merhaba. aracımın şuan 4 adet lastiği Continental 205/55 R16 91V Premiumcontact 6.. Önlerin 2 tanesinin tarihi 2022 arka 2 tanesinin tarihi 2018. Bu nedenle arka 2 taneyi değiştirmek istiyorum yalnız Premiumcontact 6 üretimi durmuş ve artık üretilmiyormus piyasada bulamadım. Onun yerine Continental 205/55 R16 91V EcoContact 6 lastiği var. Arkaya 2 adet premium yerine EcoContact 6 alsam bir sorun olur mu ? Bu şekilde kulanabilirmiyim ?
FOCUS 1.6 DİZEL İÇİN TRİGER SET DEĞİŞİMİ MARKA ÖNERESİ
Merhaba arkadaşlar 2015 1.6 dizeL ford focus aracımın triger setini değiştirmek istiyorum.Malum servis fiyatları çok yüksek bende orjinal ürün alıp ustama değiştirmek istiyorum. İnternett bakdığımda bir kac marka gördüm bunlardan hangisi orjinal ve kaliteli acaba ?? secim konusunda kararsız kaldim yardımcı olursanız sevinirim. en alttaki llinktekide gates markaymıs.
Yeni bölüm oluşturulamadı 0xb6792200
Lenovo ideapad320 laptopta win10 vardı. Win8.1 yüklemek istediğimde resimdeki hatayı aldım. Bilgisayarda d ve e sürücülerimde çok önemli dosyalarım var. Bunları kaybetmeden nasıl format atabilirim. Yükleme olacak diye win10 kurulu bölümü sildim. Yeni bölüm oluşturamıyorum bilgisayarda açılmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok zor durumdayım şuan
ZTE H298A BANT GENİŞLİĞİNİ NASİL AYARLANIR?
merhaba arkadaşlar elimde telekomun verdigi zte h298A modem var 5ghz kaybolmasından dolayı bant degisikligi yapmak istiyorum öyle yapınca sorun cozuluyormu lakin okadaar karısdırdım modemi bir turlu bant degisikligi yapacak segmeyı bulamadım ? Bant degisikligine nerden giriyoruz modem arayuzunde bilen birisi yardımcı olabilirmi acaba ?
|
|
|
|
İTUNES HATASI
|
|
Nerede: Forum ana sayfasına bakıyor.
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.927
İkinci El Bölümü Mesajları: 126
Konularının görüntülenme sayısı: 36.716 (Bu ay: 671)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar