Şimdi Ara

Otobüste Utandığınız Anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sabah okula gitmek için otobüse bindim ineceğim durağa gelince düğmeye bascaktım sadece kapıların üstünde düğmeler vardı bende düğmeye bastım elimi çekip çantamı tutacaktım ki kapının altında gazete okuyan adamın gazetesine elim çarptı gazete yere düştü sonra adama baktım pardon dicektim, adam bana baktı noluya lan gibisinden ben adama yardım etmek için gazeteyi yerden aldım adam hala tip tip bakıyodu ben pardon dedim sonra kapı açıldı bende kendimi dışarı attım.

• o değil de 3 yıldır ne otobüse ne dolmuşa binmedim agır asosyalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burnumun akması ve yanımda selpak olmaması bir gün otobüsten kendimi atıcaktım
  • Cebimden bir sey alacagim diye yanimdaki kadinin . Sonra pardon dedim ama utancdan 1 durak erken indim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste çok feci rezil oldum beyler bugün öğlen yine bindim otobüse. Kent kartı bastım ve arka taraflara geçip oturdum. Otobüs seyir halindeyken şöför birden bana seslendi sen kent kartı basmadın diye suçladı beni. Ben de nasıl olur ben kent kartı bastım dayı diye çıkıştım. sözlü tartışma yaşandı. adam hala basmadın diye üsteliyordu. Ben de sinirlendim ve "ulan 1.5 tl için sahtekarlık mı yapacağız a.... koyayım al bi daha basayım için rahat etsin dayı" dedim ve önlere doğru gittim. elimde kent kart, delikanlı, onurlu ve gururlu genç nidalarıyla ön tarafa kadar geldim. Genç kızlar hayranlıkla beni izliyor, yaşla teyzeler ve amcalar "helal olsun delikanlı çocukmuş" diye aralarında fısıldaşıyorlardı. Tabi ben de gaza geldim ve herkes buraya baksın diye bağırdım. Şahit olun bakın tekrar basıyorum dedim. Otobüste ölüm sessizliği oluştu. Kent kartımı usulca uzattım ve bastım birden "yetersiz bakiye" sesi gelmesin mi!!!

otobüsteki ölüm sessizliği yerini kahkahalara bıraktı. Herkes bana bakıp gülüyor ve alay ediyordu. Genç kızlar gülmekten kafalarını camlara vuruyordu hatta bi amca gülmekten kalp krizi geçirip öldü. Otobüs şöförü direksiyonu bırakıp yerleri yumruklamaya başladı. Ben de seyir halindeki otobüsten imdat çekiciyle camı kırıp aşşağı atladım ve haliyle baya bi yaralandım. Şu an hastanedeyim ve her yerim alçıda. bu yazıyı da 4,5 saatte yazabildim... (alintidir)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenci 1.25tl. 1.5l veriyorum. Üstüne vermiyorlar abi 1.5 verdim demeye utanıyorum
  • Ayakta telefonla oynarken ani fren yaptı öndeki adamla yere düştük. İndiğim durağa kadar insanların yüzüne bakamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

öğrenci 1.25tl. 1.5l veriyorum. Üstüne vermiyorlar abi 1.5 verdim demeye utanıyorum

• sen hıc otobuste seslı osurdun mu

• düşündüm de utanacak hiçbir şey yapmamışım sıkıldığım bir konu var sadece; bu hyundai marka belediye otobüsleri var.arka kapıdan inecekken dalgınlığıma geliyor ve kafamı vurarak iniyorum.bunun gerçekleşme oranı 8de 1 falan illaki o kafa oraya çarpıyor aga
  • Fortlamıştım.
  • Yukarı.
  • Ben değilde kızın biri kucağıma düştü tutunamayıp off hala aklımdaa
  • Uyurken ağzımdan salyalar akması
  • Otobus degilde, minibus tam durmadan iniyim dedim kendimi disari atiyim hesabi, kapisini erken acmisti, bi atladim geberiyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 16 Şubat 2013; 2:43:59 >
  • 1.kulaklık takılıyken yanlışlıkla çıkması ve über cool şarkıların otobüse saçılması
    2.basacak tuş bulamayıp kaptanın yanına kadar gidip müsayıt biyerde demek
  • bı kere ınecekken cam kenarındaydım ızın ıstedım cekılmesı ıçin yanımdakı mal herıften, neyse cok skısıktı, tam koltuktan kalkarken ani fren yaptı otobûs, bende acil tutunmam lazım dıye önümdeki kizin oturduğu koltuğun ustunde bılırsınız tutacak vardır , hah ıste tam oraya tutunacakken kızın sacıda elıme geldı , kız hıssettı arkaya bakagcakken daha da acıdı canı . cok fena rezil olmustum . mobıldym ımla hatalarından affınaya sıgınıyorum

• Kızın üstüne düşüyordum, 75 derece eğildikten sonra zor da olsa doğrulduk
  • Bak bu sefer bildigim yerden sordun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

öğrenci 1.25tl. 1.5l veriyorum. Üstüne vermiyorlar abi 1.5 verdim demeye utanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.