PEGASUS YAZ AYLARI İÇİN YURT DIŞI 9EURO+KDV
2023 Yaz Sezonu Biletlerim Sadece BolBollulara Satışta
20 Ekim’e kadar alacağın 26 Mart – 28 Ekim 2023 uçuş tarihli yurt dışı biletlerim sadece BolBolllulara özel 9€+vergilerle satışta! Flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, sadece 200.000 koltukla geçerli bu fırsatı kaçırma!
Uçuş Tarihi : 26 Mart 2023 / 28 Ekim 2023
Vizesi olanlar kaçırmasın. Vizesi olmayanlar için bir şey diyemem. Seneye bu paraya uçağı anca bannakla gösterebilirsiniz.
D&R 150TL Alışverişe 30TL indirim kuponu
Merhaba arkadaşlar,
150TL/30TL indirim sağlayan kupon bilgileri paylaşacağım.
- Sadece mağazada geçerli ve D&R kartlı alışverişlerde kullanılabilir.
- 150TL ve üzeri ve sadece kitap kırtasiye kategorilerindeki alışverişlerde geçerlidir.
- Eylül sonuna kadar kullanmanız gerekir.
- Kupon kodlarını pm den dileyene vereceğim. Sınırlı sayıda var mesajlara geç donebilirim
Kupon kodlarını satan / farklı menfaatler elde edeni gözlemlersem hızlıca kodu başkasına paylaşacağım bu sayede satan sıkıntı yaşar diye düşünüyorum. Maksadımız aile ekonomisine okul açılışında destek olmak . Bunun için zaman harcıyoruz.
Merhaba. Bu telefonu babam için epeydir bakıyordum fiyat hep pahalıydı. Son zamanlar artık hiç kimse de satmiyordu. Bakmaktan vazgeçmiştim açıkçası. Şimdi hepsi burada firmasında gördüm 399TL. Bir hinlik var mıdır acaba sizce ? Telefonu bilen eden varsa da önerir mi ?
https://www.hepsiburada.com/nokia-3310-nokia-turkiye-garantili-pm-HB0000063SVH
GRATİS 22-27 AĞUSTOS %50 INDIRIM
|
Konu Silinsin Lütfen
|
microsoft hesabı guvenlik kodunu kabul etmiyor
|
Samsung UE-32H5070 899TL
|
AÖF MEZUNLARI MEZUN OLDUKTAN SONRA NE YAPACAK?
|
|
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.882
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 39.516 (Bu ay: 617)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.201 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar