Şimdi Ara

HANGİ ENERJİ İÇECEKLERİNDE ALKOL VAR?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
66.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burnu cok severim ama alkollü dediler ürktüm doğrumudur acaba hangilerinde var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Enerji İçeceklerinde Alkol Var mı?

Enerji içecekleri, kafein ve şeker gibi uyarıcı maddeler içeren popüler içeceklerdir. Ancak bazı insanlar, enerji içeceklerinde alkol olup olmadığı konusunda endişe duyabilirler.

Genellikle, enerji içeceklerinde alkol bulunmaz. Ancak, bazı ülkelerde alkollü enerji içeceklerinin satışı yasal olabilir. Bu nedenle, enerji içeceği tüketmeden önce içerik etiketini kontrol etmeniz önerilir.

Hangi Enerji İçeceklerinde Alkol Var?

Türkiye'de ve birçok başka ülkede satılan popüler enerji içeceklerinin hiçbirinde alkol bulunmaz. Bunlar arasında Red Bull, Monster Energy, Rockstar Energy Drink ve Powerade gibi markalar yer alır.

Bununla birlikte, bazı ülkelerde alkollü enerji içeceklerinin satışı yasal olabilir. Örneğin, Avustralya'da Four Loko adlı alkollü bir enerji içeceği bulunmaktadır.

Predator Enerji İçeceği Alkol Var mı?

Predator Enerji İçeceği, Türkiye'de ve diğer birçok ülkede satılan popüler bir enerji içeceğidir. İçinde alkol bulunmaz.

Sonuç

Genel olarak, enerji içeceklerinde alkol bulunmaz. Ancak, bazı ülkelerde alkollü enerji içeceklerinin satışı yasal olabilir. Enerji içeceği tüketmeden önce içerik etiketini kontrol etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • enerji içeceğin alkol olmaz. ben öyle biliyorum. ikisi fena etki yapıyorlar. birlikte satıldıklarını duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertunga -- 2 Mayıs 2009; 21:32:33 >
  • zaten arkasında alkolle karıştırarak içmeyiniz yazar burdan alkolsüz oldugunu anlıyamıyormusun ?

eğer arkadaşın diskoda vodka - enerji içerken alkollü dediyse doğrudur alkollüdür.
  • ayrıca ben çok içerim. kafamın güzelleştiğini hiç görmedim (genelde redbul)
  • üstündeki yazıyada hiç dikkat etmedim hep içerim ama bi sorayım dedim
  • alkollü ise de sarhoş etmediği bariz değil mi , öyleyse ki hiç sanmıyorum çokta düşünmenin bir önemi yok
  • bence yoktur ya alkol mayıştırır insanı..bu içecekler canlandırmak için diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enerji içeçeğinde alkol mu olur ya sacmalamayın zaten varsada o enerji içeceği degil özenti içecegi olur burn de olmadıgınada eminim üstünde yazıyordu
  • Enerji içeceklerinde bildiğim kadarıyla ''ALKOL BULUNMAZ''.Ama içilmesi metabolik rahatsızlıklara neden olabilir.Ve yine bildiğim kadarıyla ''ALKOLLE TÜKETİLDİĞİNDE ZEHİRLER.''
  • Enerji içeçeklerinde alkol olmaz.

Alkollü olan vodka-redbull'dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 29 Kasım 2010; 15:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokarcasss

burnu cok severim ama alkollü dediler ürktüm doğrumudur acaba hangilerinde var

o kadar korkma alkol batağına düşmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 29 Kasım 2010; 15:59:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.