Şimdi Ara

park halindeki aracıma geri geri giden bir bayan çarptı, hasar 400milyon :( öneriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk bakışta problem ufak görünüyor ancak öyle denk getirmiş ki 2 kapıya birden zarar vermiş, bugün servise gittik ve 2 kapı düzeltme + boya + vernik 407 milyon masraf çıkardılar. ayrıca tam kaynak yerine denk geldiği için içerden çekiç veya benzeri bir şeyle müdahale edilemiyo dolayısıyla vakum yapılması şart, e vakumda da boya sökülüyor metalik boya olduğu için de komple boyaya gircek kapılar.

açıkçası dışardan ufak görünen hasar için iki kapıyı birden boyaya sokmak istemiyorum :( ama kadın da zararımı yani 400 milyonu elden ödemeye yanaşmıyor. eğer boyatacaksanız rapor tutalım kaskomdan çekin diyor.

şimdi ben bu kadına durumu izah edemiyorum,

1. si 400ü elden ödemeye yanaşmıyor.
    2. si 400 istiyorsanız kaskomdan çekin boyatın diyor, tmm güzel de ben o 2 kapıyı birden boyaya sokarsam benim aracım bu sefer 1 milyar değer kaybediyor.

ben bunu anlatamıyorum ... ne yapayım, bişey söyleyin, delirecem, durduk yerde başımıza gelene bak ...

tır geçecek yerden geçemeyen insanlara ehliyet vemesinler yahu, yok böle bişey ....

• madem inat ediyor kaskoya kayıt yaptır bence..
    şuanki fotolarını çekersen iyi olur bence..
    ilerde satarken neden boyandı diye bir kanıtın olur elinde ve aşırı bir değer kaybını önlersin diye düşünüyorum..

geçmiş olsun daha büyüklerini görmeyiz umarım
  • Polis çağırıp kaza tutanağı tutturacaksınız. Kadına da bir güzel ceza yazacak polisler. Kadının sigortası hasarınızı karşılayacak, aracınızın değer kaybını sineye çekeceksiniz.
  • valla su ehlıyetr verme ısını bıraz cıddıye alsalar ıyı olcak
    o kadar cok kazma var kı trafıkte
  • Benim tampona da bayanın teki hafiften çarpmıştı. Sonra ödeştik.
  • ohowww oda bişeymi kadının biri trafikte arabayı geriye kaçırıp benim tamponumu yakmıştı egzozuyla sağolsun istifini bozmadanda bekledi...eritti tamponumu

kadınlara araba vermemek lazım

çünkü harbiden beceriksizler
  • Geçmiş olsun, Aslında trafik raporu tuttur. Fotoğraflarını detaylı çek ve sakla. Kasko yaptırsın. Eğer ilerde elden satarsan arabanı fotoğraflarını gösterdiğinde çok değer kaybı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yau benim ön tampona da biri sürtmüş , büyük ihtimalle bayandır Görsem belki bi yolunu bulur hallederdik

Sana da gecmiş olsun dostum kafana takma , kaskodan yaptır.
  • Geçmiş olsun kardeş...
    Sadece kadınlar değil geçende cevahir in orda arkadaşa verdim arabayı bir araba yolu kesti parktan çıkmak için bizim arkadaşta durdu bekliyoruz adam geri geri çıkıyor ama gelişi var vuracağı belli hemen arkadaşı uyardım bu adam vuracak dikkat et dedim arkadaşta kornaya basıcağına sellektör yaktı ohhhhhhoo adam uyuyo geldi çatttt diye vurdu bize hemen indim adamı dövücektim nerdeyse göz göre göre geldi vurdu hiç yok yere allahtan hiçbişi yoktu arabada yoksa adama girişicektim çünkü çok hatalı geri geri geliyor arkasına bakmıyor bide abi kaç yaşında adamsın nasıl böyle kullanıyosun diye çıkıştım adam bana utanmadan yaa telefonla konuşuyodum kusura bakma dedi yüzsüz yüzsüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Yau benim ön tampona da biri sürtmüş , büyük ihtimalle bayandır Görsem belki bi yolunu bulur hallederdik

Sana da gecmiş olsun dostum kafana takma , kaskodan yaptır.

Kardeş yine mi? Sende ya da arabada var bir talihsizlik ama.. Geçmiş olsun.

Konuya gelince, kadın parayı neden cebinden versin ki? Zaten para vermemek için kasko yaptırmıyor mu? Cebinden para vermesi bana da biraz mantıksız geliyor. Kaldı ki bayan zaten itiraz etmemiş kaskomdan parayı alalım diyor. Daha fazlasına gerek olmaması gerek. Geçmiş olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Benim tampona da bayanın teki hafiften çarpmıştı. Sonra ödeştik.

Merak ettim şimdi nasıl ödeştiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

2. si 400 istiyorsanız kaskomdan çekin boyatın diyor, tmm güzel de ben o 2 kapıyı birden boyaya sokarsam benim aracım bu sefer 1 milyar değer kaybediyor.

ben bunu anlatamıyorum ... ne yapayım, bişey söyleyin, delirecem, durduk yerde başımıza gelene bak ...

tır geçecek yerden geçemeyen insanlara ehliyet vemesinler yahu, yok böle bişey ....

geçmiş olsun da ben mevzuyu anlamadım. diyorsunuz ki, kadın elden ödemeye yanaşmıyor. kaskodan çekersek de bu sefer aracım 1 milyar değer kaybına uğrayacak. yani iki maddeyi birbirine alternatifmiş gibi sunmuşsunuz. yani elden öderse sorun yok ama kaskodan ödenirse iki kapıyı komple boyayacaklar değer kaybı olacak demişsiniz. peki elden ödeyince nasıl bi işlem yapılacak? aynı işlem yapılacaksa zaten aynı değer kaybı söz konusu o zaman niye elden diye ısrar ediyorsunuz. kasko ödesin tabi ki...

• Yazık yav, insanın içi gidiyor... Çok geçmiş olsun. Al bakalım işte, dertsiz başa dert!

Mecbur boyatacaksın. Belki değer kaybı diye mahkemeye versen bişey kopartabilirsin ama sanmıyorum.

Valla bayanlardan uzak duracaksın, öyle yakınına falan parketmeyeceksin. Baktın yakınındaki aracı sürücüsü bayan heme ordan uzaklaşacaksın. Arka sokağa parkedeceksin.

Değer kaybına çözüm yok, araç boyanınca mecbur değer kaybedecek... Hele hele metalik boyada dahada belli olacak...

Hakikaten yav , dimi ya, bide boya metalik boya olayı var, gerçektende gıcık olay seninkisi... Şimdi o bayana lafda anlatamassın. Anlamaz ki...

Tekrar geçmiş olsun, mecbur boya olacak anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 9 Ocak 2007; 13:29:59 >
  • Benımde balşıma geldı gerı gerı gelen çop arabası tampona ve arka çamurluga sürttü park halindeyken aracım. Boya oldu serviste ama tutmadı melet ustelık 7 ay olmuştu alalı hala öle suruyorum gördukcede kalayı basıyorum eskisi gibi olmuyor malesef bir ton farkı oluyor. Tek seçenek tum o yuzeydekı parçaların vcernıgını alıp boyaları eşitleyip tekrar vernık atmak o zaman sırıtma olmuyor ama saatarken tumu boyanmış dıyıp çok fıyat kırarlar dıye yaptıramyorum ınanmaz kımse ınansada fıyat kesın kırar.Ama yaptıracam sanırım düşerse düşsün fıyat böyle gördukce fıtıl oluyorum. Autokıng nasıl boyuyor acaba ton farkı olurmukıne. Zaten 2 3 senelık se kesın yıne olur bu sefer gunes otekılerın rengını aldıgı ıcın yenı yapılan daha parlak durur en ıysı toptan sokmak o yuzeyı.Ben zonguldaktayım bızım burada sanayıde tum ustalar o yuzeyın tamamına gırıyor sırıtma olmasın dıye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aya

