Şimdi Ara

Oyunda düzenli yavaşlamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumun 2GB rami olmasına rağmen elimde 32 bit bulunmadığı için 64 bit Windows 8 kurdum.
    Oyunlarda yaklaşık 10 dakikada bir yavaşlamalar oluşuyordu. Menüde bile aynı durum geçerli. Bir süre sonra düzeliyor ve 10 dakika sonra tekrar oluyor.
    Virüsten dolayı olabileceğini düşünüp tekrar format attım ve eskiden çalıştığına emin olduğum bir oyunu hemen yükleyip denedim. Anı sonuç.
    Aygıt yöneticisinde bir tek "Büyük depolama birimi denetleyicisi" tanımsız gözüküyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• win 8 oyunlarda sorun cıkartabiliyor win 7 yükleyin derim
  • 2 gb ram olan birşeye 64 bit yüklemek büyük bir hata.Çünkü eğer 64 bit kurduysan o zaten 2 gb ramin nerdeyse 1 gb nı kullanıyodur öyle birşey olması doğal bişey 32 bit kurmanı şiddetle tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: xhytax

2 gb ram olan birşeye 64 bit yüklemek büyük bir hata.Çünkü eğer 64 bit kurduysan o zaten 2 gb ramin nerdeyse 1 gb nı kullanıyodur öyle birşey olması doğal bişey 32 bit kurmanı şiddetle tavsiye ederim.

Bunu biraz daha açmanız mümkün olabilir mi acaba? Ramimi 4gb'ta yükseltmeyi düşünebilirim.
    Windows 7'ye dönmek istemiyorum çünkü ilerlemelerden uzak kalmak istemiyorum.

Orijinalden alıntı: deuterium96

quote:

Orijinalden alıntı: xhytax

2 gb ram olan birşeye 64 bit yüklemek büyük bir hata.Çünkü eğer 64 bit kurduysan o zaten 2 gb ramin nerdeyse 1 gb nı kullanıyodur öyle birşey olması doğal bişey 32 bit kurmanı şiddetle tavsiye ederim.

Bunu biraz daha açmanız mümkün olabilir mi acaba? Ramimi 4gb'ta yükseltmeyi düşünebilirim.
    Windows 7'ye dönmek istemiyorum çünkü ilerlemelerden uzak kalmak istemiyorum.

Şöyle diyim 64 bit ken en az 4 gb ram in olması lazım çünkü onun 1 gb tını kullanır yani programlara oyunlara daha çok ram kalır oyunun performansı artar ve kasmaı azalır.

• Senin bilgisayarın 64 bite uyumluysa 64 bit yükleyebilirsin.Ama 32 bite uyumluysa 32 bit yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 29 Haziran 2013; 11:44:12 >
  • Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Muhtemelen ramimi yükselteceğim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.