I

Teğmen
03 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 83 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhabadaha önce kullandığım bir programdı şimdi lazım oldu indirdim fakat böyle hata veriyor. Biraz araştırdım ancak çözüme ulaşamadım. Setup dosyasındandır deyip farklı yerlerden denedim sonuç yine aynı, yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar soru biraz garip gelebilir, durum şöyle arkadaşım yeni bir eve taşındı internet bağlatacaktı ve modeme ihtiyacı oldu bende de fazladan daha önce ttnetin verdiği zyxel vmg3312-b10b modemi kendisine verdim, aynı modemi ben kullanırken 100 mbps pakette speedtest de wifida max 60 mbpsleri ethernet takılı 94 mbps görebildim . Arkadaşın yeni evinde internet hattı olmadığı için türknet ekipleri aşağıdaki kutudan eve cat5e kablo çekip kablonun ucuna rj11 çakmışlar ve o modem şu an wifi da 90 mbps hız veriyor bu nasıl mümkün olabiliyor ?

hali hazırda bende yine ttnetin verdiği huawei hg630a modem kullanıyorum ve wifida max 60 görebildim.

4 yıldır Türk Telekomun verdiği Huawei Hg630a kullanıyorum ama wifi tarafından sıkıntı çekmeye başladım sürekli kopma ve hız konusunda rahatsızım, 330 liraya kadar bütçem var 150 m2 lik evde toplamda 6 cihaz(4 telefon,1 laptop ve nadirde olsa tv) bağlanacak iİnternet kullanımı youtube(özellikle hd video izlerken donmasın),periscope vs buna uygun modem arıyorum ama kafam karışık;
Asus N17u
Asus N16
TP-LINK ARCHER VR400
Airties Air 5760

arasından archer vr400 ile asus n17u beğendim
listeden veya başka önereceğiniz modem nedir?
makine müh. 2.sınıfım bu dönem görmeye başladık autocadi
internetten araştırıdığım kadarı ile öğrenciler autocad i 3 yıl süre ile kullanabiliyor bu öğrenci lisansı ile indirme sitelerinde olan full sürüm ile farkı var mı
öğrenci lisansında herhangi bir kısıtlama varmı kısaca
Merhaba arkadaşlar elimde note 4 var basima gelenleri anlatmak istiyorum
telefonu arka kamera odaklamıyor ve bataryası az gidiyor diye servise verdim serviste işlemleri tamamlandı diye mesaj geldi gittim aldım batarya değişimi olmuş kamerada ki sorunum devam ediyor servisten çıkmadan 2. Kez kamera odaklamıyor diye verdim verirken de 1. Servisi kapatip 2. Kayıt açtı her neyse 2-3 gün sonra mesaj geldi gittim aldım sorun bulamadık dediler aldım orda hemen test ettim odakladi telefon tamam dedim çıktım aradan 1 ay sonra telefon bir odakliyor bir odaklamıyor birde telefonda şebeke sorunu oldu kullandığım türk Telekom hattında sıkıntı oluyordu şebeke az çekiyordu çekse gösterse bile ne İnternete giriyor ne SMS atıyor nede arama yapıyordu ama telde başka hatlar çalışıyor t.telekom u aradım şimdi kartı ile cihaz arasında uyuşmazlık var dediler yeni sim karti alin zaten 8 lira gibi fiyati var dediler bu sirada bozuk oldigunu dusundumuz t.tlekom sim kartı başka cihazlarda çalışıyor evdeki diğer cihazlarda test ettim çalıştı hepsinde bende evin orda turkcell daha iyi çekiyor diye turkcell e geçtim yine aynı sorun servise verdim kamera sorunu ile bazen odakliyor bazen odaklamıyor diye kamera sorunundan 3.kez verisim oluyor böylelikle aradılar 1200 lira para istediler 1000 lira anakart 200 lira kamera diye tabiki Red ettim servisteki cihazımin kabul deki 4 çalışan ile de kavga ettim cihazı yeniden servise aldılar aynı şikayet den kamera sorunu etti 4 aradılar gelin alın diye içini temizledik diye sorunlu diye 1000 lira istedikleri anakart şuanlil düzgün çalışıyor ama kamera aynı arada odaklamiyor arada odakliyor sıkıntı devam ediyor ama asıl olay şu çalışan ön kameram çalışmıyor hiç açmıyor bile ben şimdi ne yapmam lazım direk tüketici mahkemesine gitsem arka kamerayı 4 kez verdim artı serviste ön kamerami bozduklari artı ilk önce para isteyip sonra sorun bulamadıklarınından dolayı ne yapmam lazım
ekranda karıncalanma oluyor bazen kapatıp açılınca düzeliyor bazen düzelmiyor sorun ne olabilir servise verdiğimde garanti kapsamındamı yaparlar yoksa ücretli mi?
msi servise bildiğim kadarı ile servispoint bakıyor ankarada yerleri nerde bilen var mı?

video linki sorun daha net anlaşılırhttps://sendvid.com/pet5df49

laptopdan telefona bir şey atamıyorum telefonu bağladığımda telefonun içindeki klasörleri disk resminde gösteriyor f5 çekince düzeliyor sadece 2 klasördeki o disk resmi gitmiyor
arkadaşlar merhaba a7 2016 var recovery moddan wipe data yaptım cihaz açıldıktan sonra Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın diyor giriş yapmaya çalıştım kabul etmedi laptopdan gmailin şifresini değiştirip denedim olmadı başka mail ile denedim yine olmadı internette yazan başka numaradan arayın çağrı ekranı geldikten sonra şu kodu yazın gibi bir çözüm vardı fakat arıyorum çağrı düşmüyor hat meşgul deyip kapanıyor o ekranda iken sidesync açık karşınıza 3 seçenek gelecek felan deniyor denedim bir şey olmadı yine.Başka bir çözümde Usb ye bir apk dosyası indirip takınca uygulamayı kurup açılması gerekiyor deniyor denedim fakat usb yi takıyorum tepki bile vermedi cihaz en son olarak yazılımı yeniden yükledim fakat sonuç yine ne yapıcam ben çözümü bilen var mı
Silinsin
Autocad solidworks programlarını kasmadan açıcak son çıkan oyunlarida güzel biçimde oynatacak Max 3200 luk tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 310
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.983 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.