quote:

geçmiş olsun da ben mevzuyu anlamadım. diyorsunuz ki, kadın elden ödemeye yanaşmıyor. kaskodan çekersek de bu sefer aracım 1 milyar değer kaybına uğrayacak. yani iki maddeyi birbirine alternatifmiş gibi sunmuşsunuz. yani elden öderse sorun yok ama kaskodan ödenirse iki kapıyı komple boyayacaklar değer kaybı olacak demişsiniz. peki elden ödeyince nasıl bi işlem yapılacak? aynı işlem yapılacaksa zaten aynı değer kaybı söz konusu o zaman niye elden diye ısrar ediyorsunuz. kasko ödesin tabi ki...

açıklayayım arkadaşım, ben aracımı boyatmak istemiyorum, hele 2 kapıyı birden hiç istemiyorum, ama kadının da verdiği hasarı tazmin etmesi gerekir diye düşünüyorum. yani bu kadar kolay olmamalı aa çarptım afedersiniz buyrun 150milyon bay bay olmamalı...

ufak görülebilir hasar ama 2 kapı birden boyaya girdiği zaman 2-3 sene sonra satarken bunu alıcıya anlatamazsınız ... hadi 1 kapıyı anlatırsın da 2 kapıyı zor.

kadın minimum dokunuşla maximum hasar vermekte usta anlıycağınız. tam da dikişe geldi içerden müdahale edemiyorlar :(

kaskoda çekme mevzusuda şöyle, kaskodan şahsa ödeme yapmıyor direk servise ödeme yapıyor, yani kaskodan paranızı alabilmem için aracı boyaya sokmam gerekiyor.

• öncelikle geçmiş olsun.
    her zaman olduğu gibi nerede ve nasıl olursa olsun eğer bir yerde bayan varsa orada sorun çıkma olasılığı birden tavan yapıyor. trafiktede kazasız günlerde şükretmekten başka yapılabilecek fazla birşey kalmıyor. malesef yeteneksiz ve kabiliyetsiz insanlarla aynı koşullarda, eşit kurallarla, aynı yolları paylaşmak zorunda kalıyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aya

quote:

arkadaş, kadın masrafımı ödesin ama ben tamir ettirmeyeyim ki satarken başım ağrımasın, olmadı satarken 400 lira altına satarım diyor, özet olarak.

• Anladık ama kimse para vermez sanırım kaskosunun bozulmasını göze almış hatun zaten.Hem kaskodan alınmıyorkı, önce trafık sigortasından kesilir eğer trafık sigortasını aşan miktar olursaki bu 6 milyar civarı o zaman geri kalan kaskodan alınır. Yani hatunun trafik sigortasından para alınır. Opel servisinde uzun uzun anlatmıştı sigortacı. Kazalarda ödemesi gerekenin önce trafik sigortasından alınıyor kaskoyu bozdunmu hasarsızlık ındırımı alamıyorsun oda yaklasık 200 yapıyor zaten trafık sigortasının kendısı 140 kagıt.O yuzden ondaki artış çok olmuyor ordan para alınıyor. Çzellikle kaskodan alınsın dendıgınde belki alırlar. Boktan işler gelip bulur işte böle durup dururken.
  • bayanlar kızmasan ama durup dururken bir bayan bana geri geri geldi ve vurdu hemde kaçtı tabi yakaladım bizim mercedes 200 kadınınki murat 131 evet 7 yıl önce başıma geldi ondan sonra trafikte bayan gördümmü tereddütlü giderim
  • haftasonu tatili
    quote:

Orjinalden alıntı: ratatatatatata

quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Benim tampona da bayanın teki hafiften çarpmıştı. Sonra ödeştik.

Merak ettim şimdi nasıl ödeştiniz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.