Bulabildiğim en büyük palamut ile yapıyorum ..Torige kadar büyümesini beklerken bazan ya fiyat artıyor yada sezonu geçiyor ..kısmet artık bakalım balığın durumuna göre konuyu takipteyiz :-) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Palamut fırsatları .. (3. sayfa)
-
-
Ağzının tedını biliyorsun hocam bu saydıkların tam ızgara balığı enfes olurlar gerçekten. Palamut biraz fiyatından dolayı tercih ediliyor yoksa lüferin de sezonu hem de palamuta 10 basar ama gel gör ki kilosu 230₺ civarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 21 Eylül 2022; 11:54:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metro market palamut fiyatı bilen var mı
-
Hocam hangi il
-
Dostlar bu gece İstanbul Gürpinar balik halinden bir kasa palamut aldim. Fiyatlar malum boyuta gore degisiyor. 4lü, 5li,...7li,9lu şeklinde satiliyor yani bir kasada 4 çift var veya işte 7li ise bir kasada 7 çift var.
Fiyatlara gelecek olursak 7li denilen baliklarin çifti 45lira.
Ben 4lü aldim yani bir kasada 4 çift balik var. Çifti 70lira.
Eve gelip tarttim. 8tane balik 7kg geldi. ( İrilik hesabini yapmaniz için)
Gürpinar balik halinde fiyatlar buşekildeydi bu gece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugun öğlen Ankara etlik metro markete gittim. 700-800 gr palamutların tanesi 45 liraydı. Benimle aynı anda fiyatlara bakan bir çift vardı onlarda e bunlar ucuz değilki nasıl fiyat bu diye kızıyorlardı :)
-
Bence palamut çok yağlanmadan daha güzel, yağlanınca çok ağır oluyor yenmiyor ızgara bile olsa. bu arada palamutu dilim dilim yapıp süt kekik sarmısak zeytinyağı ile marine edip sonradan pişirin çok fark ediyor.
-
bursa metro yada carrefour larda varmı ?
-
Gece mi gitmeli
Beylikdüzünde oturuyorum orayı çok duydum ama kasa ile alamam diye gitmiyordum
4 çift fena değil alınabilir. Saat kaçta orda olmalı? Sabaha biter mi? Hafta sonu gitsel olabilir mi mesela cumartesi sabah malum hafta içi işe gidiyoruz
-
walla orda oturuyorum cem evinin ora mı ece market mi ankara fırını mı
-
Olay oldukca kolay aslinda. Gece 2:30 a alarm kurup uyanin. 03:00-06:00 arasi halin hareketli saatleri. Bu saat diliminde orda olun. Aracinizi hale girmeden yol kenarina birakin. Yaninizda kasa ile tasirken uzerinize su akmasin diye saglam poşet goturun. Yerles islak, bez ayakkabiyla gitmeyin. Hepsi bukadar :) Haftaici haftasonu farketmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anadolu yakasında var mı?
-
hafta sonu migrosda kampanya varmış 800-900 gr palamutu 20tlden aldık ..2 kişi 1 palamutu anca yedik.
-
komşuyuz galiba, Karlıktepe.
-
tane 30 lira, 900 gr, yer yalova balık pazarı.
-
Ankara Gimsa Markette küçük-orta boy 16.90 büyüklerin fiyatı farklı idi
-
Neomarin Pendik CarrefourSA fiyat uygun yazmıştı bir arkadaşımız ,bugün uğradım küçük boylar 19.90tl ,büyük boylar 39 TL...
Edit : balıklar çok küçüktü ..almadım ..büyük boy yazmışlar ama orta boydu ..küçük dedigim de limit altı olabilir tutulması ,satılması yasak olan boy ..yazık ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 21 Eylül 2022; 18:53:43 >
Ah ulan ah! Canım ülkem ne hale geldi palamut fırsatı paylaşılıyor artık. 😔
Bursa Nilüfer Migrosta 400 gr Palamut 32 TL, 800-900 gr Palamut 63 TL idi
Bu kadar fark olmamalı. Migros içindeki balık firmaları kendi bağımsız fiyatlarını koyuyorlar sanırım
-
Balık hafızalı bu millete müstehak bunlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X