Şarjlı pil ve şarj aleti tavsiyesi
AA, AAA ve D boy şarjlı piller ile bunları sorunsuz şarj edecek cihaz arıyorum tavsiyeniz var mıdır?
Yazlık için uzaktan erişim sağlayabileceğimiz bir kamera sistemi kurmak istiyorum. SD karta kayıt yapacak, internet üzerinden erişim sağlayıp gerek olduğunda kaydı çekebileceğiz ancak yazlığın internet aboneliği yok ve bağlatmak mümkün değil. Yani internet olayını da bir şekilde mobil internet ile çözmemiz gerekiyor. Bu şekil bir sistem önerisi lazım şimdiden teşekkürler.
Springwater aqua love su arıtma cihazı
Ürünü 11 Kasım'da Hepsiburada üzerinden sipariş geçtim, 16 Kasım'da teslim aldım. Kurulum için cihaz üzerinde yazan numarayı aradığımda 3 gün içerisinde servisin geleceğini belirttiler ancak 1 saat sonra aradılar ve adresimin yakınında oldukları için kurulumu hemen yapabileceklerini söylediler, gelip kurdular.
En çekindiğim konu tad mevzusuydu. Normalde brita ve hazır su içiyordum bunlardan çok farklı bir tad olursa içemeyeceğimizi düşündüm, korktuğum başıma gelmedi. Suyun tadı hazır sudan çok da farklı gelmedi bana, rahat bir şekilde içiyorsunuz.
Bardağa doldurduğunuzda başta kireçli gibi beyaz akıyor ancak saniyeler içinde beyazlık geçiyor. Bu durumun suyun mineralli olmasından kaynaklandığını, normal bir durum olduğunu ve zamanla geçeceğini belirttiler.
Cihazın boyutları ölçebildiğim kadarıyla yükseklik: 43,5 genişlik: 25 derinlik: 45 cm.
Cihazla beraber gelen musluk şık ve kullanışlı ancak pek sağlamlık hissi vermiyor. Satıcıya bu durumu söylediğimde musluğun 2 yıl garantili olduğunu söyledi. Umarım bir sorun yaşamayız. Su biraz yavaş akıyor ancak iplik gibi de değil. Bence gayet normal.
Ben en büyük farkı arıtmadan aldığım su ile demlediğim çayda gördüm. Çay musluk suyuna göre çok daha lezzetli ve berrak oldu. Rengi de daha iyi çıkıyor. Eskiye oranla daha az çay atıyorum artık.
Cihazın en büyük özelliği atık su olayı olmaması. Bu zamana kadar arıtma cihazı almamamın nedeni anormal seviyelerdeki su israfıydı. 1 bardak güzel su içeyim diye 5 bardak suyu ziyan etmek büyük bencillik. İnsanlar bu atık suların parasal maliyetini hesaplıyorlar ama yarın parasıyla da içecek su bulamayacağız ve çocuklarımız bize bunun hesabını soracak.
Son olarak cihazdan memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Active Directory Kullanıcılara Kota Koymak
Server 2012 kullanıyoruz. Yapmak istediğim şey, kullanıcılara verilen klasöre kota koyacağım kullanıcı o kotaya gelince klasöre veri atmaya devam edebilecek ancak bilgisayarında sürekli olarak klasörünü temizlemesi gerektiğini bildiren uyarılar çıkacak. Bunun bir yolu var mıdır?
22H2 Güncelleme Sonrası Uzak Masaüstü Sorunu
40 civarı bilgisayara uzak masaüstü yaparak çalışıyoruz. 22H2'ye geçtikten sonra her bağlantıda kullanıcı adı şifre sormaya başladı. Normalde 1 kere girip hatırla deyince bir daha sormuyordu. Şimdi ne yaparsak yapalım her cihaza bağlantıda şifre soruyor. Bununla ilgili çözüm önerisi olan var mıdır?
GittiGidiyor ücret iadesi yapmıyor
Eylül ayında GittiGidiyor üzerinden makine parçası satın aldım. Bu parça makineme olmadığı için kullanmadan iade ettim. Kargo takibinde iadenin gerçekleştiği görülmesine rağmen karşı taraf biz kargoyu teslim almadık diye ücret iadesi yapmadı. Konuyu gg'ye söylediğimde kargoyu başkası teslim almış kargo firmasıyla görüşüp olayı siz çözün dediler. Kargoya tekrar gittim oradaki çalışan arkadaş bana kargonun teslim edildiğini söyledi hatta ekranını bana gösterdi ve abi bizlik durum yok gg'nin çözmesi lazım istersen ekranın fotoğrafını çek dedi. GittiGidiyor topu kargoya atıyor kargo GittiGidiyor'a atıyor. Bu sorun nasıl çözülür?
Exe Dosyası Ağ üzerinden açılıyor yerel diskte açılmıyor
Etki alanına dahil bir bilgisayar ile çalışıyorum. Bir programa ait portable exe dosyasını ağ üzerinde paylaşıma açık bir sunucu üzerinden çalıştırmak istediğimde bilgisayarımda açılıyor. Ancak aynı dosyayı bilgisayarıma veya başka harici bir diske kopyaladığımda kesinlikle çalışmıyor. Başka bilgisayarlarda da çalışmıyor. İşin garibi bazen de hiç sorun olmadan çalışıyor. Bu neden olabilir ve nasıl çözebiliriz?
Evi nasıl ısıtırım?
Alt kat kombi yakmadığı için yerler buz gibi. Bizim kombiyi 55'e kadar çıkardık petekler oldukça sıcak ve içten yalıtım var ama fayda etmiyor. Çözümü var mıdır?
Rampage KB-R206 Mekanik Klavye 249₺
https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r206-rainbow-aydinlatmali-mekanik-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV000017VKGJ?magaza=Nethouse
LPG'de sesli çalışma
2016 model 1.33 Corolla LPG'de fazla sesli ve zırıltılı çalışıyor sorun ne olabilir?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.860
İkinci El Bölümü Mesajları: 126
Konularının görüntülenme sayısı: 21.186 (Bu ay: 248)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 243 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware