< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 2 Aralık 2019; 17:8:58 > |
|
Msi Mag Z390 Tomahawk / İ5 9600KF / Gskill Ripjaws 2x8GB (16GB kit) DDR4-3200@3600 CL16-CR1 / TT-UX100 / Msı RTX 2060 Ventus O.c / SanDisk SSD PLUS 240GB / OCZ 1TB RD400 NVMe M.2 / seagate barracuda 2tb / Cougar CGR-GS 750 / CM Mastercase H500p / Samsung SR750
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
Selamun Aleyküm arkadaşlar, bendede buna benzer bir sorun var. Ekran kartim msi 6790 1gb 256 bit GDDR5, pc acildiginda hicbir sorun yok driverda güncel ama bir oyuna girince mesela ben the long dark oyununu aciyorum oyun acildiktan 10 15 saniye kadar sonra yatay cizgiler cikiyor yada karanlik ekran oluyor pc yi kapatmak zorunda kaliyorum . Furmark testine sokayim dedim 40derecen 70 dereceye gelince ayni ekran kaymalari oluyor siyah ekran oluyor vb. Sorunun psu dan kaynakli oldugunu sanmiyorum 750w sistemim asus 68hm k anakart işlemcim x4 740 6gb ram. Aklima takilan dvi vga dönüstürücülü kullaniyorum monitörüm 19 inch samsung 60 hz li ama ati radeon kontrol ünitesinden monitör ayarlarında pikseli ve 60 hz sınırınıda yapıyorum eşit olsun diye. Ekran kartinin fanında sıkıntı yok ve termal macununda yeniledim. Ekran kartim bozuk olsa normal kullanmama izin vermezmi? Yada driverini yükletmezmi sorunun ne olduğunu bilemedim yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efetemel -- 28 Aralık 2020; 19:58:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|