Şimdi Ara

Passat Tavan İzolasyonu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
5
Favori
28.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Aynen üretim maliyetleri açıklansa misal 2017 corolla 1.33 life fabrika maliyeti 17.500tlydi. Satışı 62binTL. Dolusu yaklaşık 20 olması lazım satışı da 100bin TL civarı.

17 bin euro arac diyelim 5 bin euro maas alan orta halli bir avrupali 3.5 maasiyla bu araci aliyor demektir.

Bizde orta halli dediginiz ogretmen 3.5 maas aliyor diyelim.

100 bin tl arac ise demekki iii

3 bin yil sonra pisikleti aliyoruz demektir. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşılacak bir olay, yaklaşık olarak 13 senedir otomotiv sektörü içerisindeyim. Sigorta Eksperi yanında çalışıyorum, şu ana kadar böyle bir olay ile karşılaşmadım. Görünce çok şaşırdığımı söyleyebilirim.

Bir sürü para veriyorsunuz ve aracınızın tavanında yalıtım maksadı ile kullanılan bir malzemenin karton olduğunu öğreniyorsunuz, oturup ağlar mısın yoksa otomotiv sektörünün geldiği noktaya güler misin?

Söz konusu yalıtım malzemesinin farklı bir karton olduğunu düşünmek istiyorum. Üretimi aşamasında farklı bir özellik getirmesi gerekir.

Şuan Fiat aracım var tavan kısmında ne var merak ediyorum, en yakın zamanda yetkili servise giderek tavanı hasarlı bir aracın döşemesini söküp bakacağım.. Gelişmeleri size bildiririm.
  • tüm markalar gözle görülen kısımları güzel fiyakalı yapar ama ayrıntılarında uyduruk şeyler olur.
    talismanların hepsi böyleyse iğrenç. yoksa üretimde sıkıntılı olan yerleri geçiştirmek için işçiler mi koymuşlardır. banta gelen her arabanın kapatılacak kusurları olunca kenara ayırmayacaklarına göre bir şekilde kamufle ediyorlardır.
  • Mercedese Bakın birde ;)https://youtu.be/IA5f9D2el0E?t=4m46s
  • Yeni birşeymiş gibi yazmaya gerek yok. 1 2 gün önce mercedes konusunda da gördüm aynı kartonu. Yani genel olarak yapilan birşey. Konu renault olunca nasıl da üşüşmüş millet.

• Bu fiyata karton dahil mi.
    Passat Tavan İzolasyonu

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.