Şimdi Ara

Dolandırılan Var mı ? Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar Samet Kuruca gerçek isimli ve MERİÇ ERCAN-ERCAN YILMAZ ve ALP KIRICI adlarına sahip olan arkadaş! (farklı bişiy yazardım arkadaş yerine ama malum forum kuralları)

tarafından dolandırılan forumdaki arkadaşlarımız dün elimize arkadaş hakkında aşağıdaki bilgiler tespit edilmiştir.

Elinde farklı bilgisi olan arkadaşlar bizimle irtibata geçerseniz sevinirim.

DOLANDIRICI HAKKINDA EDİNMİŞ OLDUĞUM BİLGİLER.

1-BU ŞAHSIN KULLANMIŞ OLDUĞU TAKMA İSİM MERİÇ ERCAN-ERCAN YILMAZ

2-SAHTE BİLGİSAYAR SİRKETİNİN ADI MERCAN BİLGİSAYAR.

3-ÜÇ TANE BANKA HESAP NUMARASI KULLANIYOR.
    A)AKBANK ŞİRİNYER/İZMİR ŞB.Sİ HESAP NO:0051265
    B)GARANTİ BANKASI 708 OSMANAGA/BİREYSEL SAMSUN ŞB.Sİ HESAP NO 6645148
    C)OYAKBANK SAMSUN ŞUBESİ HESAP NO:4624064

4-ŞAHSIN KULLANMIŞ OLDUĞU HESABIN AYRINTILI NÜFUS BİLGİLERİ.
    T.C. Kimlik No Sorgulama Sonuçları:
    T.C. Kimlik No: 46777762680 VERGİ NO:5970193549

İl: SAMSUN İlçe: SAMSUN MERKEZ
    Adı: SAMET Soyadı: KURUCA
    Mahalle / Köy: BAHÇELİEVLER Baba Adı: NAGİHAN
    Cilt No: 1 Anne Adı: NAHİDE
    Aile Sıra No: 857 Doğum Yılı: 1980
    Birey Sıra No: 3 Cinsiyeti: Erkek

5-ŞAHSIN BANKA HESAP NUMARALARINDAN KİŞİSEL BİLGİLERİNE ULAŞTIM.AŞAĞIDA SUNUYORUM.

-ADI :SAMET
    -SOYADI :KURUCA
    -BABA ADI :NAGİHAN
    -ANA ADI :NAHİDE
    -DOĞUM TARİHİ :17/11/1980
    -ADRES:ABAĞLI CAD. LEVENT ÖZALPAY SOK NO:10 ÇİFTLİK/SAMSUN
    -CEP:0555 3464645 EV:0362 2303233

6-YİNE ARAŞTIRMALARIM VE ŞAHSIN TELEFON BEYANATLARINDAN BEŞİKTAŞ ÇEVRESİNDE BULUNDUĞUNU TESPİT ETTİM.ÇÜNKÜ 9 MART 2006 GÜNÜ BEŞİKTAŞ OYAKBANK ATM’SİNDEN PARA ÇEKTİĞİ,GARANTİ BANKASININ ELMADAĞI ŞUBESİNİ KULLANDIĞI SABİTTİR.

7-BU ZAMANA KADAR ADAMIN BİZİ ARADIĞI CEP NO LAR
    *0542 4644474 *0546 8656464 *0555 3464645

8-ESKİDEN KULLANDIKALARI TELEFONLAR (İNTERNETTEN TESPİT ETTİM.)
    *0542 5093666 *0542 7192676 *0212 2881808

(bu bilgiler Tosbacanak adlı arkadaşdan alınmıştıır. kendisine teşekkür ediyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 4 Nisan 2006; 3:01:23 >

• Ne yapıyorsun sen ...
  • 2. el dolandırıcısı heralde.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • 2.el bölümünde bazı arkadaşları dolandırdı anladığım kadarıyla.
    @serkanbaba olay nedir?

aslında bunu bulup o adamların eline verecen, bak nasıl oluyomuş milletin parasını çarpmak...
    belki vermişindir zaten bilmiyorum ama , vermediysen ver muhakkak..buraya yazmanın pek bi manası yok..
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar daha önce alp kırıcı şimdi de mercan bilgisayar ve yukarıda kullandığı takma isimler ilewww.ilanreklam.comwww.ilanturk.com gibi sitelerde ilanları ile halkı dolandıran bır sahtekar kendisi hakkında suç duyuruları mevcut yarın veya ertesi gün bu adamın resmi de gelecek. su an olay savcılıkta ama dolandırılan diger arkadaşlar veya dolandırılacak arkdaşlar olmasın diye yazdım. bilgi edinin...

