıgerlerı ne yapıyor orda onu bı bılelım de sonra hep beraber saydırırız Renault'a degil mi?
  • geçenlerde bir sitede görmüstüm haklılar beyler korede sm6 adı altında bile izalosyon ve yalıtım hakkında videoları var..Biz bunları belirtince kızıyordular bize...Alın güle güle binin karton talismana....Ositeyi bulunca atacağım buraya..Bu haberde de eksiklik yok.
  • Resimler tamamen gerçek , araç şuan sökük durumda isteyen gelip görebilir

• kaneruslu K kullanıcısına yanıt
    Mümkünse aracın tavan döşemesinin özellikle kalınlığını gösterecek şekilde fotoğrafını çekebilir misiniz?

• Yarın detaylı paylaşırım

• Bune lan bildiğin karton koymuşlar. Acaba yurt dışında satılanlarda mı böyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 26 Eylül 2017; 21:27:38 >
  • Forumumuzun renault savunucusu herşeye renault öneren arkadaşımızda konuya bekleniyor hani.

• Parça referans kodu ile google sonucu

Passat Tavan İzolasyonuferans

Passat Tavan İzolasyonu

• Renault, büyüksün!

• Kartondan araba dedikleri bu olsa gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.