< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O karton oyle siradan degil ,titresimi azaltmak icin gelisitirilmis teknoloji urunu ..saka saka bildigin bim market kartonu bu
![]() |
Ulan bari kartontan çalmasaydınız. Onu bile yarım yarım koymuşlar.
|
Yangın standartlarına uygunsa bir sakınca görmüyorum. Ancak bildiğimiz karton ise, hiçbir yangın standardına uymayacağına kalıbımı basarım. Bu durumda araçta orjinalden bu şekilde bir malzeme olamaz.
Bunu fotoğraflayan arkadaş hayrına kartona çakmak tutsun. Bildiğin karton gibi lakkadanak yanıyorsa ya bu üretimden böyle değil, ya da Renault çok büyük bir güvenlik ihlali yapıyor. Çakmağı tuttuğunda zor yanıyorsa (ki sanmıyorum), o zaman mesele ne? Tavan için bir standart yoktur belki desem, o da mümkün değil. Tavanda elektrik hattı var. O bölgede aşırı ısı bunu tutuşturabilir. Hadi de ki bunun uygulandığı bölgede risk yok, gene de standarda uygun olması gerekir diye düşünüyorum. Bana sanki ya bu malzeme bildiğimiz karton değil, ya da orijinalden böyle değil gibi geliyor. Eğer gerçekten orjinal parça böyle ise absürt-komik. Hafif ve kendinden yapışkanlı yalıtım malzemeleri pahalı değil. Yanmaz elyaf pofidik şilteler var. Modern Japon arabaları yol sesini bunlarla kesti de yol sesi açısından Avrupa araçlarına denkleşti. --------- Not: Hemen artizlenmeyin, Subaru Legacy aracım 1 yaşında iken aracı kendim söküp bagaja ve kapılara SQ ses sisteminin bir parçası olarak yalıtım yapmış biriyim. Çok kaliteli sandığınız yalıtım malzemelerinin bir işe yaramayabileceği, işe yaramaz sandığınız bir malzemenin ise çok işe yarayabileceğini net olarak söyleyebilirim. Not2: tavan gibi ters uygulama bölgelerinde ağır yalıtım malzemeleri kullanılamıyor. Sıcak + yer çekimi malzemenin zamanla düşmesine sebep oluyor. O yüzden tavan uygulamalarında hafif malzeme şart. Ama karton be abicim yahu!? Yumurta paketi kullansaydın? ![]() ---------- Özet: İş görüyorsa, standartlara uygunsa, güvenlik sorunu yaratmıyorsa bir sakınca görmüyorum. Ancak gene de komik. Gereksiz. Çok düşük bir maliyet ile bu iş çok daha iyi yapılabilir. |
Amaç ne acaba titreşimi engellemek mi ses-ısı yalıtımı mı? Yahut tavanın şekil bütünlüğünü korumak mı?
Şu forumda megane 2’de çektiğim çileleri yazınca fanboylar gelip yok Renault eskisi gibi değil, kullanmadan konuşuyorsun diye başlamışlardı. Eskiden yine temas ettiğin parçalar güzel yapılı olup altyapısı dökülürdü renault’un. Şimdi düzgün bir markadan 10.000 az vereceksin diye hem böyle altyapısı zayıf hem de muhatap olduğun parçaların kütür kütür rezil parçalar olduğu araçları satıyorlar, eskiden kötüydü artık daha da kötü. 1.5 dci az yakıyor diye gelen olacak da yaşadığım hararet sorununu ve çözüm bulamayan servisi de ben bilirim, nereden tutsan elinde kalıyor markada. Bakalım 4-5 aya cam motoru da bozulur o talismanın kapı içini de görürüz orada ne var acaba? |
peki vw caddy in bir zamanlar arka kapak tavan ve bagaj kapağındaki kontraplak kaplama sı için yorumlarınız nedir acaba
bir tahta türü bilmeyenler için.oda yangın yönetmeliğinden geçermi. konu renoyu vurun öldürün sağ çıkmasın yığın psikolojisine dönüşmüş.. tamam kalitesizliğe vurun açığa çıkarın ama vw kalitesizliği ve sahtekarlıklarında ölü taklidi veya umursamazı oynamayın. konunun amacı renoya sabote buna gerek yok zaten ülkemizde ve dünyada renonun durumu ortada,bordo şarabı kalitesini yakalamaları çok zor. 3 veya 4 yıl süreyle sürekli model değiştirip,parçaları üretmeyerek zaten kendi kendini bitiriyor. |
ne bekliyordunuz ki, millet boşuna mı passat alıyor, boşuna ağlamayın forumda kağıt üzerinde talisman iyi göstermeye çalışır millet ama gerçek piyasada herkes passat alır, 10 katı fark var arada
EYLÜL 2017 SATIŞLAR PASSAT 14.957 adet TALISMAN 1.447 adet |
bence passat tavanında karton var diye ayrı bir konu açın. VAG cılar ne diyecek merak ediyorum
![]() |
Talismandan bu çıkıyorsa benim megane 2 den ne çıkacağını görmek duymak istemiyorum. Bim poşeti çıkmasa bari.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Eylül 2017; 15:33:53 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|