• bilgilendirdiğin için teşekkürler.
    iyi yapmışsın.
    yeri geliyo bizde 2.el kısmını kullanarak alış-veriş yapıyoruz.bundan sonra dikkat etmek lazım.
    bence böyle bi topik sabitlenmeli.herkes görmeli.sırf bu tip olaylar ile karşılaşmamak için millet elden alış-veriş yapmaya başladı.şahsen bende cesaret edip kargo olayına filan giremiyorum.saygılar.
    Biostar TA770 A2+ || AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2 || Sapphire HD4830 512MB || OCZ DDR2 1066MHz 2x1024MB || Creative Sound Blaster Live 5+1 || 250GB SATA2 Samsung 8MB || Airties RT-205 || Philips 5+1 || Lg L1960TR || Aopen H600B-B27 OCZ600W || Asus dvd-rom || Lg dvd-writer super multi || Powercom bnt800va || Toshiba Satellite A200-1AH
  • Bu samet sabah gazetesine ilan vermişti düşünün toshiba laptoplar diye
    bende o sıra istanbulda gördüm o sırada iş için istanbuldaydım ve internet imkanım yoktu yakın çevredede yoktu ve her zaman yaptığım gibi adamı google da araştırmadan etmeden adamı aradım
    Öyle bişey oldu ki sanki para gitsede önemli değil havasındaydım zira 2. el toshibanın süper bir modeline 250 ytl diyordu adam.

Teferruata girmeyeceğim fakat şunu anlatmak için yazıyorum adamın artık ne derecelerde haysiyetsiz olduğunu herkes okusun

250 yi yolladığımın gecesi cep telefonuma firmadan yollanmış gibi gözüken mesaj geldi "elimizde istediğiniz model laptop kalmadığı için üst model olan toshiba xvbd falan yolladık" şeklinde ek ücret olarak 250 ytl yi aynı hesaba yollamanız gerekmekte yoksa kargo firması ile görüşülüp kargonuz size ulaştırılmayacaktır" gibi benimde o anda güldüğüm bir mesaj.

Ertesi gün bu samedi aradım dedim "oğlum şu anda yurtiçi kargodayım ve bana gelen herhangi bir paket yok. nerde bu paket?" adam dedi biz o sevkiyatı durdurduk durdurulmuş sevkiat sistemde görünmez abi
    "olm nasıl görünmez sen söyle bana kargo nerede ek 250 yollıyayım sana"

Bende aynen bu iş yatar hacı bu iş çok başka yerlere gitmeye başladı dedim ve "ben bildiğim yoldan gideceğim hayırlısı olsun" dedim buna

bu beni 5dk sonra geri aradı ve aynen

"Abi bak yolla şu 250 yi ben bu firmada çalışanım. zaten çok bunaldım şerefsizim işi bırakacam kargon yemin ederim istanbulda sen parayı yollayınca serbest kalacak,
    abi sen o parayı yolla o..çocuğuyum kargon orda abi.. abi insan 250 ytl için kendine o..çocuğu dedirtir mi ya (aynı bu şekilde) şerefsiz dedirtir mi yemin ediyorum orda sen hesaba yatırınca seni geri arayıp kargo bilgilerini verecem"

dedi.

Bende bu lafları duyunca dolandırıldığımı bile bile heralde çok ihtiyacı var diyip telefonda aynen şunu dedim.

"Samet tamam a..k.. yolluyorum şimdi"

250 yide yollayıp adamı aradım adam "abi tamam" dedi ve beni geri aradı "kargon yolda" .. iyi dedim.. bir daha ne telefonunu ne açtı ne de ulaşmak mümkün oldu buna.

Kendisinin 250 lira için ne anası kaldı ne bacısı kaldı ne şerefi kaldı böyle zavallının biridir samet kuruca

bu anlattıklarım ise olayın %10 unudur fazla uzatmadım.

savcılığa gitmeye gerek görmedim. Ama savcılıktan sonuç alan varsa takipçisi olurum bilginize.

• bu samet kuruca denen şahıs ile ilgili bir gelişme varmı bilgisi olan duyan eden.

Eyt den emekli olmuştur. Belki emekli maaşına haviz koydurabilirsiniz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.