Şimdi Ara

Öz güveninizi yükselten bir özelliğiniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun sayesinde kendimi daha öz güvenli hissediyorum dediğiniz bir özelliğiniz var mı?

Örneğin; uzun boylu olmak, yakışıklı olmak, saygı duyulan bir işte çalışmak, zengin olmak vs. gibi.

Öz güveninizi yükselten bir özelliğiniz var mı?

• Esmer olmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    nick-mesaj uyumsuzluğu

• Tanışma sitelerinde günde 100 tane avrat yazardı demek ki var bişeyler de yazıyorlardı evlendik durulduk şimdi evden işe işten eve

• yok sanırım ama belki bisiklet sayılabilir. çünkü pahalı bi karbon yarış bisikletim var. SPD ayakkabıya kadar kask ve takım forması ve bisiklet gözlüğü dahil her türlü bisiklet ekipmanım var. bunları giyip bisiklete çıkınca tam bir yarışçı gibi oluyosun, dönüp bakan oluyo. o zaman bi özgüven artışı oluyo.

birkaç sene önce, yazın öğleden sonra Bağdat caddesinden ara sokaklardan birinden aşağı sallanıp sahile iniyodum, tam sahil yoluna indiğimde önümde kırmızı ışıkta iki tane taş gibi genç kız kendi aralarında konuşuyorlar Migros ne tarafta kalıyo acaba diye, kız arkasını dönüp beni görür görmez "bakar mısınız" dedi ve cümleyi yarıda kesti, iki kız birden 1 saniye beni ve bisikleti süzdüler, cümleyi yarıda kesen kız "wow" dedi, sonra sordu işte Migros hangi tarafta kalıyo biliyo musunuz diye. bahsettiğim olay bu. ben orada sivil olarak gelsem böyle olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zekiyim diyue avutuyom kendimi, başka bi vasfım yok bi de minik işleri uzun saatler sıkılmadan yapabilirim.Bunlar özgüvenimi ara ara yükseltir.

• Dh üyesi olmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kokteylere para vermek yerine evde kendim yaparım bu sayede binlerce lira kar ettim

• 19cm

• 4ever JETTAmk4

• Hard work pays off, X alanda, beceride iyi olduğumu (objektif) görebiliyorum, özgüven otomatik geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Helal odtülü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    İşin iyi bence özgüven sağlaması lazım bunun

• Benim özgüvenimi arttıran şeyler spor yapıyor olmam , vaktimi saçma şeylerle harcamadığımı bilmem , insanlara muhtaç olacağım tarzda şeylerin az olması

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    mühendislik artık sıradan oldu. 2005 ÖSS de ilk 5 bin'e girmiştim, sayısalda 90 soruda 87 doğru 3 yanlış yapmıştım. Ege tıp tutuyordu. ama tıp istemedim. pişman değilim asla doktor olmak istemiyorum ama şuanda baktığında doktorluk ile mühendislik arası çok açıldı.

doktor olup hergün hasta kokusu çeksem daha artistlik bi meslek olurdu ama doktorlar da işi bilmiyolar gidip hemşire ile ya da tıp fakültesinden kızla evleniyorlar sonra doktor olmanın ayrıcalığını yaşayamıyolar kendi çevrelerinde. doktor olduysan git mesleğe büyük saygı duyacak bi kızla evlen. sağlık sektörü içinden evlenme. ki doktor olmanın meyvesini ye.

Parası için veya statüsü için doktorluk yazılmaz ya ben bugün silahsız özel güvenlik için heyet raporu almaya hastaneye gittim poliklinikleri geziyorum işte psikiyatri dermatolog kbb göz göğüs enfeksiyon falan , full çingene dolu ben psikiyatrideyken kolları façalı bir adam girdi ben sıra beklerken içeri bağıra bağıra çıktı gitti sonra

Doktorların yüzü bir karış zaten robot gibiydiler artık nasıl kişilerle muhattap oluyorsalar ben hastanede 4 saat takıldım içim daraldı

silahsız özel güvenliğide köşede dursun diye aldım aşırı boş zamanları kalıyor birde iş açığı çok fazla yani tecrübesiz olman adamların umurunda değil direkt alıyorlar , millet ehliyet almaya para ayıramadığına buna hiç bulaşmıyor geçiş mesleği olarak yapayım dedim bende

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    doktor olsam 2 kat maaş alır, çevremden 2-3 kat fazla saygı görürdüm. ama sevmediğim bi iş ve tıp bilimini seven biri olsaydım bile hastane kokusu insanlarla muhatap olma çilesi çekilmez.

evden çalışıyorum mis gibi temiz iş. maaş yetiyo.

Ne üzerine yazılım yazıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.